Bura krakowska miss Minia - JEST

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 15, 2008 16:12

Jesteśmy na wczasach ...
Tak naprawdę to u moich rodziców. Bura potrzebowała około pół godziny aby wyjść z ukrycia w nowym miejscu. Wcześniej zamieszkiwały tam koty mojej siostry, więc miały z młodą maraton wąchania i ocierania sie o wszystko. Niestety rudy musiał spać na balkonie, bo strasznie ją maltretował. A że rudy jest trudnym zawodnikiem to sobie miauczał. Jak go wpuszczałam to za chwilę musiałam wywalać i tak w kółko (okno pokoju wychodzi na balkon). Dzisiaj założyłam na balkonie siatkę i cała trójka zaczęła tam rezydować. Bura ma tyle wrażeń, że mam nadzieję że nowy dom to będzie pestka :wink: .

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Sob sie 16, 2008 14:35

Bura !
Ty się ciesz, że będziesz mogła zamienić Rudego - sadystę na lepszy, młodszy ( i co najważniejsze niesadystyczny ) model ! Młode Rude juz w Waszym wspólnym nowym domu czeka na Ciebie z utęsknieniem wraz z niemniej utęsknionymi Dużymi !
Koto-kaś
Obrazek

ogrodniczka65

Od: Śro paź 25, 2006 12:27

Post » Pon sie 18, 2008 23:04

Fotki z wakacji.
Bura balkonowa (korzysta panna ze słoneczka ale z umiarem)
Obrazek Obrazek Obrazek
I wyluzowana Bura pokojowa:
Obrazek
Zgłupiałam i nie wiem jaki ona ma kolor oczu. Zmieniają się w zależności od światła.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Wto sie 19, 2008 8:02

Ale i tak najpiękniejszy ma nosek !
Jakby przed chwilą wylazła z kominka :)
Koto-kaś
Obrazek

ogrodniczka65

Post » Nie sie 24, 2008 11:26

Dziś wielki dzień ! Czekamy na Piekną Burą Mizię z utęsknieniem !

Sylwka pisze: Nie wiem kto mnie bedzie lizał i przygniatał mi nogi w nocy. Kto będzie tańczył i śpiewał.

Sylwka poszukuje ochotników do tańca, śpiewu, lizania 8O i przygniatania jej nóg (od zaraz !!!) :D
Koto-kaś
Obrazek

ogrodniczka65

Post » Nie sie 24, 2008 21:09

Kochani !
Wszystkich zainteresowanych dalszymi dziejami pięknej Miss Bura Mizia zapraszamy do odwiedzania wątku LUla i Spóła: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61 ... b32efeb276

bo jednak nastąpiło nieuniknione i Mizia znalazła swój Dom ! (Chociaż do końca nie było pewne czy jednak Sylwka się z nią rozstanie... :wink: )
Koto-kaś
Obrazek

ogrodniczka65

[poprzednia]