GANG MIKUSIA...Franek czeka na kastrację ;p

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 16, 2009 19:08

Hop po domki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob maja 16, 2009 22:29

Sortujemy kolejke, pierwsi po domek hop
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Nie maja 17, 2009 7:05

GACUŚ
Obrazek

GWIAZDECZKA
Obrazek

NIETOPEREK
Obrazek

DELTA
Obrazek

ALFA
Obrazek

OMEGA
Obrazek

GAMMA
Obrazek

MIKUŚ

Post » Nie maja 17, 2009 7:26

A oto przekochany "wujaszek" Nietoperek :lol: Wspaniale opiekuje się maluszkami. Bardzo pomaga w higienie codziennej Gwiazduni, Alfy i Omegi, oraz dba o Deltę, Gammę no i chyba najbardziej o swojego brata Gacunia :wink:

Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Nie maja 17, 2009 8:56

Wujek Nietoperek przekochany :D Pięknie zajmuje się maluszkami.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Nie maja 17, 2009 14:05

Hoop do góry kociaczki :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie maja 17, 2009 20:50

cudne są :)

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie maja 17, 2009 21:25

Jutro jesteśmy na amputacji gałki ocznej Gwiazduni, proszę trzymać kciuki :roll:
MIKUŚ

Post » Pon maja 18, 2009 8:47

Amputacja odwleczona. Zobaczymy co da się zrobic z oczkiem. Będziemy walczyć, gdyż Pani dr stwierdziła iż był to uraz mechaniczny. Czyli nie proces chorobotwórczy lecz z przyczyn nam nie znanych tak to oczko wyglądało a nie inaczej. Fakt faktem iż wczoraj oczko zaczęło wyglądać ładniej no i dało mi to bardzo do myślenia.......MOŻE URATUJEMY OCZKO GWIAZDUNI. Na razie czeka Nas kosztowne leczenie i ratowanie oczka. Ale jest nawet nadzieja że będzie widzieć normalnie :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon maja 18, 2009 9:34

MIKUŚ pisze:Amputacja odwleczona. Zobaczymy co da się zrobic z oczkiem. Będziemy walczyć, gdyż Pani dr stwierdziła iż był to uraz mechaniczny. Czyli nie proces chorobotwórczy lecz z przyczyn nam nie znanych tak to oczko wyglądało a nie inaczej. Fakt faktem iż wczoraj oczko zaczęło wyglądać ładniej no i dało mi to bardzo do myślenia.......MOŻE URATUJEMY OCZKO GWIAZDUNI. Na razie czeka Nas kosztowne leczenie i ratowanie oczka. Ale jest nawet nadzieja że będzie widzieć normalnie :1luvu:

Basiu jak zobaczylam Gwiazdeczkę na zdjęciu to tak zaczęło mi się wydawać, ze operacja tego oczka nie jest konieczna, fajnie, ze wetka spróbuje zawalczyć o to oczko :D
Trzymam kciuki i moje Maupy też :D
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pon maja 18, 2009 9:49

heeeej hop dupeleczki po domeczki!!!!!!!!!!!
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Pon maja 18, 2009 15:45

hopsia sia po domeczki
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon maja 18, 2009 16:45

Hoop do góry gangsterzy :lol:
Za Gwiazdeczkowe oczko :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon maja 18, 2009 19:21

Jejku jejku jak on się nimi opiekuje, cudowne zdjęcia Basiu, a Gwiazdunia szczególnie:) moja maleńka bida, trzymam za nią kciuki i wierzę że oczko zostanie i da radę :) poza tym nie mogę się już doczekać kiedy będę mogła ją zaadoptować. Ooo Bastet idzie, w takim razie zmiana tematu... ;) hooopsa sierściuszki kochane hooopsa po domki!!!
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Pon maja 18, 2009 22:34

Maleficarum pisze:Jejku jejku jak on się nimi opiekuje, cudowne zdjęcia Basiu, a Gwiazdunia szczególnie:) moja maleńka bida, trzymam za nią kciuki i wierzę że oczko zostanie i da radę :) poza tym nie mogę się już doczekać kiedy będę mogła ją zaadoptować. Ooo Bastet idzie, w takim razie zmiana tematu... ;) hooopsa sierściuszki kochane hooopsa po domki!!!

Dziękuję, dziękuje :):):)

Kobieto nie wiesz co robisz.........
GWIAZDUNIA WAM JESZCZE TYŁEK SKOPIE
.
Jeszcze nie wiesz jacy ADHD-owcy wychodzą z moich łapek :twisted:
To nic że teraz słabiutka jest, przekonasz się na własnej skórze :twisted:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]