Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
_Aga_ pisze:Skoro lekcji już nie da rady przeprowadzić, prześlę jakieś filmiki o tym znajomym ze szkoły.Zaatakuję również inne fora np. dla nastolatek i zrobię o tym temat.Widziałam nawet na epulsowym forum o zwierzętach jak nastoletnie dziewczyny użalały się nad zwierzętami ze schroniska a po kilku dniach pisały,że ich suczki będą miały niedługo szczenięta z jakimś psem z podwórka
A poza tym jestem zagrożona z matmy - to już w ogóle odpada![]()
_Aga_ pisze:Ja się chyba zabiję![]()
Napisałam na jednym forum dla nastolatek o tym.Mam dość czytania ich głupich postów.
![]()
Jakbym miała ,,przyjemność" się z nimi spotkać,zabiłabym je![]()
Nie wiedziałam,że mają aż tak płytki sposób myślenia.Podaję Wam link - http://e-nastolatki.pl/forum/forum-19-temat-13333.html
XAgaX wcale nie tak łatwo pojechać laskom,które myślą że są księżniczkami i ,,zawsze"mają rację.![]()
Gdy przeczytałam co mi napisały wolałam odejść od komputera,bo poleciałyby same bluzgi.
Jak przeczytałam jedną odpowiedź(tą w której dziewczyna pisze,że nie ma na to kasy)to od razu przyszło mi na myśl : No,jasne przecież te księżniczki wolą wydawać pieniądze na głupie,długie rozmowy telefoniczne lub tapetę na twarz![]()
Na świecie byłby cud gdyby tego uczyli w szkole i robili z tego ostre kartkówki
![]()
No i oczywiście były spore kary dla tych którzy tego nie przestrzegają.Mam już dość,idę spać.
_Aga_ pisze:Mały kotek robi wielkie postępy.Był dzisiaj u mnie w domu.Robi się coraz bardziej odważny.Tylko jest jeden problemW bloku zakazano karmienia kotów.Z tego powodu że się tam zaczęły załatwiać.Mam jedno pytanie.Ile kosztuje mniej więcej konsultacja z weterynarzem
Myślę żeby spróbować z tym małym kotkiem pojechać do weta ,bo dziwnie kicha.Może ma jakiś katar....
Dobrze byłoby gdyby weterynarz sprawdził jego ogólny stan zdrowia.
A z nastolatkami stoczę choćby największą bitwę![]()
_Aga_ pisze:.XAgaX dziękuję,że mi pomogłaś z tymi nastolatkami.
Napisałam nawet list do koalicji zwierząt.Odpisali,że będą teraz starać się wprowadzić jakieś ustawy.Lub chociaż starać się sprawę sterylizacji nagłaśniać w mediach.Jak będę coś więcej wiedziała to napiszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 463 gości