persy i INNE...niebieska NaNa ...Schr.Łódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 27, 2014 20:11 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

ruru pisze:Dzięki ale ja nic nie robię

Tia, się samo robi.
Ruru tylko różdżką wywija a to się wszystko samo robi :roll:
Ty kobieto jedna robisz taką mega robotę, że głowa mała :201494

A za Budyńka kciuki są cały czas :ok: Nie choruj chłopaku, bo Ci się życie na super dobre odmienia dzięku tej ruru, co to nic nie robi :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lip 27, 2014 23:03 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

ewan pisze:Antoni Kotkins to będzie luksusowo mieszkał, ale należy się chłopakowi bo cudny jak niewiemco
a ja za persami nie przepadam :wink:

Myślę, że bardziej poprawnie językowo byłoby "Antoś Kotkinsowicz" :mrgreen:
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon lip 28, 2014 10:56 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

Antoni Kotkins brzmi dobrze
jak obsada Milczenia Persów :ok:

tymczasem takie coś w schronisku- komu fajnemu?
Obrazek
To dziewczynka, przyszła cała rodzinka 2 mamusiei 4 kociąt
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lip 28, 2014 11:50 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

Jakie cudo :P Wszystkie takie syjamowate?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon lip 28, 2014 12:15 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

Ja też pomyślałam, że Antoni Kotkins brzmi tak światowo, nawet może Antonio byłoby jeszcze światowiej :201494

Cudo cudne :lol: Penie szybciutko ktoś cudo zgarnie :ok: Za najlepszy domek dla wszystkich kotecków :ok:

A moja tymczaska Majeczka też rozpoczęła poszukiwania domku i sezon durnych telefonów się był rozpoczął :mrgreen:

edit:literówka
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon lip 28, 2014 13:25 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

Trzymam cały czas kciuki za Budynia :ok: i czekam na wieści o nim. Starszy kot to nie wyrok. Sama mam Foresta :). Dostojność i marudny charakter to jego cały urok i Budyń mi na takiego dostojnego starszego Pana też wygląda :P

Ach ten Antoni... :1luvu:
Królowa Sasza i król Forest :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160259

Cookie <3, moja na zawsze [*]

monmar

Od: Śro sty 15, 2014 14:26

Post » Pon lip 28, 2014 20:40 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

Za Budysia trzymamy wielkie kciuki...

I zapytamy- czy Antoś lubi się bawić (pyta Amelka , która też się lubi bawić ale u nas nie ma z kim...)
- czy Antoszek zna i znosi psy (pyta jamnik Melon, którego jeden taki ruski niebieski mafiozo strasznie pobił kiedyś...ale on i tak kocha wszystkie koty!)
A Kotkins pyta , czy może w czymś partcypować itd.???
Proszę o info na pw!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon lip 28, 2014 21:17 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

I ode mnie :ok: za Budysia
kicikicimiauhau

Post » Wto lip 29, 2014 6:42 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

ruru pisze:tymczasem takie coś w schronisku- komu fajnemu?
Obrazek
To dziewczynka, przyszła cała rodzinka 2 mamusiei 4 kociąt

:1luvu: :1luvu: No jakie cudeńko.. i kciuki za Budyniaka :ok: :ok:
Obrazek

Artyna

Od: Śro kwi 09, 2014 19:10

Post » Wto lip 29, 2014 8:30 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

kotkins pisze:Za Budysia trzymamy wielkie kciuki...

I zapytamy- czy Antoś lubi się bawić (pyta Amelka , która też się lubi bawić ale u nas nie ma z kim...)
- czy Antoszek zna i znosi psy (pyta jamnik Melon, którego jeden taki ruski niebieski mafiozo strasznie pobił kiedyś...ale on i tak kocha wszystkie koty!)
Proszę o info na pw!

Taki mi wierszyk wpadł do głowy, więc go Kotkinsowi dedykuję

"W Kotkinsowie persy lubią,
więc Antoni mądra głowa
kombinuje na tymczasie
jak tu dojść do Kotkinsowa.
Ale nie martw się koteczku
i niech Cię nie boli głowa
oni już Cię pokochali,
dowiozą do Kotkinsowa :201461
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto lip 29, 2014 9:11 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

ojojoj...dziękuję:))))

Się wzruszyłam...Antonio zostanie odebrany przez Kotkinsa (mam nadzieję po niego pojechać pod koniec sierpnia albo na początku września, panowie od remontu uwijają się jak mróweczki:)). Albo Ruru zrobi nam PA??
Antka chcę już do nowego domu- przepropwadzka to niepotrzebne dokładnie mu stresu.

Zastanawiam się SKĄD w tam TAKIE koty w schronie????

Przcież to cudo syjamowate ostatnio, i Budyń, i Antonio...Czy ludzie oszaleli???
Oddają je??
8O

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto lip 29, 2014 9:13 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

Jaki ładny wierszyk :)

Za Budyńka i Antonia :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto lip 29, 2014 9:24 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

druga koteczka jest czarna,
ale też ma "inną" buźkę taką okrągłą, egzotyczną
Obrazek
obie są przemiłe..

Ewan.... :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw lip 31, 2014 21:35 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

kotkins pisze:Za Budysia trzymamy wielkie kciuki...

Proszę o info na pw!

Uff, dopadłam internetu tak nie tylko dorywczo,
Antoś przy mnie psa nie poznał
nie mamy jak z psem sprawdzić, bo Guccio sie boi, ale nie wygląda Antoś na takiego coby kogoś nie znosił,
co do zabaw to baaaardzo lubi, Antoś się bawić, albo sam, piłeczką (ma ulubioną czarną piłeczkę, taką jeżykowatą)
albo szaleje z Gucciem
Ni ma w cym partycypować, ale jakby było będę pisać :ok: :ok:

Dobra wiadomość jest taka, że Buddyń dziś lepiej sie czuje,
bo we wtorek było nie za dobrze, dostawał kroplówki, słabiutki był,
ale dziś już zaczął jeść, wyniki wątrobowe ma mocno podwyższone,
i musi być na diecie, Domek już wszystko wie, karmę odpowiednią zakupił
i w sobotę murrrem bo Budyńka przyjeżdża
trzymajcie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pt sie 01, 2014 8:19 Re: persy i INNE w schr.Łódź-AntekPers od str.63...SyjamBudd

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

[poprzednia][następna]