OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś "

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw sie 13, 2015 22:22 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;(

Dobrze zrobiłaś, szkoda energii na wdawanie się w dyskusję z osobami tego pokroju. Rozmowa dałaby jej więcej satysfakcji, a i tak nie zmieniłaby jej ugruntowanych, ograniczonych poglądów.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Pt sie 14, 2015 15:12 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;(

Wytrzymałam by czegoś nie powiedzieć.Aż w środku wszystko rwie się by strzelić coś " fajnego ".

Wczoraj kotkowo stadnie z Agnieszką do weta " ruszyliśma". Jej aucikiem pojechałam. Po zakończonej wetowskiej audiencji ruszyłam do wyjścia. Aga zna moją "przypadłość samochodową " i już w drzwiach lecznicy rzecze " Asia to nie ten samochód, nasz stoi dalej " . Dlaczego? Ano na parkingu stały dwa srebrne auta. Dla mnie jednakowe.Targając transporter odpowiadam, że widzę i wiem do ktorego mam iść. Łatwo było bo w jednym facio siedział. :lol: Zadowolona stanęłam przy tylnych drzwiach pustego i czekam na kliknięcie. By wrota otworzyć i kota postawić na tylnej kanapie. Nic!Się wlecze coś, pomyślałam. I słyszę oddalający się głos " Asia, mówiłam, że nasz stoi zaparkowany dalej". :roll: Widzę jak Agnieszka przemierza ulicę i klika na auto tam stojące. Kurna macierzanka :twisted: , jaki złośliwy los stawia blondynce na drodze trzy srebrne auta?! 8O

Chyba nigdy z tego nie wyrośnie mi bystrość w tej dziedzinie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt sie 14, 2015 15:28 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;(

a ja nie znam się na markach i kolorach. Ale niedawno, jak nas z Fasolką podwoziła koleżanka, miałam taką przygodę: kazałam Jej poczekać na zniesienie Fasolki, poszłam po Fasola (było późno, po 21, a uczelnia do 22). Wychodzę, patrzę - stoi. Otwieram tylne drzwi, wstawiam transporter i słyszę: "co to, kot? Jak miły, bierzemy!".
Z oddali dobiegał mnie głos Sylwii: "Gosia, Gosia", ale jakoś nie skojarzyłam :oops:
Ale miała ubaw. I pan kierowca też :oops: :oops:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sie 14, 2015 16:34 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;(

Malgosiu ja jestem całkowity deebileek z marek i takich tam. Do tego nie załapuje pamięciowo miejsca parkowania. Ciągle staram się wejść do cudzego samochodu. Moja przypadłość dotyczy i naszego.A to już nie jest fajnie ze mną :mrgreen:

Co fajniejsze na parkingach wielo poziomowych w marketach różnych to ja wiem gdzie auto stoi.
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 14, 2015 16:53 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;(

a wyobrażasz sobie biednego Fasola, jak spanikowała? Kurcze, wtłoczona nie wiadomo, gdzie.
Do dziś mam tzw. wyrzuty.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sie 14, 2015 18:55 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;(

Silver
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 14, 2015 19:09 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;(

Dzieci
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 14, 2015 19:28 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;(

cd bachorków
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 14, 2015 19:29 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;(

Ale dzieci!!! Ale koszyków!!! 8O
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt sie 14, 2015 22:05 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( foty s.8

Silver ma piękny szeroki nos
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Sob sie 15, 2015 6:02 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( foty s.8

marta-po pisze:Silver ma piękny szeroki nos

Silver jest pięknym kotem. Jego " opiekunka " liczyła, że kota po wyleczeniu oddam jej. To znaczy...że wróci na podwórko. Gdzie mimo jej obecności umierał bo jego stan był tragiczny. Ręce opadają.
Bardzo się zmienił po przyjściu dzieci. Otworzył na nich i na ludzi. Nie jest kolankowcem jednak kocha głaski i tulanki. Całe dnie może siedzieć z dziećmi i zajmować się nimi. Tuli, gada, karci i...pozwala Jaworkowi i Jarzębince cyca ciągnąć. Do pewnego momentu oczywiście. Jak się robi dojenie na serio to wstaje i odchodzi.Jak biegają po przedpokoju wieczorem ( mają godzinę frajdy) to siedzi na komodzie i wygląda jakby dzieci ciągle liczył.
Inną sprawą jest żywienie. Kocha dziecinne puszeczki, chrupeczki i podjada wsio bez krempacji. Jak zwracam mu uwagę to patrzy na mnie z wyrzutem i gada " ty dulczysz przed tv lub kompem a ja ci dzieci pilnuje! A ty jeszcze marnego posiłku mi żałujesz? Wstyd " Więc dokładam tacke więcej i garść chrup.
Zresztą on chudy jest.
Obrazek

ASK@

Post » Sob sie 15, 2015 6:32 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( foty s.8

No bo jak taki śliczny i nie będzie go mogła karmić na podwórku... dramat normalnie :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sie 15, 2015 7:00 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( foty s.8

Dramat. Kota straciła. To jej słowa. A to, że nie raczyła go leczyć to inna historia. Zresztą opisywałam ją.

Mimo, że cudny to jednak ds nie zgłaszają się.Ale mamy czas. No, taka jest wersja oficjalna bo jednak za dużo nas.
Obrazek

ASK@

Post » Sob sie 15, 2015 16:37 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( foty s.8

Jestem :oops:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob sie 15, 2015 18:30 Re: OTW14- a my ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( foty s.8

Oooo, marmurka z białym masz! Co to za cudo? :oops:

MalgWroclaw pisze:a ja nie znam się na markach i kolorach. Ale niedawno, jak nas z Fasolką podwoziła koleżanka, miałam taką przygodę: kazałam Jej poczekać na zniesienie Fasolki, poszłam po Fasola (było późno, po 21, a uczelnia do 22). Wychodzę, patrzę - stoi. Otwieram tylne drzwi, wstawiam transporter i słyszę: "co to, kot? Jak miły, bierzemy!".
Z oddali dobiegał mnie głos Sylwii: "Gosia, Gosia", ale jakoś nie skojarzyłam :oops:
Ale miała ubaw. I pan kierowca też :oops: :oops:

A to jest w sumie nowy sposób na zapoznawanie potencjalnych DSów. Pakować się w obce samochody z transporterem, jak ludzie reagują pozytywnie - znaczy, że potencjał do urabiania jest :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]