Bilardzik z 1 oczkiem - ma wspaniały Dom - zamykamy wątek :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 07, 2006 12:46

Jak nic zabawia się z Wami jak Nasi. Też straszą.
Sójki.

To znaczy, że Wasi Duzi też są tacy straszni? no cóż... ciężkie jest życie małych kotów, nie? :( i jeszcze Duży mówi na nas Dzieciaki... a Duża w ogóle mówi Bąble 8O niby jak? bąble? takie swędzące i w ogóle upierdliwki? 8O
Na żyrandolu to mogłoby być nawet fajnie 8) ale za wysoko jest :( nie sięgamy jeszcze - próbowaliśmy wczoraj po cichutku, a właściwie ja próbowałem, bo Snookera to jak się nie trzaśnie w ucho, to sam się nie poruszy w ogóle :wink:

Bilard Szalejącywamoku
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 07, 2006 21:22

Georg-inia pisze:Na żyrandolu to mogłoby być nawet fajnie 8) ale za wysoko jest :( nie sięgamy jeszcze - próbowaliśmy wczoraj po cichutku, a właściwie ja próbowałem, bo Snookera to jak się nie trzaśnie w ucho, to sam się nie poruszy w ogóle :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw cze 08, 2006 0:51

mokkunia pisze:
Georg-inia pisze:Na żyrandolu to mogłoby być nawet fajnie 8) ale za wysoko jest :( nie sięgamy jeszcze - próbowaliśmy wczoraj po cichutku, a właściwie ja próbowałem, bo Snookera to jak się nie trzaśnie w ucho, to sam się nie poruszy w ogóle :wink:

Ty się tak nie śmiej :evil:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Czw cze 08, 2006 8:22

Bąbelki-Puchatki już prawie zdrowiutkie :D Choć dupeczki jeszcze wczoraj były kłute :( i jutro też jeszcze idziemy na kontrolę. Wszystko po to, aby maluszki były zdrowe i szybciutko znalazły nowe domki...

Mały Snooker miał szansę na dobry dom, niestety.... :( Domek się wycofał, bo właśnie wczoraj łagodny dotychczas pies-rezydent złapał i zagryzł ptaszka :( i Pani się boi, że to samo może spotkać kotka. Ale Pani obiecała zachwalać Puchatki :)

Bąbelki spędziły dziś noc poza kojcem :D Co prawda były nocne gonitwy po śpiących Dużych, ale lepsze to, niż drapanie pazurków po kartonie przez pół nocy :roll: Radzą sobie maluchy jak mogą: zrzucają paniusiowe arkusze styropianu i puste wiaderka po farbie (kto nas odwiedził, ten wie o czym mówię - od 5 lat trwający remont :twisted: ), piłeczki i myszki znikają w czarnych dziurach w ciągu dnia, tylko po to aby odnaleźć się znienacka w środku nocy :roll:

Jestem zaskoczona, jak Bilard sobie radzi bez oczka 8O to nie do uwierzenia, ale on się niczym nie różni od braciszka, a raczej różni: jest bardziej wesoły i żywy: częściej rozpoczyna zabawę, podskakuje i bardzo szybko biega :D bałam się, że będzie uderzał główką w co popadnie, nie będzie mógł znaleźć zabawek, itd. Nic z tych rzeczy :D to normalny kociak, naprawdę :D

komu, komu puchate cudo? Brać szybciutko, do domków!
zanim się przyzwyczaję na amen i zostanę wymeldowana z domu z całą czwórką futrzastych :twisted:

Georg-inia

Post » Nie cze 11, 2006 8:52

Komu komu puchate pieknosci komu :?: One tak bardzo chca do wlasnego domu :!:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Nie cze 11, 2006 12:42

Puchate kuleczki ciągle szukają swojego miejsca, ciągle proszą o domek. Może znajdą go właśnie u Ciebie?

mokkunia

Post » Nie cze 11, 2006 18:22

To znowu ja :oops:
Inga, może wrzuć ogłoszenie Puchatków też tutaj :arrow: http://www.adopcje.org/

mokkunia

Post » Pon cze 12, 2006 7:58

mokkunia pisze:To znowu ja :oops:
Inga, może wrzuć ogłoszenie Puchatków też tutaj :arrow: http://www.adopcje.org/

no ja własnie nie wiem - napisałam tam w piątek maila, z prośbą o wstawienie ogłoszenia, ale ani nikt się nie odezwał, ani ogłoszenia też nie wstawił... nie chcą pomóc Puchatkom, czy co? .... :cry:

Georg-inia

Post » Pon cze 12, 2006 10:08

Był taki wątek chyba na Kotach, że oni nie wstawiają ogłoszeń tylko dają Ci jakiegoś linka aktywującego i Ty sama możesz wstawiać i modyfikować ogłoszenia. Spróbuję to znaleźć.

mokkunia

Post » Pon cze 12, 2006 10:15

No znalazłam, to jednak na Kociarni było.
:arrow: http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44909

mokkunia

Post » Pon cze 12, 2006 14:09

Bardzo dziękujemy cioci Mokkuni za wstawienie naszych ogłoszeń na Adopcje :1luvu:
My czujemy się świetnie, chociaż coś mi się w łapkę zrobiło :( taka jakaś dziwna skóra tam jest - Duża jak zobaczyła, to złapała się za głowę i popłakała 8O i czego beczy? przeciez to nie boli :) a ona łkała, że "nigdy z tych grzybów i parchów nie wylezie, że dość ma" i w ogóle mało przyjemnie było :? Snooker podsłuchał pod drzwiami, że te dwa duże koty, co mieszkają za drzwiami, też mają chorą skórę...

jak myślicie? wyrzuci nas przez tę moją chorą łapkę? :( myśmy się już przyzwyczaili mieszkać w domu, nie chcemy wracać do piwnicy :cry: a Duża chodzi i popłakuje, że nikt nas nie chce.... dlaczego? co myśmy takiego zrobili, że nas nikt nie kocha? :cry:

Bilard Jużprawiezałamany

Georg-inia

Post » Pon cze 12, 2006 16:47

Musicie pomoc Duzej i grzecznie pozwalac sie smarowac i lykac wszystko co da.
Zobaczycie jeszcze chwilka i bedziecie mieli swoj domek i wlasnych Duzych za co mocno sciskamy pazurki i kciuki :ok:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon cze 12, 2006 21:24

Puchatki, Wy się nie martwcie, teraz sezon na różne skórne choroby jest. My założyliśmy sobie kolekcję: grzyb, nużyca i świerzb. Duża już też płakała przez nas, ale my nie specjalnie i wiemy, że Wy też nie. Zdrówka Wam życzymy, dbajcie o siebie, zabiegi znoście dzielnie! I zdrowiejcie szybko, niech Duża nie płacze.

Leoś, Shibasek i Mamuśka

mokkunia

Post » Pon cze 12, 2006 21:38

Puchatki, a dlaczego wy się na adopcyjnej nazywacie Pucharki? 8O
Obrazek

Bonkreta

Od: Wto mar 16, 2004 22:22

Post » Pon cze 12, 2006 21:44

Bonkreta pisze:Puchatki, a dlaczego wy się na adopcyjnej nazywacie Pucharki? 8O

Duża Puchatków chyba za dużo do pucharka tego dnia sobie nalała :lol: :twisted: :D

mokkunia

[poprzednia][następna]