Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:OczywiścieSą ciekawskie, centymetr krawiecki jest wyjątkowo atrakcyjny, biorę dwa, bo chociaż jednego wtedy mam szansę użyć.
ewar pisze:centymetr krawiecki jest wyjątkowo atrakcyjny, biorę dwa, bo chociaż jednego wtedy mam szansę użyć.
Nul pisze:Ha, Bajka też lubiła centymetrMusze jej go znów dać
FuterNiemyty pisze:ewar pisze:centymetr krawiecki jest wyjątkowo atrakcyjny, biorę dwa, bo chociaż jednego wtedy mam szansę użyć.
Beda koty w worku w ramach bazarkow?
ewar pisze:BYŁA![]()
Nie była bardzo głodna, ale miałam tylko gotową karmę, mięsa nie zabrałam. Zauważyłam, że miała chyba znowu poranioną szyjkę, futerko odrasta. Główkę nie, tylko szyjkę pod bródką. Tym razem szybko pobiegła do siebie, ale możliwe, że wyczuła deszcz, wkrótce bowiem zaczęło lać. Zdjęcia wkleję. Przy okazji podjechałyśmy z Dorotą wygłaskać alpaki. Są cudowne
Zdjęcia kiepskie, bo alpaki były w zagrodzie, a tam ciemnawo, ale wkleję. Fajnie, że można mieć z nimi kontakt, to przemiłe stworzenia.
Jadzia
Alpaki, Teddy i Kapsel![]()
Aha, przywiozłam trawę, koty się na nią dosłownie rzuciły. Teraz czekam na efekty
mir.ka pisze:to moze dlatego Jadzia nie przychodziła, ze coś jej się przytrafiło?
ewar pisze:mir.ka pisze:to moze dlatego Jadzia nie przychodziła, ze coś jej się przytrafiło?
Całkiem możliwe.
Alpaki są przy podstawówce, do której zresztą chodziłyśmy i ja i siostra. Są terapeutami dla dzieci z problemami, jak np.autyzm. To zwierzęta pochodzące z hodowli, mają wybudowaną zagrodę, mają przeszkolonych opiekunów i chyba nie jest im źle. To dwa młode chłopaki, bardzo miłe, przychodzą na wołanie, właściwie każdeJa wołam "chodź, misiu" i przychodzą. Nie wolno ich głaskać po uszach i głowie, tego się dzisiaj dowiedziałam. Aha, nie plują jak lamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości