ola25 pisze:Smutno mi
Brak słów. Mogła choc smsa wysłać, że już nie chce ich zobaczyć. Kolejny dzień za nami i nadal nic. Teraz "długi weekend", potem jeszcze wakacje, a potem kociaki już za duże...
@$$^%-to jakieś bardzo brzydkie słowo.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ola25 pisze:Smutno mi
ola25 pisze:Jedziemy dzisiaj o 21.
Klaudia pisze:ola25 pisze:Jedziemy dzisiaj o 21.
Do tego domku, który miał obejrzeć wczoraj?
Bo została teraz wszczęta akcja drukowania ogłoszeń, ania_36 ma wydrukować i zawieźć Ance do schroniska, mnie wydrukuje ogłoszenia w pracy mąż. Zastanawiam się, czy robić sobie nadzieje tym domkiem czy lepiej już działać z ogłoszeniami..
Może domek wypowie się czy jest szczerze zainteresowany?
gisha pisze:Klaudia pisze:ola25 pisze:Jedziemy dzisiaj o 21.
Do tego domku, który miał obejrzeć wczoraj?
Bo została teraz wszczęta akcja drukowania ogłoszeń, ania_36 ma wydrukować i zawieźć Ance do schroniska, mnie wydrukuje ogłoszenia w pracy mąż. Zastanawiam się, czy robić sobie nadzieje tym domkiem czy lepiej już działać z ogłoszeniami..
Może domek wypowie się czy jest szczerze zainteresowany?
Klaudia, tyle jest kociakow poszukujacych domków, ze nawet jak te mal;uchy u Jupo znajdą (czego życzę z calego serca!) to zawsze mozna ZAINTERESOWANYCH ODESLAC do innych tymczasów!
gisha pisze:[Klaudia, tyle jest kociakow poszukujacych domków, ze nawet jak te mal;uchy u Jupo znajdą (czego życzę z calego serca!) to zawsze mozna ZAINTERESOWANYCH ODESLAC do innych tymczasów!
jupo2 pisze:gisha pisze:[Klaudia, tyle jest kociakow poszukujacych domków, ze nawet jak te mal;uchy u Jupo znajdą (czego życzę z calego serca!) to zawsze mozna ZAINTERESOWANYCH ODESLAC do innych tymczasów!
Gisha ma rację! My ze swojej strony też robimy wszystko, by kociaki znalazły dom.
Klaudia pisze:[ więc jeśli potencjalny domek dla Heli i Mietka jest pewny, .
ola25 pisze:Jedziemy dzisiaj o 21.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 22 gości