Dzisiaj dostałam taką wiadomość i jestem zszokowana.Mi się bardzo podoba oferta tej pani (tych pań).Wkleję tu abyście mi powiedziały co sądzicie.NIESTETY MAŁY JUŻ JUTRO MOŻE POJECHAĆ DO NOWEGO DOMKU .JUTRO PANI MA PO NIEGO PRZYJECHAĆ KTÓRA JUŻ WCZEŚNIEJ SOBIE GO ZAKLEPAŁA.
LIST
Witam,
właśnie weszłam na temat o Matim, i doszliśmy z mamą do wniosku że naprawde można się w nim zakochać.
My mamy hodowle kotów rasy Maine Coon, 2 koteczki i kocura(legalną hodowle a nie psehudo)
podam adres stronki
www.tigers.webd.pl
I jak narazie nie chcemy hodowli rozwijać na większą , ponieważ koty mamy z miłości do nich a nie tylko dla pieniędzy, chcemy jeszcze zaadoptować poprostu kotka który nie ma domu, myśleliśmy o kocurku i tak właśnie napotkaliśmy na stronce Matiego, i całkiem poważnie myślimy o zaadoptowaniu go, oczywiście jeśli jest jeszcze wolny, kocurek na pewno poszedłby do kastracji, w żadnym wypadku nie moglibyśmy sobie pozwolić na zmieszanie ras, to jest wbrew przepisom, oczywiście jeżeli to będzie możliwe zostanie zarejstrowany w związku i jeździłby z nami na wystawy razem z naszymi kotami, jako kot domowy.
Gdyby Pani zdecydowała że nasz dom będzie dobrym domem dla niego to kontakt z nami jest na naszej stronce.
Pozdrawiamy
Janina i Kasia