wzięłam dwie godziny temu dwa maluchy na tymczas. Obecnie w domu jest sześć kotów!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
cypisek pisze:hehe ,lepsze 6 kotów niż 6 chłopów.!!!mi po jednym cycki opadają !!!
cypisek pisze::mrgreen: Miki ma się niezwykle dobrze.Jest super grubiutki,je kilo karmy dziennie i 2 puszki .Potem popija to wodą bidetówką, beknie po niej zdrowo.Wykałaczką podłubie sobie w swoich siekaczach,w między czasie małego bąka puści w dal pokoju.Potem przespaceruje leniwym krokiem czterech łapek w stronę swego legowiska, oczywiście pójdzie dalej na ludzia poduszkę .Poziewa,popatrzy przez okienko.Znowu zaliczy kuwetkę ,po której trzeba ewakuować się na korytarz.Podejdzie do miseczki ,potem do piłeczki.Zaliczy parę skocznych piruetów.Potem popije wodę z bidetu...No powoli dzień Mikiemu ,dobiega końca ,więc jeszcze kąpiel gorąca!!!Na noc łyknie ze 3 witaminy,przeleci myślą swoje dziewczyny.Dojdzie do łóżeczka ,coż za niezwykły aniołek z tego koteczka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
monika74 pisze:Miki jest chory ma zapalenie krtani od soboty jest na antybiotyku
gaga_krk pisze:Ajjjj![]()
![]()
zakochałam się
)))))))))))))) Coo jest z domkiem dla Mikiego?
Mój york ma na imię Miki ;P I nawet podobnie śpi jak kociakowy Miki hihihi ;D Cuuudny jest
Miałam kiedyś baardzo podobnego kociaka na stajni , żył , żył i... ktoś mi go ukradł ;(((((((((((((( Buuuuuu złodzieje ;( Śliczniuusiii do góry z maluchem
[ Szkoda ,że tak daleko jest ...
]
Otiskowa Mama pisze:monika74 pisze:Miki jest chory ma zapalenie krtani od soboty jest na antybiotyku
no tak czułam, że coś nie tak! A po czym poznałaś, że coś mu dolega? Bo mojemu Otisowi trochę się zmienił głos, gada ciszej z chrypką, mniej gada niż zazwyczaj...Czy to może być jakiś objaw?
cypisek pisze::wink: Monika to Miki przechodzi mutacje...i będzie teraz miauczał basem!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości