Rozmawiałm z Kasią rano ...podobno weci boją się , że jest krew w jelitach, ale tak naprawde nie było to zbadane .....nawet kał nie był zbadany na obecność krwi ...
Po pierwszym szoku i przemyśleniu też dochodzę do wniosku , że operacja przy hemoglobinie 5,3 , raczej nie powinna wchodzić w ogóle w grę

Rozmawiałam teraz z Kasią ..... ma o wszystko jutro wypytać wetów i ew. poprosić o spróbowanie podnisienia jej parametrów ....
Zobaczymy co weci ostatecznie jutro zadecydują .......
Tiffany to jedna z tych, których się nie zapomina ...To szczególna kicia ...I mam nadzieję , że tyle już złego , cierpienia w swoim króciutkim życiu przeszła , że tym razem jednak się uda ..
Bardzo , bardzo bym chciała ....
Suffka ....
Jak zobaczyłam dziś ją ...z otwartą buzią , cieknącą śliną z ropą , to pokroiło mi się serce ...Niestety jest gorzej.... Calici się panoszy , - buzia cała w nadżerach , łącznie z językiem i podniebieniem całym .....

Suffka cierpi , bo boli ją cała buzia , nie może przełykać nawet śliny ....

Dobrą wiadomością jest to ,że wetka nie wysłuchała już niczego niepokojącego w płucach , więc płuca bardzo szybko zareagowały na leczenie ....
Dostała dziś 5 zastrzyków m.in duphalayte , chyba catosal też ....
No i kolejny rachunek z dziś tylko 33 zł ......
A jutro znów wizyta ....No i biedna Poka musi ją karmić na siłę ...
Nastka ...
Przywitała mnie mruczeniem , po czym zabrała się do konsumowania indyka , którego jej przyniesłam ......ale bez specjalnego entuzjazmu , bo po kilku kęsach zaprzestała spożywania.....
Za to bardzo lubi , żeby się z nią bawić ...
Wskakuje już sobie na okno , więc na pewno w ciągu dnia sobie wygląda ...
W kuwetce wszysciutko pięęknie - kilka sioo i dwie koo

POsmarowałam imaverolem nad oczkiem i uszko, ale tak naprawdę to nie bardzo jest już co smarować ....Witaminki grzecznie zjadła sama ...
Nastka jest już wesoła, bardzo żywa , wciąz tylko zabawy , bieganie i skakanie ....
Jutro może w końcu nie zapomnę aparatu to zrbię kilka zdjęć królewnie ...
Bardzo proszę wszystkie ciocie o kciuki za Tiff .........