Schronisko KRK - Magda, Gruby, Filip, Muszka w potrzebie...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2011 19:45 Re: Schronisko KRK - szukamy domu dla Norci!!!!

SZOPEN - 170/08/11

Szopen to czarno-biały kocur. Ma rok, jest wykastrowany.
Kocha ludzi i mizianie, do innych kotów jest przyjaźnie nastawiony.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

MURZYN - 143/08/11

Murzyn to czarny kocurek z białymi skarpetkami i białym krawatem.
Na razie w stosunku do ludzi i kotów zachowuje dystans, ale w nowym domu napewno szybko się odnajdzie.
Jest wykastrowany.

Obrazek

Obrazek

KSENIA - 1/09/11

Ksenia to kotka biała z czarnymi znaczeniami.
Ma 3 lata, jest wysterylizowana. Ksenia to miziak nad miziaki, tylko brać i przytulać..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

DALIA - 186/08/11

Dalia to śliczna czarno białą kotka.
Ma 4 lata, jest wysterylizowana. Jest przyjaźnie nastawiona do ludzi, a jeśli chodzi o inne koty, to nowy dom raczej chciałaby mieć tylko dla siebie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

MAURYCJUSZ -

Maurycjusz to piękny kocurek. Odkąd trafił do schroniska, cały czas jest w wielkim stresie. Został znaleziony w okolicy Rynku Fałęckiego.
Teraz syczy na każdego kota i kotkę, wszystkich traktuje jak potencjalnych wrogów, nawet ludzi. Wcześniej był prawdopodobnie kotem wychodzącym, jest wykastrowany.
Bardzo lubi trawę.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

NORCIA - 117/08/11

Norcia to starsza, bardzo spokojna koteczka. Trafiła do schroniska po śmierci właścicielki w połowie sierpnia i nie jest w stanie zaaklimatyzować się w schroniskowej rzeczywistości.
Kicia jest nieśmiała i niewymagająca. Norcia BARDZO potrzebuje człowieka, który będzie ją głaskał i da jej spokojny kąt w domu. Uwielbia być głaskana w każdej niemalże pozycji i potrafi wspaniale głośno mruczeć.
Norcia załatwia się do kuwety, jest prawdopodobnie wysterylizowana, ma ok 10 lat (niestety nie mamy jej książeczki).
Jak samo imię wskazuje Norcia chowa się po różnych zakamarkach.
Jest kotem typu "ja tu się schowam i nie będę nikomu przeszkadzać", jednak nawet w takich zakamarkach potrafi fantastycznie mruczeć.
Szukamy dla niej spokojnego i ciepłego domu, ludzi którzy potrafią docenić prawdziwą kocią damę.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Czw wrz 22, 2011 19:46 Re: Schronisko KRK - szukamy domu dla Norci!!!!

1. Kto to?

Obrazek

2. Czy mamy ID dla Maurycjusza?
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Czw wrz 22, 2011 20:12 Re: Schronisko KRK - szukamy domu dla Norci!!!!

To jest Gruby , też się wycofuje.
Maurycjusz na razie jest jak Zafira, Grand, Smerfetka wszysto do kupy.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Pt wrz 23, 2011 7:30 Re: Schronisko KRK - szukamy domu dla Norci!!!!

Gruby
zaczyna się kokonic
jak sięgo zawoła to przyjdzie i się zawiesza
Chudy się odnalazl w schroniskowej rzeczywistosci, gruby niestety nie
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt wrz 23, 2011 8:03 Re: Schronisko KRK - szukamy domu dla Norci!!!!

Dziewczyny, czy jest na stanie schroniska kot Botanik? Czarny kocurek, ok. 7-8 miesięcy. B. ważne.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt wrz 23, 2011 8:17 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

biedny Gruby :( taki piękny kot
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Pt wrz 23, 2011 9:12 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

Botanik to kot czarny z białą krawatką, roczny, id k 33/09/11, obecnie na szpitalu
przywieziony 8 września z ul.Botanicznej

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pt wrz 23, 2011 9:22 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

na co choruje? Oddali go ludzie, którzy adoptowali Jankę od nas, nie chcieli zaczekać jak się zwolni miejsce u mnie, nie chcieli wesprzeć finansowo jego leczenia. kot pchał się im do domu, janka go akceptowała... - eh.
czy to jakaś wirusówka?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt wrz 23, 2011 11:19 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

kot był pogryziony, jest już oki. Dziś będzie kastrowany

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pt wrz 23, 2011 11:27 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

Dzięki.
Basiu, Basiu, b. proszę o zdjęcia Botanika. X
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt wrz 23, 2011 12:01 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

mnie teraz nie będzie w schronisku albowiem będę robic za psa strózujacego ze Srebkiem w pakiecie/duecie
a czarnych czarnych małych miłych przytulastych jest od groma w schronie
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt wrz 23, 2011 18:48 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

Milena jutro jedzie do schroniska na kastrację i rentgena przy okazji. Teraz jeszcze nie wie co ją czeka i lata po całym domu polując na moje duże koty i wydając przerażające okrzyki bojowe :lol:
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Pt wrz 23, 2011 20:54 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

czy mogłabym prosić o przesłanie na maila fotek najbardziej potrzebujących kotów ze schroniska?
jak będę mieć chwilę czasu, to powrzucam na różne stronki.
Prosiłabym koniecznie o fotki sianka i tego czarnego kotka z uszkodzonym oczkiem, Petroneli.
Dzięki!

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Sob wrz 24, 2011 9:08 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

keria pisze:czy mogłabym prosić o przesłanie na maila fotek najbardziej potrzebujących kotów ze schroniska?
jak będę mieć chwilę czasu, to powrzucam na różne stronki.
Prosiłabym koniecznie o fotki sianka i tego czarnego kotka z uszkodzonym oczkiem, Petroneli.
Dzięki!

U BarbAnn w linku Zdjęcia krakowskich schroniskowców i nie tylko
są zdjęcia z kotami.
Leo to jest kot z uszkodzonym oczkiem, Gruby, Petronela, Norcia,Magda
i wszystkie inne chcą mieć dom.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Sob wrz 24, 2011 18:51 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

Norcia ma w klatce burą koleżankę, bardzo miłą. Na garażu 2 jest kilka nowych kotów. Maurycjusz dalej krzyczy na inne koty, ale nie bije ich ani one jego. Poszło kilka kociąt i podrostków, byli też ludzie zainteresowani czarno-białą młodą kotką z magazynu 6, ale mieli wrócić po południu. Nie będzie mnie jutro w schronisku, bo pilnuję Mileny.

Dzisiaj pierwszy raz w życiu zastawiłam klatkę-łapkę, kot się złapał po ok. 10 minutach 8O Nie wiedziałam, że to działa tak szybko...
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

[poprzednia][następna]