KROPKA - ZOSTAJE KOTEM PODHALAŃSKIM ;)!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt gru 11, 2009 14:55 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

vega29 pisze:Jeszcze nie wiem napewno, ale podobno ma być jakaś pozalicytacyjna wpłata na Kropeczkę.

To cicho szaaaa, żeby nie zapeszyć.
A ja tak cichutko potrzymam kciuki :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Sob gru 12, 2009 15:04 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Kropeczko droga, będzie kilkadziesiąt zł z bazarku, a to już znaczny krok do przodu, ty o niczym nie wiesz (chyba, że Ci Vega29 już powiedziała ;) ) a tu szykuje się wielka zmiana ... jeszcze nie taka jak domek, ale po zabiegu może o ten domek będzie łatwiej ... kto wie.
Nie spadamy, może ktoś kto może dać DT po sterylce, nas zauważy :mrgreen:

Edit: Vega29, jak będziesz następnym razem w schronie, to wymiziaj proszę Kropeczkę od uczestników bazarku, w szczególności od Iśki, która o to bardzo prosiła :lol: :lol: :lol:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Sob gru 12, 2009 15:26 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

panikota pisze:Kropeczko droga, będzie kilkadziesiąt zł z bazarku, a to już znaczny krok do przodu, ty o niczym nie wiesz (chyba, że Ci Vega29 już powiedziała ;) ) a tu szykuje się wielka zmiana ... jeszcze nie taka jak domek, ale po zabiegu może o ten domek będzie łatwiej ... kto wie.
Nie spadamy, może ktoś kto może dać DT po sterylce, nas zauważy :mrgreen:

Edit: Vega29, jak będziesz następnym razem w schronie, to wymiziaj proszę Kropeczkę od uczestników bazarku, w szczególności od Iśki, która o to bardzo prosiła :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj się miziałyśmy. Całe 15 minut 8O :wink: :lol: Na jednego kota to sporo, bo w schronie jest ich ze 60. Ale jeszcze jej nic nie mówiłam. Wolę nie zapeszać :ryk:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob gru 12, 2009 15:29 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

vega29 pisze:Dzisiaj się miziałyśmy. Całe 15 minut 8O :wink: :lol: Na jednego kota to sporo, bo w schronie jest ich ze 60. Ale jeszcze jej nic nie mówiłam. Wolę nie zapeszać :ryk:

Ha, tak czułam, że jej jeszcze nic nie powiedziałaś, żeby nie zapeszyć ;)
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Sob gru 12, 2009 18:38 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Ech, co ja jej mówić będę... Jeszcze się rozkicha i będzie. Ale sterylkę chyba już po świętach będziemy robić. Bo DT nie ma, a do świąt się nie zgoi na tyle, by mogła sobie sama egzystować 2 dni, kiedy schronisko oficjalnie jest zamknięte i tylko my, wolontariusze przyjdziemy nakarmić zwierzęta... Nie wiem, czy ktoś z obsługi schronu będzie miał jakieś dyżury... Jeśli już to pewnie jakieś maksymalnie krótkie...
Obrazek

vega29

Post » Pon gru 14, 2009 12:32 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Pieniądze na zabieg są ... Kropeczka błaga o posterylkowy DT, gdziekolwiek w PL, gdzie mogłaby zregenerować siły po zabiegu i zaczekać na DS, który musi się znaleźć.
Obrazek
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pon gru 14, 2009 13:02 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Panna sprzedala na allegro kolejne cegiełki na łączną kwotę 40 zł. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Razem z allegro ma już 50 zł.
Obrazek

vega29

Post » Pon gru 14, 2009 13:11 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

vega29 pisze:Panna sprzedala na allegro kolejne cegiełki na łączną kwotę 40 zł. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiem, sprawdzam co jakiś czas ;)
Z bazarku będzie 83 zł, więc Kropeczka już tak jakby cichnięta ;) Żeby ten domek się znalazł ... ale ja myślę, że najwyżej po Świętach trzeba będzie jej zrobić zabieg i przetrzymać w szpitaliku a wtedy ruszymy z akcja ogłoszeniową pełną parą, jakieś mega-wypasione allegro się zrobi, porobię jeszcze ogłoszenia na innych portalach, coś wyróżnię (może gumtree bo ma opinię chodliwego portalu ogłoszeniowego) i miejmy nadzieję kicia wyjdzie ze schronu :roll:

Vega, jak mam przekazać pieniądze z bazarku, na konto AFN z odpowiednim dopiskiem? Czy jakoś inaczej?
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pon gru 14, 2009 13:16 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

panikota pisze:
vega29 pisze:Panna sprzedala na allegro kolejne cegiełki na łączną kwotę 40 zł. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wiem, sprawdzam co jakiś czas ;)
Z bazarku będzie 83 zł, więc Kropeczka już tak jakby cichnięta ;) Żeby ten domek się znalazł ... ale ja myślę, że najwyżej po Świętach trzeba będzie jej zrobić zabieg i przetrzymać w szpitaliku a wtedy ruszymy z akcja ogłoszeniową pełną parą, jakieś mega-wypasione allegro się zrobi, porobię jeszcze ogłoszenia na innych portalach, coś wyróżnię (może gumtree bo ma opinię chodliwego portalu ogłoszeniowego) i miejmy nadzieję kicia wyjdzie ze schronu :roll:

Vega, jak mam przekazać pieniądze z bazarku, na konto AFN z odpowiednim dopiskiem? Czy jakoś inaczej?

Na AFN. Zapłata za sterylkę też pójdzie z AFN - To ważne do sprawozdań i takich tam...

Po świętach, a raczej po Nowym Roku będziemy ustalać zabieg - spojrzałam w kalendarz i tak to wypada, że znowu kot po operacji byłby sam sobie :evil: Tzn. ustalimy teraz z terminem zaraz po Nowym Roku.
Obrazek

vega29

Post » Pon gru 14, 2009 17:58 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Czarny, piękniutki noseczek :1luvu: :1luvu: :kotek:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon gru 14, 2009 21:43 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Szkoda, że bez domku... A przydałby się, oj przydał...
Obrazek

vega29

Post » Wto gru 15, 2009 11:20 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Cieszę się, że są już pieniążki. Szkoda, że nie ma domku, ale kciuki nadal zaciskam!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw gru 17, 2009 5:35 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Kropeczko, wskakuj na pierwszą stronę :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie gru 20, 2009 13:04 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Hop do góry Kropeczko.

Vega, przelałam na konto AFN z dopiskiem "Sterylizacja Kropki Ostróda" 90 zł, jeśli masz możliwość sprawdzenia, to będę wdzięczna za potwierdzenie wpłynięcia przelewu na wątku bazarkowym, tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=104454&p=5354669#p5354669
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Nie gru 20, 2009 16:57 Re: KROPKA - SZUKAMY POSTERYLKOWEGO DT LUB DS!! PILNE!!!OSTRÓDA

Podgląd na konto ma Prezes AFN - napiszę maila, ale może przydałyby się dane wpłacjącego. Wyślij mi na wszelki wypadek PW.
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]