Muza-śliczna koteczka z Ostródy ma Swój Domek:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 18, 2009 10:09

Minitaur pisze:Muza wepchała się na kolana, wylizała gębę, ręce. Ten film nawet w ułamku procenta nie pokazuje do czego jest zdolna, mając własnego człowieka.

Pisałam, pisałam, że łatwo nie będzie ;) Mnie za serce chwytają wyłącznie potfoory :ryk:
Minitaur pisze:Druga kicia jest przestraszona. Widać, że głaskanie sprawia jej przyjemność, ale jeszcze jest zbyt wystraszona, żeby zamruczeć i się przytulić. Taka malutka bida.

Oswoi się z nowym miejscem i będzie dobrze. Byle tylko nie nabrała nawyków prezentowania miłości od Muzy, bo Cię zaliżą na śmierć :ryk:

Jejku, Minitaur, ogromnie się cieszę, że Muza już u Ciebie. Nadal deklaruję, że gdyby trzeba było coś pomóc, to ja chętnie.

Czekamy na zdjęcia i relację z pierwszego dnia poza schroniskiem :)

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

Post » Nie sty 18, 2009 14:04

:ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Nie sty 18, 2009 14:51

Druga koteczka to Melodia :) Melodia ma jeszcze brzydkie oczy, ale nie kicha, nie smarcze, także będziemy zakraplać. Dziś już włączyła mruczącą melodyjkę i zaczęła się do nas przytulać. Fajna malutka krówka.

Muza miała testy FIV i FeLV - wyniki negatywne :D Zdrowa jak qń, rozmruczana, z kolan schodzi tylko na kolana TŻta, żeby i on wygłaskał. A ideałem jest głaskanie kota na 4 ręce.

Minitaur

Od: Wto kwi 01, 2008 9:57

Post » Nie sty 18, 2009 15:18

:1luvu: :1luvu: Cudowne wieści. Jak oglądałam ten filmik to aż serce pikawę załącza :oops: Dobrze, że taki kochany kotek ma szansę na dom! Muzo hops po domek.
Obrazek & Obrazek Zapraszają!

Bandytka

Od: Nie sty 11, 2009 14:29

Post » Nie sty 18, 2009 15:58

Minitaur pisze:Druga koteczka to Melodia

Czy to ta , która siedzi obok Muzy w klatce na filmiku?
A najlepiej obie proszę obfotografować :lol:
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Nie sty 18, 2009 16:08

Druga to kotka z tego wątku, z tego co zdąrzyłam się zorientować http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=526
Taka smutna, biedna krówka po wypadku.
Obrazek Obrazek Obrazek

Usagi_pl

Post » Nie sty 18, 2009 16:30

Usagi_pl pisze:Druga to kotka z tego wątku, z tego co zdąrzyłam się zorientować http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=526
Taka smutna, biedna krówka po wypadku.
Obrazek Obrazek Obrazek

I gdzie tu ma być radość w tym kocim życiu? :( :placz: :crying: Ona też słodziutka!

Bandytka

Post » Nie sty 18, 2009 18:39

Najważniejsze, że koteczki już bezpieczne i mają swój domek, nawet tymczasowy.. :lol: :lol: :lol: kciuki za ich zdrówko i najlepsze domki stałe pod słońcem:)
http://www.afn.pl/... zajrzyj....

Tulula

Od: Pt paź 06, 2006 9:56

Post » Nie sty 18, 2009 18:40

Tak stanowczo za ciepły i kochany domek dla obu księżniczek :ok: :ok:

Bandytka

Post » Pon sty 19, 2009 9:05

Bardzo, bardzo się cieszę!!!! A ja dzięki Muzie (i walkom na froncie ja-mąż) będę miał drugiego kotka, niestety nie kocią biedę, ale choć tyle wywalczyłam :). Muzko, dzięki!
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pon sty 19, 2009 13:05

Niedługo będziemy ogłaszać Muzę. Teraz niech chwilę po szczepieniu jeszcze przeczeka.
Melodię najpierw leczymy, obserwujemy, czy się nic nie dzieje i też dopiero po szczepieniu oddajemy.

Z fotkami oczywiście się nie wyrobiłam. Melodia to nie problem, ale jak sfocić Muzę? Kiedy ona z prędkością światła do człowieka biegnie i nie ma mowy, żeby choć na chwilę sama na kanapie została.

Minitaur

Post » Pon sty 19, 2009 13:21

Minitaur pisze:Z fotkami oczywiście się nie wyrobiłam. Melodia to nie problem, ale jak sfocić Muzę? Kiedy ona z prędkością światła do człowieka biegnie i nie ma mowy, żeby choć na chwilę sama na kanapie została.

To trzeba działać na dwa fronty Jedna osoba zabawia druga foci :lol: albo podetknąć coś wysoko intrygującego :)

Melodia zdaje mi się być bardziej wystraszona sądząc po tamtym filmiku ciekawe jak im idzie :D

A na fotki czekam z niecierpliwością 8)

Bandytka

Post » Pon sty 19, 2009 14:06

Bandytka pisze:
Minitaur pisze:Z fotkami oczywiście się nie wyrobiłam. Melodia to nie problem, ale jak sfocić Muzę? Kiedy ona z prędkością światła do człowieka biegnie i nie ma mowy, żeby choć na chwilę sama na kanapie została.

To trzeba działać na dwa fronty Jedna osoba zabawia druga foci :lol: albo podetknąć coś wysoko intrygującego :)

Melodia zdaje mi się być bardziej wystraszona sądząc po tamtym filmiku ciekawe jak im idzie :D

A na fotki czekam z niecierpliwością 8)

Przy każdym normalnym kocie to działa ;)
Muza nie da się zabawić niczym innym, jak tylko głaskaniem. A przy głaskaniu musi być wygłaskany każdy milimetr kociego ciała, najlepiej w tym samym momencie. Plecy i różne dziwne pozycje kota mamy dość szczegółowo obfocone 8) Normalnego zdjęcia, na którym widać kota - ani jednego.

Melodia już rozmruczana. Bardziej wycofana, niż Muza, ale o to nietrudno ;) Fajny miziasty kot się z niej robi. Mruczy nawet przy zakraplaniu oczu.

Zagnałam TŻta do szycia - uszył dziewczynom poduchę z polarku. Poducha miękka i milutka, także obie zadowolone.

Minitaur

Post » Pon sty 19, 2009 18:58

Strasznie, strasznie się cieszę. Muza to jest kot nad kociaki, kota maskota, ach, jak ja bym ją dorwała, wymiętosiła... ;)

Kicuki za kocinę - aby znalazła domek, który będzie właściwie miętosić potrafił!

Usagi_pl

Post » Pon sty 19, 2009 19:32

Melodia już rozmruczana. Bardziej wycofana, niż Muza, ale o to nietrudno ;) Fajny miziasty kot się z niej robi. Mruczy nawet przy zakraplaniu oczu.

Zagnałam TŻta do szycia - uszył dziewczynom poduchę z polarku. Poducha miękka i milutka, także obie zadowolone.

Dobra Ciocia to i kot rozanielony :mrgreen:

Już widać, że im jak w niebie :aniolek:

Bandytka

[poprzednia][następna]