gonia_1986 pisze:TrufeL* pisze:gonia_1986 pisze:jakie wielkie zainteresowanie.
jak te wszystkie domki uda się posprawdzać??
edit: mówię o osobach zupełnie nowych na forum, jak na przykład TrufeL*
no chyba, że jesteś tutaj z czyjegoś polecenia... to przepraszam
jesli jednak warunkiem byłaby wizyta przed adopcyjna, to ja odpadam, bo moich rodzicow nie ma calymi dniami w domu, a jak wracają, to nie mają siły na przyjmowanie gości, ja mam naukę, zresztą rodzice by sie nie zgodzili, zebym sama kogos przyjmowala, a kot, ktory ma byc dla mojej babci, to ma byc wymarzony od lat prezent, wiec ona rowniez nie moglaby nikogo przyjąć, oczywiscie rozumiem jakie to dla was istotne, bo sama pomagam w fundacji, z tym, ze dla psow.
tak, wiec ja odpadam, bardzo mi przykro i przepraszam za zrobienie zbednej nadziei
Kot to kiepski pomysł na prezent...
Trufel, a powiedz proszę, skąd dowiedziałaś się o tym wątku? Podsunął Ci go ktoś z forumowiczów? Czy śledziłaś miau?
czemu kiepski pomysl?
zawsze o takim persie marzyla, bialym.
za kazdym razem jednak brala persy, ktore nie mialy zapewnione odpowiedniej przyszlosci, od ponad roku nie ma juz persa, marzy o bialym, ale u nas w miescie nic nie znalazla, a nie zna sily internetu, postanowilismy z rodzicami, ze bedzie zadowolona, i ja to wiem.
o watku przeczytalam na perskim forum, gdzie rowniez pisalam, o tym, ze szukam kota dla babci...
no coz, trudno, widocznie nie nam byl pisany, pozdrawiam i zycze powodzenia.