3 sycyńskie maluchy! Loara, Tadzik i Robin domku szukają!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 18, 2005 0:06

:( :( :( :(
Everest poszedł do kogoś innego.... :cry:
Już mojej Rudce o nim opowiadałam i synkowi, zdjęcie na pulpit wrzuciłam....
Burasku, niech Ci tam dobrze bedzie, przynajmniej w połowie jak mogło być u mnie...

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=29 ... 3cb5aefb25
Ale nie ma tego złego....
Juz jestem po weryfikacji u justyny-ebe i...zaufała mi, mimo bolesnych doświadczeń. Będę miała buraskę od niej.
Ludzie, znowu sie cieszę, mam na kogo czekać :dance: :dance2:
No rany! Kicia! Nie oddam Cię! Justyna, prosze mi tu publicznie obiecać, że mała jest moja :twisted:
A ja się zobowiązuję przyjąć ją na swoje pokoje :wink:
Teraz tylko imię...hmmmm..... :?:
salma75

Post » Pon lip 18, 2005 0:24

salma75 pisze: Justyna, prosze mi tu publicznie obiecać, że mała jest moja :twisted:

obiecuję 8) i przechowam malucha do Twojego powrotu, pojedzie z nami i z naszym zwierzyńcem na urlop a potem prosto do Ciebie.
a spróbuj się wycofać ! :twisted:

justyna_ebe

Od: Nie paź 17, 2004 16:00

Post » Pon lip 18, 2005 0:41

Bardzo sie ciesze, ze Salma ma kociaka, natomiast strasznie mi przykro, ze tak wyszlo ze sprawa kotkow z Sycyna :oops: :oops: , ale o tym juz rozmawialam z Salma, wiec nie ma co publicznie drazyc tematu.

Justyno,
czyzby do Salmy trafila kicia z tej niefortunnej wyprawy do Gliwic?? Jesli tak, to ciesze sie tym bardziej - Salma na pewno zpewni kici wspaniale warunki, a ja moge jechac do niej i ja "zweryfikowac" :wink: :wink: , abys juz sie nie obawiala kolejnej wpadki (tak naprawde, to wpraszam sie do Salmy na kawe po jej powrocie z urlopu :wink: :oops: ).
pozdrawiam obie Panie :)
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Pon lip 18, 2005 0:52

Mircea :ok: :twisted:
tak, to jedna z tych kotek, z czego bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że ona była przeznaczona Salmie.

justyna_ebe

Od: Nie paź 17, 2004 16:00

Post » Pon lip 18, 2005 7:30

Ile kotkow zostalo u Catriny i ktore?
Catrina napisz cos, bo widze ze duzo sie zmienilo od piatku a i wczoraj mial ktos przyjechac po koteczke 8)
Sara i Rocky
Obrazek Obrazek

Kama

Od: Pon cze 10, 2002 17:00

Post » Pon lip 18, 2005 7:50

Ale sie narobilo :? Ja jestem w weekendy bez netu niestety i nie wiedzialam, ze Salma jest chetna na Everesta. Rozumiem, ze nie musze juz dzwonic i pytac nowych wlascicieli czy zamienia kotka? Everest pojedzie na mazury do domku z ogrodem, rodzina bardzo mila, dzieci juz dorosle, maja psa ze schroniska juz 6 lat. Pani Ewa, spokojna nauczycielka, bardzo mila. Maglowalam ich godzine i czuje ze to dobry domek dla Everescika, ktory jest kotkiem silnym, zdecydowanym, pewnym siebie i wyrosnie z niego kocur dominujacy. Oczywiscie domek Salmy jak najbardziej bylby dobry dla niego ale niestety nie wiedzialam ze jest chetna:(.
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pon lip 18, 2005 8:04

W weekend mialam w porywach 8 (osiem) kotow w malej ciasnej kawalerce:).
2 ponadroczne moje (obrazone, zle i pyskate),
1 Andzie, ktora od soboty jest w nowym domku u Gosi,
5 lazienkowych (po wyjsciu Andzi pokojowych) kotkow z Sycyna.
Tylko dzieki kociej terapii jakos przetrwalam chwilowe pozostawienie mnie przez mojego porywczego TZ i tylko dzieki zalataniu przy takiej ilosci kotow nie myslalam za bardzo co to bedzie jak mu sie ten foch nie skonczy (juz sie skonczyl).
Melduje, ze zostaly 3 kociatka.Oczywiscie nie obylo sie bez ponownej zmiany plci u Elbrusika (ja tak cos czulam ze to jest dziewczyna!). Teraz roboczo nazywam ja Andzelina (bo podobna i tak samo slodka jak Andzia).
Zostaly wiec:
Andzelina (kiedys Elbrus a wczesniej Jesien)
Groszek zwany Pietka (bo ma czarne pietki w odroznieniu od siostry bez pietek).
Zimka zwana Maska Zorro:).
Wszystkie 3 kuwetkowe, zdrowe, wesole, slodkie, kochane i cudne!
Dzis mam wizyte adoptujaca ale nie wiadomo ktory sie spodoba.
Ostatnio edytowano Pon lip 18, 2005 8:19 przez Catrina, łącznie edytowano 2 razy

Catrina

Post » Pon lip 18, 2005 8:12

Boska Andzelina

Obrazek

Andzelina jest calusna, miziasta, przylepa, lazi za mna i kocha glaskanie godzinami. Jak slyszy ze cos mowie (obojetnie do ktorego) to od razu przychodzi i domaga sie pieszczot.
Ostatnio edytowano Pon lip 18, 2005 14:10 przez Catrina, łącznie edytowano 1 raz

Catrina

Post » Pon lip 18, 2005 8:15

Slodka Zima

Obrazek

Zimka jest niezalezna i samodzielna ale jak ja dorwalam i wymizialam to sie zrobila miekka jak wosk, wzrok maslany, lapki z gumy, kot przeuroczy, patrzy prosto w oczy a pysio ma stworzone do caluskow.
Ostatnio edytowano Pon lip 18, 2005 14:11 przez Catrina, łącznie edytowano 1 raz

Catrina

Post » Pon lip 18, 2005 8:16

Oto Groszek
Obrazek

Grosiu to slodki rozrabiaka, przychodzi i gapi sie na mnie, namawia Zime na wspolne napady na Andzeline, w czasie zabiegow higienicznych pamieta o podziekowaniu i wynagradza liznieciem w reke :)
Ostatnio edytowano Pon lip 18, 2005 14:13 przez Catrina, łącznie edytowano 1 raz

Catrina

Post » Pon lip 18, 2005 8:22

Groszek i Pisia ktora wyglada jak rodzona matka.

Obrazek

Catrina

Post » Pon lip 18, 2005 8:27

Nie budzic Zimy!

Obrazek

Catrina

Post » Pon lip 18, 2005 9:07

:love: No po prostu sama słodycz!!!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Pon lip 18, 2005 11:16

Catrina to jestesmy umówione... tak? zabieram 2 kociaki juto ok 17-18 w poznan plazie 8)

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Pon lip 18, 2005 11:36

Narnia,
caly czas sa chetni na staly domek:). Z tego co zrozumialam to Ty bierzesz na przechowanie? A moze juz na stale ktoregos?
Jutro spotkamy sie w Plazie i dogadamy co i jak bo jak tak dalej pojdzie to moze jutro zostanie sie jeden:).
Pozdrawiam

Catrina

[poprzednia][następna]