OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 17, 2016 6:58 Re: OTW15-PILNIE TDT/DT dla 3 malców.Pokrycie kosztów!s.69

mamaGiny pisze:
ASK@ pisze:
ASK@ pisze: PILNE !
Czas do jutra!

To sprawa życia i nie życia kocich dzieci.
Poproszono mnie o pomoc w znalezieniu TDT/DT dla 3 maluszków 6-7 tygodniowych.
Domowych, których życie jest w niebezpieczeństwie.
Jeśli nie znajdzie się kawałek podłogi zostaną wywiezione na działkę.Bez matki.
Ludzki pan :roll:
Nie znam konkretów ale wiem ,że sprawa PILNA!
Osoba prosząca o pomoc ponosi wszelkie koszty wetowskie ,pokarmowe...
Na pewno obietnice dopełni!
Kontakt Anna 22 8356438 Warszawa

Proszę podbijajcie wątek, wklejcie na swoje...Każda pomoc potrzebna.

Ciągle aktualne!
Czas im się kończy!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro sie 17, 2016 7:08 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Byłąm poza zasięgiem.
Przypomne malców.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sie 18, 2016 5:28 Re: OTW15-PILNIE TDT/DT dla 3 malców.Pokrycie kosztów!s.69

hanelka pisze:
Czas do jutra!

Ciągle aktualne!
Czas im się kończy!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw sie 18, 2016 7:36 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

U kociaków widzę ,że bez zmian. Hania66 wrzuciła ich na fb. Jesli ktoś ma linka ,proszę wklejcie. Ja z tego kompa nie mam jak.
PILNIE dzieciom pomoc potrzebna.alix76 proponuje klatkę i wyposażenie do niej. To na prawdę jest wyjście. Maluszki doskonale sie w niej odnajdują. A jest izolacją nawet w małym mieszkaniu! Wiem o czym piszę. One nie dadzą rady na działkach. To dzieci jeszcze!

U nas dzień jak co dzień. U dzików w lesie znów debillo grasował :placz: . Brama otwarta, drzwi rozwalone nie rokują dobrze. Koniec wakacji się zbliża ."Dzieci" wracają do domów i nuuuuuudzą się okrutnie. Dobrze jest wywalić to i owo. Doszczętnie zutylizować to co jeszcze nie zostało temu poddane. To co ogarnęłam by koty mogły w nocy i zimne dni się wtulić, znów rozciągnięte po okolicy zostało.Wiem ,że tam bytują bo ślady wgnieceń i kudły są. Kocica na pewno bo wychodzi do zarcia z "domku". Teraz ponownie wystrachane szostały.
Co było robić. Pozbierałam, pozaciągałam, zaczęłam układać. Pełno butelek wszędzie. Tego po lepszym piwie. Poszły w kąt. Będę powoli wynosić. Tak sobie ogarniam ruinke gdy kątem oka widzę coś. Zwinięte, w kącik rzucone. Ciemno tam jest, to prawie nos przy ziemi trzymam. Gałki oczne męczę. Ciekawość. Niestety ciekawość zwyciężyła. Patyczkiem grzebię a to... męskie nie wymowne leżą. Jakiś macho zgubił je ? Zapomniał wdziać? Z gołym dupaskiem brykał po łąkach zielonych kontemplując :wink: łono... natury 8O Zostawiłam. Może wróci? Może to jego ostatnie gacie?
Ciekawe czy komary miały co robić :roll: Bzykadełka zawsze są na miejscu. :strach:
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 19, 2016 4:58 Re: OTW15-PILNIE TDT/DT dla 3 malców.Pokrycie kosztów!s.69

Czas do jutra!

Nikt? Nic?
To tylko 3 małe kociątka!
Wystarczy kawałek podłogi!

Proszę zaglądajcie na FB. Hania66 poprosiła na swym wątku o pomoc
https://www.facebook.com/Azyl-u-Hani-785838394802686/
Ostatnio edytowano Pt sie 19, 2016 8:43 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 19, 2016 8:14 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Życie płynie. Kuwety wróciły do łazienki. Posłanko KI złożone leży gotowe do prania. Ale zebrać się do tego nie mogę. Jakbym się przyznała już ostatecznie do pożegnania Kebunia. Tęsknię bardzo. Jeszcze łąpię się na tym ,że obudzona w nocy słucham czy w łazience wszystko w porządku jest.
Rano zaś latam po mieszkaniu i sprawdzam odruchowo miejsca Wojciowe. Strasznego zgredziska Wojcieszka :? nie ma i już nie będzie. Dał nam tyle popalić a brakuje cholernika.
Wczoraj szukając jakiegoś papiera trafiłam na spis. Spis z datami pożegnania kocików. Poryczałam się czytając i wspomniając mordki, które odeszły.
Dom deczko zapuszczony jest bo czasu mało było. O siłach nie wspomnę. One są tylko trza się do nich dokopać :mrgreen: Zaraz wolne to sobie po...leżę nie po...sprzątam :wink: mam wybór.

Malunie rosną. Leśniaki to straszne kijany są. Okrutne brzydale. :wink: Okrutnie uszate :strach: Bardzo urosły wszystkie ale wpierniczają niebotyczne ilości jedzenia. Ostatni złapany Grymuś jest największym pieszczochem. Jak on mruczy, jak zaśpiewuje, jak tuli się. Malunia Gujanka jest zawziętą cholerą co za diabła nie chce polubić rączek. Ale już pomrukuje i wywala brzuś. Z wyraźnym obrzydzeniem ale spokojnie przyjmuje moje umizgi. Czytaj obcałowywanie. Gawronek to wszędobylec co ciągle gdzieś się spieszy. Jest pięknie brzydki. Urokliwie wręcz. Wesoły i kontaktowy. Gajka lubi ocierać się o mnie, mruczeć ale jest nie pewna dalej co woli. Przychodzi i patrząc w oczy domaga głaskania.
Sprawa Bezy trochę nam poplątała plany i na malce czasu nie stało tyle ile potrzeba. Nadrabiam.
Bemolek to cudny cudak. Pieszczoch jakich mało. Garkotłuk też jakich mało. Starsznie grzebie w kątach i michach. Nauczył się cyckać moją bluzkę jak zasypia. Gada , potrafi wymóc na nas swoje zdanie, nie odpuści jak na coś się zaprze. Kocha Wulkanka. A Wulkan już zzimniał w swej sypatii do niego. Dzieciak strasznie go męczy a Wulkaś już nie ma tyle sił. Papuśny brzuszysko jakiego się dorobił ,mu zawadza i energię odbiera. Nikt nie pyta o Bemcia bo taki sobie urodowo. A będzie wielką pociechą dla DS.
Gawroszek rośnie. Będzie dużym, przepięknym kotem. Chyba, bo łapiska ma grube. Inna budowa niż kijany leśne. Jest dużo spokojniejszy od reszty. Co trochę mnie martwi. Ale bawi się ,je, gania i kuwetkuje. Choć to jedzenie jest denerwujace. On zawsze chce czegoś innego. On zajada najwięcej chrup. Kocha tulenie się, mruczanki, ocieranie, spanie na nas. Nie jest nachalem ale potrafi domagać się zainteresowania.
Życie płynie. Powlutku ,zwariowanie i mocno nie fajne. Ale to moje odczucia.
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 19, 2016 11:17 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Za pozwoleniem autorki :)

Gibutkowa pisze:Jest już nowa ankieta konkursowa kv http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=19746 .
Zachęcam do głosowania na ZWIERZOLUBY (poz. 3) - maleńka fundacja z Łasku, utrzymująca zwierzaki z pomocy tylko darczyńców, teren niesamowicie trudny (w większosci małe wioski, gdzie kot to szkodnik, lub "jak nie ten to inny"), dziewczyny sterylizują co tylko im się uda wyłapać, wyadoptowują koty do sprawdzonych domów. Naprawdę warto im pomóc.

Dziękuje serdecznie! :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sie 19, 2016 22:08 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Gibutkowa pisze:Za pozwoleniem autorki :)

Gibutkowa pisze:Jest już nowa ankieta konkursowa kv http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=19746 .
Zachęcam do głosowania na ZWIERZOLUBY (poz. 3) - maleńka fundacja z Łasku, utrzymująca zwierzaki z pomocy tylko darczyńców, teren niesamowicie trudny (w większosci małe wioski, gdzie kot to szkodnik, lub "jak nie ten to inny"), dziewczyny sterylizują co tylko im się uda wyłapać, wyadoptowują koty do sprawdzonych domów. Naprawdę warto im pomóc.

Dziękuje serdecznie! :1luvu:

Proszę głosujcie.
:!: :!: :!:

W domu cisza. Zabójcze umysły lecą. Coś mnie ciągnie ten serial. Na radosne komedie nie mam ochoty. Dramaty też.
Maluszki zeżarły mięcho i śpią.
Reszcie też skapło. Też śpią.
Danka mięsa nie żarła. :mrgreen:
Nie surowe. Kotleciki były z kocich resztek kuraka :wink: Też śpi.
Ja nie śpię.
Wniosek jeden.
Kuraka nie stykło mnie. :placz:
Obrazek

ASK@

Post » Sob sie 20, 2016 8:18 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Cisza u nas wielka.
Dzionek zaczął się przyjściem TZ z pracy. Demony pobudziły się. Czyli gówniarstwo co to na dźwiek jego głosu od razu zaatakowało drzwi pokoju.
Jeść! Jeść! Jeść!
Skandowały ryje i darły pazury. W takt jap pazury darły drzwi.
Teraz wariują. Z pełnymi brzuchami jakby łatwiej.
Obrazek

ASK@

Post » Sob sie 20, 2016 18:18 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Gibutkowa pisze:Czarny FeLV+ PILNIE!!! szuka DT/DS (2 deklaracje wsparcia w utrzymaniu, w tym za jedną ręczę głową). Kocio ma już tylko godziny... :(
https://www.facebook.com/events/922095184578782/
kontakt:
790 616 239
694 171 112

lub do Lidki: 665820494
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sie 21, 2016 19:44 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Wybaczcie Kochani milczenie.
Mąż mi trafił wczoraj do szpitala.
Dopiero się jakoś ogarnęłyśmy z córką.
Sytuacja opanowana.

U nas leje. Leje straszniście.
Obrazek

ASK@

Post » Nie sie 21, 2016 20:28 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Za Janusza i odnalezienie Bezy :ok: :ok: :ok: :ok:
U nas też lało,nawet burza była.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sie 21, 2016 20:30 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Janusz to twarda sztuka, byle chorobie się nie da!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sie 22, 2016 8:02 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Dziś Żuczkowa rocznica przekroczenia Tęczowego Mostu.
Tyle latek minęło a ja wciąż o Nim pamiętam.
Nie ma dnia bym nie myślała o Żuniu.
O innych też.
I wciąż boli.
Tak bardzo chciał żyć. Tak walczył.
Kot co każdy zabieg znosił cierpliwie, wszystko dal przy sobie zrobić!
Moje mądre, kochane Żuczydło.
Stoisz teraz w Bramie TM i witasz Nowych Gości.

ObrazekObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pon sie 22, 2016 8:24 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Pon sie 22, 2016 8:04 Re: OTW15-PILNIE-TDT/DT to życie 3 malców.Pokrycie kosztów!s

Lecą latka oj lecą ,
Żuczek pewnie przywitał i moją zębatkę .

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]