Ola, nie wiem czy to dobrze, że Julki klatkę zlikwidowalas.. Mam wrażenie, że dla niej klatka była takim azylem, jak coś się jej nie podobało, czegoś się przestraszyla to leciała do klatki... Taki jej pokoik...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olala1 pisze:Ona sobie świetnie radzi, umie przywalic z prostego, a przy tym nie boi sie innych kotow
Dzis nawet zwiedzala ogólny
alicjab pisze:A gdzie zdjęcia Ziutka i Jadziuni?
Duszek686 pisze:
Niestety - przyszedł dziś wynik powtórnego PCR w kierunku białaczki i również jest dodatni
Marian jest felv + niestety
Krystian C. pisze:Piątek (05.01)- Krystian i Ania ...
A teraz kilka słów z dyżuru.
Na wejściu powitała mnie gromada głodnych stworów. Cała szczęśliwa ósemka z ogólnego wtórowała miał miał strzelając ogonami w sufit.
Na drugim wejściu, do kuchni powitała mnie krwawa masakra ...
Już myślałem, że ktoś został zamknięty w kuchni na noc i w kacie rozpaczy postanowił się wyfiletować i przetrzymać tę noc w kawałkach ... ale one chyba nie są aż tak obeznane ze sztuką filetowania ...![]()
![]()
Wszystko popłynęło, może gdyby było to w misce nie byłoby takiego ... no tego co zastałem. To nie jest kwestia, że nie chce mi się sprzątać tylko ten czas, który poświęciłem na sprzątanie mógłbym poświęcić na ...![]()
Li ...
komplet w kuwecie, wszystko zjedzone. W zasadzie w normie, poza obszarem cienia jaki rzuca Li ...![]()
Szpitalik...
Mike - przesuper fajny chłopak ale chyba cierpiOn powinien już jeść suche ?
Mokre z poprzedniego dnia zjedzone wszystko w kuwecie komplet.
Bunia, przecudowna! Dobaga się uwagi i każdego głaska, chociaż najmniejszego. W kuwecie komplet, o dziwo nawet jakieś rozpierduchy nie było ze żwiru.
Natomiast na jej klatce, na linoleum był paw z suchego GARGANTUICZNYCH rozmiarów !!![]()
Psotka, schowana w najciemniejszym kącie swojej budki. W kuwecie komplet.
Jadźka z synalkiem, Julka i Lubo ... no tych to dzisiaj roznosiło, wszystkich. Ganiali się po wszystkim !!
W kuwetach mega nadkomplet.
Maniek ...
dzisiaj unikał mnie jak ognia, skitrał się za fotelem i nawet nie chciał do mnie przyjść ... jak nie Maniek
Ogólny ...
Syf kiła mogiła, krętki blade, malaria, koklusz, gradobicie i inne nieszczęścia ...
Nasikane, narzygane, obsrane rozwleczone i wypaprane ... MA-SA-KRA !!
Nie wiem kto kim wytarł kupę w linoleum bo żadne nie capiło.
Doris istotnie robi się jak Kicia. Jak się ją pogłaszcze to jest okej ale dla innych kotów jest niedobra.
Chociaż w przypływie głodu podczas karmienia nie było buczenia... jedynie synchroniczny mlask.
Głód na ogólnym był tak wielki, że nawet Jenek wyszedł, a Ptysia to miałem na wyciągnięcie ręki.
Trójca, Borys Rosie i Harry ... wraz z węgielkiem pięknie dokazywały z wędką.
Rambo, też przefajny chłopak z niego !
https://www.youtube.com/watch?v=gmOms8w ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=hGyxZtF ... e=youtu.be
Byli też u nas dzisiaj goście ale o tym pewnie szerzej Marta coś napisze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 349 gości