Gremlinka, Strzałeczka i Niepokorna, mała Mafia Libiąska

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 05, 2008 15:26 :]

troche mi smutno nawet troche bardzo :] ale nadal ejstem wstanie byc DT dla tego trzeciego kotka:] A domek mozemy mu szukac dalej:]

redka87

Od: Nie paź 05, 2008 11:55

Post » Nie paź 05, 2008 15:27 :]

troche mi smutno nawet troche bardzo :] ale nadal ejstem wstanie byc DT dla tego trzeciego kotka:] A domek mozemy mu szukac dalej:]

redka87

Post » Nie paź 05, 2008 15:33

Redka87, ja Ci bardzo dziękuję za oferowaną pomoc, gdyby nie sytuacja, która w tej chwili zmienia się baaardzo, to bym skorzystała, ale mogę obwieścić, że i Niepokorna właśnie znalazła swoją przystań, jakieś zrządzenie losu, pojedzie do Krakowa :1luvu:
Nowa Mamusia znalazła się poprzez ogłoszenie na allegro :D
Mój piesek - serduszko u moich stóp [*]

harpia

Od: Sob lis 15, 2003 23:43

Post » Nie paź 05, 2008 15:35

Granula pisze:Bardzo się cieszę, że maluchy znalazły już kochające domki :D nic dziwnego ;) takie cudaaaaa, że nic tylko się zakochać

Moich zwykłych dachowców nikt nie chce :roll: ale cóż, ciężko dzisiaj o domki

Granula, macie aukcję na allegro?
Mogę pomóc jakby co :wink:

harpia

Post » Nie paź 05, 2008 15:36

Superrrr :D

Harpia moje gratulacje!!!! Uratowałaś te kociaki i znalazłaś im kochające domki :D :D :D
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Nie paź 05, 2008 15:37

harpia pisze:
Granula pisze:Bardzo się cieszę, że maluchy znalazły już kochające domki :D nic dziwnego ;) takie cudaaaaa, że nic tylko się zakochać

Moich zwykłych dachowców nikt nie chce :roll: ale cóż, ciężko dzisiaj o domki

Granula, macie aukcję na allegro?
Mogę pomóc jakby co :wink:

puss robiła mi ogłoszenia, ale gdzie... to nie wiem :oops:

Ja wrzuciłam tylko na Adopcje :roll:
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Nie paź 05, 2008 15:39

Granula, dawaj linka do swoich sierotek, zdjęcia, info, zaraz zrobimy ogłoszenia ;)

harpia

Post » Nie paź 05, 2008 15:41 :]

chyba dzis nie mam szczęścia a jednak konkurencja jest:] Ale cieszy mnie bardzo że znalazłaś im domki kochane bo tego kotek potrzebuje najbardziej:]

redka87

Post » Nie paź 05, 2008 17:21

harpia pisze:Granula, dawaj linka do swoich sierotek, zdjęcia, info, zaraz zrobimy ogłoszenia ;)

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=81512&highlight=
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=80647&highlight=

tu są linki do 2 wątków :)
namiary na mnie podam na pw

dziękuję ślicznie za pomoc
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Nie paź 05, 2008 21:12

Trochę wieczornych zdjęć, już chwila po harcach.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Harce klatkowe i Pierwsze Bliskie Spotkanie Gremlinki ze Sztuczną Myszką 8)
Proszę się nie przejmować tymi dyrdymałami wiszącymi w klatce, jak u cygana na straganie, ale bąblom się podoba
8) :twisted:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dzisiaj tak z nimi siedziałam i cholercia, piękne się robią, widać coraz większe różnice między siostrami, Strzałeczka to kociak w gorącej wodzie kąpany, taka kocia wersja feministyczna w stylu "ja sobie z wszystkim radę dam", Niepokorna zaś kocha Dużego, często męczy o wzięcie na ręce, ale na jej miłość trzeba sobie zasłużyć i nie jest to kociak przekupny na smakołyki ;)
Gremlinka vel Kuleczka to w każdym milimetrze dostojne kocisko, wbrew temu co piszę wikipedia, że persy są mało inteligentne (a są?), ona bije siostry na łopatki, uczy się błyskawicznie (najczęściej tego co nie wolno) i potrafi obmyślać plan swojego działania w zabawie w taki sposób, żeby zawsze być górą :twisted:
Cała trójeczka rośnie jak na drożdżach, futerka wypiękniały, oczy mamy duże i czyste a nasz wet mówi, że przy takim tempie przyrostu, dochowam się małych rysi :ryk:

harpia

Post » Nie paź 05, 2008 23:33

Bardzo się cieszę, że cała trójeczka będzie miała swoje domki :D

Harpia, a kiedy koteczki Cię opuszczają? Prosimy duuużo fotek i filmików do tego czasu :twisted:
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Pon paź 06, 2008 9:57

Ech, świetne wieści :D Super, że niepokorna też ma domek :wink:

"Maluchy" rozwijają się niesamowicie :love: !
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon paź 06, 2008 14:19

bardzo mnie cieszy że niepokorna znalazła mnie a ja ją ;)
ta koteczka zasługuje na ciepło i miłość od strony człowieka i na pewno u mnie ją znajdzie!
już ją kocham a co dopiero jak ze mną zamieszka *.*

Mad

Od: Pon paź 06, 2008 14:11

Post » Pon paź 06, 2008 20:04

oleska222 pisze:Harpia, a kiedy koteczki Cię opuszczają? Prosimy duuużo fotek i filmików do tego czasu :twisted:

W połowie miesiąca, ze mnie taka osoba, że gości zawsze chcę stosownie przyjąć, kawkę podać, jakieś ciacho dobre, a teraz u mnie w domu nawet do obiadu usiąść się nie da, chciało się podłogi kłaść, to się ma burdello :twisted:

Mad witaj, bardzo się cieszę, że jesteś tu z nami, to forum to jedna wielka kocia rodzina :D

Niech mi tylko ktoś powie, jak sobie poradzić z kuwetą u nich, kupki śmierdzą strasznie, robale wykluczone, jesteśmy po drugim odrobaczeniu, dostają głównie gotowany drób (kurak, indyk, kaczka), gotowaną wołowinę z marchewką i puszki groumet gold (często mieszam mięso z puszką, żeby sosik dał wilgoć całości)
Kupki są całkiem ładne, ale smrodek okropny. Może przestawić bąble na samo mięsko?

harpia

Post » Pon paź 06, 2008 21:26

Hm... Ekspertem w sprawie kupek to ja nie jestem, bo nigdy nie miałam małego kotka (od razu duży mi się trafił), ale możliwe, że to przez te gourmety... One są takie... mocno zapachowe.

A nie dajesz im suchego w ogóle? Może warto by wprowadzić jakieś dobre jakościowo suche, zeby się maleństwa nauczyły to gryźć...? Poza tym, nie wiem czy wyłącznie mięso zawiera odp. ilość składników mineralnych i witamin. Ja bym jeszcze dawała białe serki i jogurty naturalne tak dla urozmaicenia (wiem czym dziewczyny tu w Lublinie karmią malutkie tymczasy - czasami robię za ciotkę karmicielkę i sprzątaczkę, jak komuś potrzeba wyjechać :wink: ).
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

[poprzednia][następna]