Klaudyna-ciumkacz i paskud - dziecko opuściło gniazdo :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 30, 2006 1:36

Muszą iść precz. ja grzybów nie lubię. :evil: :evil:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Sob wrz 30, 2006 13:59

Grzyb chyba się wycofuje, po zmianie leku, teraz katujemy pannę Fungidermylem :D Widzę znaczną poprawdę ku radości ogółu, fajnie by było gdyby choróbsko w końcu sobie poszło precz.
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob wrz 30, 2006 17:05

No to wyganiaj grzybka :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto paź 03, 2006 13:15

Magija, ile czasu ten Fungiderm stosujesz? ja leję chłopaków juz trzeci tydzień i jedyne co osiągam, to to, że się paskuda nie rozrasta. A Klemensowe uszy nadal łyse :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto paź 03, 2006 13:17

Georg-inia pisze:Magija, ile czasu ten Fungiderm stosujesz? ja leję chłopaków juz trzeci tydzień i jedyne co osiągam, to to, że się paskuda nie rozrasta. A Klemensowe uszy nadal łyse :twisted:

kilka dni, wcześniej był imaverol
Obrazek

Magija

Post » Wto paź 03, 2006 13:51

U mnie Fungiderm bardzo szybko przyniósł bardzo dobre, ba.... zadziwiające efekty.... Po wcześniejszych przeróżnych kuracjach okazał się prawdziwym wybawieniem. Ach- na sobie też go stosowałam- porobiły mi się takie śliczne swdzące kółeczka a że nie miałam czasu isć do lekarza (nigdy nie mam) to postanowiłam, że skoro na delikatną kocią skórę może być, na mniej delikatną psią może być to może być i dla mnie. Po trzech psiknięciach kółeczka zniknęły 8O
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Wto paź 03, 2006 14:22

U Dyzia fungiderm nic nie dał, po szczepionce pozbyliśmy się grzyba w ciągu kilku dni.
Ja też stosowałam fungiderm na swędzące kółeczka na skórze z cichego polecenia Pani weterynarz :wink:(nie miałam czasu iść do ludzkiego lekarza), podziałał błyskawicznie 8O
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto paź 03, 2006 14:32

no właśnie, ze mnie zniknęło a z kotów nie :twisted:
Imaverolem nie mogę, bo Georg uczulony, Pimafucinem nie mogę bo... Georg uczulony, francuski piesek cholerka... :roll:
ale jak to kilka dni? mnie Ewcia kazała tylko dwa razy w tygodniu 8O smarujesz cześciej?

no nic, ważne, że Klaudyna się leczy :ok: kciuki za malutką :D

a ja najwyżej (pseudo-)hodowlę prawie prawdziwków sobie założę :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto paź 03, 2006 14:54

Ja też dwa razy w tygodniu psikałam. Po dwóch tygodniach nie było śladu po kółeczkach.... A że na kotach dłużej..... No cóż- mnie futro nie odrastało :lol: A po goleniu też po jakichś trzech tygodniach włos dopiero zaczyna odrastać. Sowa np jest dwa miesiące po operacji i jeszcze włos ma taki sobie na golonych miejscach.....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Sob paź 07, 2006 23:22

nie mamy już prawie grzyba, Klaudyna i ja :wink: Za to świerzba mamy cały czas, znaczy ja nie, tylko Klaudyna :wink: Szalejemy i jesteśmy paskudem, wczoraj skakaliśmy magiji z pleców na głowę by być blizej latającej koło lampy ćmy :mrgreen: i wogóle, rośniemy i się nudzimy bo jesteśmy sami w pokoju i czasem juiż mamy dość. Piszemy w liczbie mnogiej bo mamy rozdojenie jaźni, niby takie spokojne ciumkadełko a tak naprawdę szatan :twisted:
Obrazek

Magija

Post » Nie paź 08, 2006 10:08

Klaudynka za pozbycie sie swierzba i wieksze zrozumienie Duzej dla ciemkania ;) wielkie kciuki :ok:

Ciumkacz Biznes
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Nie paź 08, 2006 21:41

Klaudyna przechodzi samą siebie, przywarła mi dziś do ręki i musiałam tak pisać :twisted: Jest w 100% techniczna, zna najlepsze skróty klawiaturowe. Potrafi jednym tylko sobie znanym sposobem zmienić cały układ dokumentu w wordzie - wstecz później już nie działa :roll:
Obrazek

Magija

Post » Nie paź 08, 2006 21:43

Magija pisze:Klaudyna przechodzi samą siebie, przywarła mi dziś do ręki i musiałam tak pisać :twisted: Jest w 100% techniczna, zna najlepsze skróty klawiaturowe. Potrafi jednym tylko sobie znanym sposobem zmienić cały układ dokumentu w wordzie - wstecz później już nie działa :roll:

Zdolna bestyja! :twisted:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie paź 08, 2006 21:55

Jeż też tak ma... Raz nacisnął mi coś takiego, co sprawiło, że strona internetowa w okienku przeglądarki zajmowała kwadracik o wymiarach 3x3 cm. Wszystko było takie superhiper mikro... nic się nie dało zrobić.. pomógł restart kompa...
Do tej pory nie wiem, co to jest za skrót.. a pytałam już kilku informatyków :)
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Nie paź 08, 2006 21:58

agacior_ek pisze:Jeż też tak ma... Raz nacisnął mi coś takiego, co sprawiło, że strona internetowa w okienku przeglądarki zajmowała kwadracik o wymiarach 3x3 cm. Wszystko było takie superhiper mikro... nic się nie dało zrobić.. pomógł restart kompa...
Do tej pory nie wiem, co to jest za skrót.. a pytałam już kilku informatyków :)

tak, koty to są niezłymi informatykami, ciekawe czy Gates ma kota? :wink:
Obrazek

Magija

[poprzednia][następna]