vega29 pisze:Jeszcze nie wiem napewno, ale podobno ma być jakaś pozalicytacyjna wpłata na Kropeczkę.
To cicho szaaaa, żeby nie zapeszyć.
A ja tak cichutko potrzymam kciuki

vega29 pisze:Jeszcze nie wiem napewno, ale podobno ma być jakaś pozalicytacyjna wpłata na Kropeczkę.

panikota pisze:Kropeczko droga, będzie kilkadziesiąt zł z bazarku, a to już znaczny krok do przodu, ty o niczym nie wiesz (chyba, że Ci Vega29 już powiedziała) a tu szykuje się wielka zmiana ... jeszcze nie taka jak domek, ale po zabiegu może o ten domek będzie łatwiej ... kto wie.
Nie spadamy, może ktoś kto może dać DT po sterylce, nas zauważy
Edit: Vega29, jak będziesz następnym razem w schronie, to wymiziaj proszę Kropeczkę od uczestników bazarku, w szczególności od Iśki, która o to bardzo prosiła![]()
![]()

vega29 pisze:Dzisiaj się miziałyśmy. Całe 15 minut![]()
![]()
Na jednego kota to sporo, bo w schronie jest ich ze 60. Ale jeszcze jej nic nie mówiłam. Wolę nie zapeszać

vega29 pisze:Panna sprzedala na allegro kolejne cegiełki na łączną kwotę 40 zł.![]()
![]()
![]()
Razem z allegro ma już 50 zł.

panikota pisze:vega29 pisze:Panna sprzedala na allegro kolejne cegiełki na łączną kwotę 40 zł.![]()
![]()
![]()
Razem z allegro ma już 50 zł.
Wiem, sprawdzam co jakiś czas
Z bazarku będzie 83 zł, więc Kropeczka już tak jakby cichniętaŻeby ten domek się znalazł ... ale ja myślę, że najwyżej po Świętach trzeba będzie jej zrobić zabieg i przetrzymać w szpitaliku a wtedy ruszymy z akcja ogłoszeniową pełną parą, jakieś mega-wypasione allegro się zrobi, porobię jeszcze ogłoszenia na innych portalach, coś wyróżnię (może gumtree bo ma opinię chodliwego portalu ogłoszeniowego) i miejmy nadzieję kicia wyjdzie ze schronu
![]()
Vega, jak mam przekazać pieniądze z bazarku, na konto AFN z odpowiednim dopiskiem? Czy jakoś inaczej?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości