jopopowe kociaki spod samochodu.szczęśliwe w swoich domach:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 31, 2008 20:02

czarna_agis pisze:Poprostu widzę jaki M. radosny!! :twisted:

oj radosny, radosny :lol: nawet sam nas zawiezie :)

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Pt paź 31, 2008 22:22

:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob lis 01, 2008 10:24

rudasek na razie najbardziej wciaz lubi siedziec pod wersalka, ale wywlekamy go i glaskamy. uspokaja sie wtedy, mruczy jak traktor i traca mnie glowka ze malo mi zebow nie powybija :) wczoraj glaskalam go az oboje nie zasnelismy. zjadl tez troszeczke puszki, ale raczej nieduzo.
na razie wyzwiedzal moj pokoj i czuje sie tu troche bezpieczniej. dopoki spalysmy zwiedzal, wykopal kwiatka, chrupal karme, uzywal kuwety, bawil sie myszka.. :) tylko dran uznal, ze najlepszym miejscem do drapania jest zielona wersalka - jedyny mebel ktorgo nie wolno drapac bo jest juz sprzedany i jutro go zabiora. mam nadzieje, ze wersalke szybko zabiora, a drapak jeszcze szybciej nam przysla i bedzie po problemie.
probowal troche zwiedzac dalej, ale przysiadl zaraz pod drzwiami i zaczal strasznie miauczec.

riru

Od: Pon sie 11, 2008 23:09

Post » Sob lis 01, 2008 15:45

Fantastyczne wieści!!
Kciuki za szybkie pogłębianie więzi!!

i za zieloną wersalkę :twisted:
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Sob lis 01, 2008 15:56

tak sie troche wetne ;)
ale najpierw - gratulacje!
gdyby był jeszcze ktoś chetny na rude cudo to mam pieknote do oddania, ruda własnie - prosiłabym kierowac do mnie na komórke, OK?
bede zobowiazana - kocinka z 2 szczepieniami, odrobaczona itd
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Sob lis 01, 2008 17:58

donosze ze lezymy sobie na lozku (sam do mnie przyszedl :)) i sluchamy jazzu, a rudasek nawet troche spi i pochrapuje :)
troche go lowie i wyglaskuje, a troche udaje ze go wcale nie ma i wtedy on odwaza sie troche chodzic.
tylko chyba mu smutno samemu, bo rano chodzil po mieszkaniu, szukal czegos i strasznie plakal.. az ciezko go bylo uspokoic, bo nie chcial siedziec na rekach tylko szukac dalej.
zaczal sie tez troche chowac za magnetofonem na polce, zamiast pod wersalka.
zrobilam pare zdjec, wrzuce pozniej zeby teraz go nie budzic. ale nie boi sie zupelnie migawki, wiec bede mogla zrobic wiecej :)

riru

Post » Sob lis 01, 2008 20:05

riru

Post » Nie lis 02, 2008 10:50

dzis wydalo sie ze nasz kot ma dwie osobowosci - dzienna i nocna.
w dzien jest spikiem i miziakiem, tylko by mruczal i lezal, a na proby zabawy reaguje co najwyzej machnieciem lapy i to takim raczej z laski.
za to w nocy... dostaje swira :twisted: wykopuje kwiaty, wspina sie na kwiatowe drzewo i nim potrzasa, rzuca sie po lozku, lapie jakies tylko dla siebie widoczne rzeczy, szaleje z myszka, jak szalony goni za pileczka..
przyznam sie szczerze, ze nie wytrzymalam i wystawilam go za drzwi :oops: chociaz bylo mi strasznie zal.. ale cale szczescie sie nie obrazil.
tylko napedzil mi niezlego stracha. wychodze rano z pokoju, kota nie ma, wszedzie cisza.. szukam i szukam, nigdzie nie ma. juz sie przestraszylam ze moze sie gdzies wcisnal i zaklinowal, albo nie wiem co..
a tymczasem.. Obrazek
szafka w przedpokoju okazala sie byc swietnym poslaniem :)
poza tym mamy reklamacje ;) kot mial jesc wszystko, a marudzi i wybrzydza ;)

riru

Post » Nie lis 02, 2008 12:47

Tak to już jest z tymi kotami :wink: Mój tymczas też chowa się w rozmaite miejsca, ale na szczęście nie wytrzymuje więcej niż pięć sekund w bezruchu :lol: Rudemu się poszczęściło, oby jego siostrzyczka też znalazła swój wymarzony dom :D

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie lis 02, 2008 21:36

Lemoniada pisze:Tak to już jest z tymi kotami :wink: Mój tymczas też chowa się w rozmaite miejsca, ale na szczęście nie wytrzymuje więcej niż pięć sekund w bezruchu :lol: Rudemu się poszczęściło, oby jego siostrzyczka też znalazła swój wymarzony dom :D
:D :D :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pon lis 03, 2008 11:11

piękne wiadomości :) riru błagam nie rozpaskudzać kota :twisted:
Rudy jak ma pełny luz i zero stresów zaczyna pokazywać swój prawdziwy charakterek.
jak przyjedzie Fred kwiaty przestaną być dla niego atrakcyjne ;)

pisz, pisz o Rudasie jak najwięcej.

a ja zrobiłam straszny błąd :( wyjechaliśmy do rodziny na weekend i musiałam rozdzielić towarzystwo na osobne pomieszczenia. uznałam że Mała Czarna zostanie w jednym pokoju z Arią i Żabą, Cmentarny Wiskacz w kuchni a klatkowe maleństwa w łazience. Aria musiała Małą tak sterroryzować że ta bała się wyjść z łóżka i niestety nie wytrzymała i zrobiła tam siusiu. w skrzyni poza kotami trzymam również pościel. ucierpiała jedna poduszka.
strasznie mi jej żal, pocieszałam ją jak mogłam, dostała kurczaka, mleczko. na noc Arię eksmitowałam z pokoju a Małą Czarną zabrałam do łóżka. mam wrażenie te przez tą krótką chwilę była naprawdę szczęśliwa. miziankom nie było końca, były baranki, ocierania, buziaki i mnóstwo innych czułości. startuję z ogłoszeniami. czas skończyć tę gehennę

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Pon lis 03, 2008 12:27

xandra pisze:tak sie troche wetne ;)
ale najpierw - gratulacje!
gdyby był jeszcze ktoś chetny na rude cudo to mam pieknote do oddania, ruda własnie - prosiłabym kierowac do mnie na komórke, OK?
bede zobowiazana - kocinka z 2 szczepieniami, odrobaczona itd

Xandra, masz ode mnie pw. Może mam kogoś, kto wie..?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon lis 03, 2008 12:28

Rudy jest boski..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon lis 03, 2008 12:52

biedna mała...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon lis 03, 2008 14:00