Cieszę się bardzo, że Balbinka/Fumka do Was trafi.
Dziś widziałam ją - bawiła się zawzięcie.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kamsi pisze:Nabyłam dla niej dzisiaj taką zabawkę z piórek, którą bawiła się podczas naszego wczorajszego spotkania, przynajmniej mam pewność, że jej się takie piórka podobająDodatkowo na próbę kulkę piórkowo-futerkową i piłeczkę miękką. Zresztą zobaczymy się niebawem i zaprezentuję
kamsi pisze:Nabyłam dla niej dzisiaj taką zabawkę z piórek, którą bawiła się podczas naszego wczorajszego spotkania, przynajmniej mam pewność, że jej się takie piórka podobająDodatkowo na próbę kulkę piórkowo-futerkową i piłeczkę miękką. Zresztą zobaczymy się niebawem i zaprezentuję
zuza pisze:kamsi pisze:Nabyłam dla niej dzisiaj taką zabawkę z piórek, którą bawiła się podczas naszego wczorajszego spotkania, przynajmniej mam pewność, że jej się takie piórka podobająDodatkowo na próbę kulkę piórkowo-futerkową i piłeczkę miękką. Zresztą zobaczymy się niebawem i zaprezentuję
Witaj![]()
Widze, ze skocenie juz sie dokonalo![]()
Mysle, ze wszystkie zabawki beda sie malutkiej bardzo, bardzo podobalyGryzelda lubi sie jeszcze wspinac po drapaczku
wychodzac z zalozenia, ze cwiczenia fizyczne dla dziecka sa bardzo wazne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości