No tego cośmy przeszli żeby paczkę od wellington dostać to opisać się nie da nie wiem czemu sklepy internetowe korzystają z usług tej firmy ja czasem dostaję paczki dowożone przez Masterlink i obsługa jest doskonała. Chyba,ze ta firma której nazwy nie wspomnę tylko w cz-wie (przy okazji ktoś w pracy usłyszał, że do nich dzwonię i powiedział że często zamawia przez internet i mówił o nich to samo co ja teraz) zatrudnia taki personel wyrażać się nie będę ale z powołaniem się na pewno minęli a zresztą co mi tam chamy prymitywne i tyle. Jeden chłopak sytuację uratował i niespodziewanie wieczorem mi tą paczkę przywiózł opowiadając przy użyciu rąk no wiecie hip hop, że poprostu powiedział jest problem ja blisko mieszkam i kobiecie tą paczkę zawiozę nie ma problemu o co wam chodzi. Zawsze mówiłam, że mamy wiele mądrej mlodzieży i w nich widzę przyszłość dla losu zwierzaków także.. Wellington ta paczka cudna ja nawet nie wiedzialam,że są takie cuda dla zwierzaków to przez tą biedę cholerną w której pogrążona jestem jak w bagnie. Pewnie mnie dzisiaj z forum wyrzucą za brzydkie słowa ale jeszcze coś powiem - przed chwilą przeczytałam o kotce z dzialki z Częstochowy,że szukają dla niej domu biedulkia czarno- biała i że nieżyczliwi ludzie z działek otruli jej brata rozumiecie nieżyczliwi to tacy co ci pieniędzy na loda nie pożyczą a taki co otruł kotka to kto- morderca i sk.....
Może w tym jest problem,że wszystko co dotyczy zła jest takie omijane tak delikatnie nazywane może czas zło wobec zwierząt nazywać prawdziwym imieniem i jak zło traktować
Wczoraj jakaś Pani dzwoniła powiedziała, że po kota przyjeżdza ja na to delikatnie, że rozumiem ,że chce kotka zobaczyć i porozmawiać. Nie wiem jak myślała, że ja tak oddam bez dowiedzenia się kto zacz ! Wytłumaczylam gdzie mieszkam zaprosilampo 19 też nie dobrze Pani chciala zaraz ale ja w pracy byłam. W końcu stwierdziła, że jak trafią to przyjadą. Mieszkam w centrum miasta na prawdę trafić można a jak nie dopytać przez telefon. Oczywiście Państwo nie trafili. A Kubus rośnie i mamę ssie i coraz bardziej się boję raz czy ktoś odpowiedni się znajdzie dwa jak kubuś i inne rostanie przeżyją o mnie nie wspomnę. Póki co oglądam kupki i czekam na poprawę maluchom juz dużo lepiej ale czarusia jeszcze ma biegunkę milutuś krew na kupce. Zaczęłam wczoraj to jedzenie od wellington dawać koty były zachwycone jak bym chciala miec dla nich zawsze takie zdrowe jedzonko ciągle o tym marzę. Dziękujemy Kseniu za to jedzonko reperujemy brzuszki

Pozdrawiamy