OTW11-Adapciaki f.83-85 ; Tak sobie żyjem...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 20, 2014 10:04 Re: OTW11-Grześ w DS:)Kciuki. Gutek s.3-PILNE DS/DT

Odeszły kocie dzieci.
Kolejny raz los pokazał ,że ma w nosie starania, miłość i uwagę.
Anyżku, Melisko [*][*]
Brykajcie dzieci już szczęsliwe z naszymi Kochanymi.
Tam jest Żuniek i Monia z Mimi i Tasza i...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 20, 2014 11:34 Re: OTW11-Grześ w DS:)Kciuki. Gutek s.3-PILNE DS/DT

tak bardzo mi przykro.
Maluszki powinny mieć szanse zasmakowania dobrego życia.

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Pon sty 20, 2014 12:12 Re: OTW11-Grześ w DS:)Kciuki. Gutek s.3-PILNE DS/DT

Mało kto pewnie pamięta Cyrylka co szukał domku i dostał go u Kasi.
Kochanej forumowej maja_brygida22
Cyrylek odszedł .
[*]

Kasiu, bardzo mocno Was przytulam.
I bardzo dziękuję za miłość jaką od Was dostał.
Wiem,że był szczęśliwym kotem.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 20, 2014 16:06 Re: OTW11-Grześ w DS:)Kciuki. Gutek s.3-PILNE DS/DT

Odszedł? Cyrylek?...
Czy ten na górze stracił umiar?...

[']
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon sty 20, 2014 17:04 Re: OTW11-Grześ w DS:)Kciuki. Gutek s.3-PILNE DS/DT

Biedactwa małe [*]
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 20, 2014 17:12 Re: OTW11-Grześ w DS:)Kciuki. Gutek s.3-PILNE DS/DT

Maluszki [*][*], Cyrylku [*] :(
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 20, 2014 17:48 Re: OTW11-Grześ w DS:)Kciuki. Gutek s.3-PILNE DS/DT

Smutno... :cry:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto sty 21, 2014 8:31 Re: OTW11-Grześ w DS:)Kciuki. Gutek s.3-PILNE DS/DT

Gutek nie pojechał do Koterii. Wszystkie zabiegi odwołane bo jakiś koteczek umarł. Dopóki nie zostanie ustalona przyczyna to wstrzymano przyjmowanie delikwentów. A Gutek nie przejmujac się tym,że jajka ocali, nie wykazujac radości ani rozpaczy mieszka ,w pokoju Danki jakby zawsze tam był. Dogadał się z samotnikiem Angelem. Dogadał się z Tami. Nawet noski nowki były i próby zabawy.
Koty mają to do siebie, że poatrafią hycnąć jak żmijki i trafić tam gdzie nie powinny. Czyli do odosobnienia Guciowego. Niektóre, tak jak Dropsik, mają przeczucia dotyczące takich pozamykanych pomieszczeń. Drops więc ma nosa ,że tam dają na pewno lepsze żarcie. Bo on takie ,według niego, dostawał jak był zakluczony. I Dropsik robi wszystko by do pokoju dostać się i michy przejrzeć.
Dropsik to jest studnia bezdenna jeśli chodzi o napakowanie się. Tak wydawałoby się. Do wczoraj. Zeżarł cholernik tyle ,że mu aż się ulało i to sporo. Dobrze,że na terakotę. Niestety, musiał popuścić karmę. Nie utrzymał jej. Mimo prób wszelakich. Mnie poderwał w nocy jego głęboki, basowy odgłos haftowania. W przedpokoju zastałam Dropsa walczącego o wstrzymanie popuszczenia żarcia na wolność i krąg kotów mocno zainteresowanych jego wyczynami. Drops po skończonej czynności stawił się przy michach i patrząc znacząco na mnie ,czekał. Olałam gada. Polazłąm spać bo nocka juz była.

Czy wy wiecie,ze ja dziś pobiegłam do dzików i nawet rękawiczki założyłam. I kalesonki! ...ale zabyłam ...skarpetek ciepłych odziać i w przewiewnych kocich paputkach, wiadomo jakiego koloru :twisted: deczko zimno mi było. Ot, nie moge się skupić na kilku częściach ciała jednocześnie. To jest wielki wysiłek myślowy. Za wielki :cry:

Dziś z Taminką do weta idziemy więc kciuki poproszę. Nosek nadal mokry, katarkowy ale już nie gluci tak. Humor jest. Apetyt też jest. Tylko oczka płaczące mocno. I festiwal baniek nosowych czasem też jest. Jak ona nie lubi p. Asi gabinetu. U dr Warzechy czuje się jak u siebie. Tak jak w okulistycznej recepcji. Jeszcze kilka wizyt i pacjentów zapisywać będzie.
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 21, 2014 9:12 Re: OTW11-Grześ w DS:)Kciuki. Gutek s.3-PILNE DS/DT

ja wyżyłowałam się w Lidlu na taka glizdę, co niby niedoskonałości miałaby tuszować (ja i niedoskonałości? jestem tylko troszkę bardziej puszysta niż wzorcowe modelki).
No więc glizdę nabyłam, choć wąż w kieszeni syczał w wiadomym miejscu i teraz mam przyodziewek zadni opuszczany spod wypukłości okołoramiennych do kolan. Polecam!
Wczoraj chyba zamarzłabym na spacerach z ogoniastymi, gdyby nie ów seksowny wytwór imitujący małą czarną.

inga.mm

Post » Wto sty 21, 2014 10:11 Re: OTW11-Grześ w DS:)Kciuki. Gutek s.3-PILNE DS/DT

Potrzebny pilnie!!!! tymczas dla 2 małych kotów. Podobno mają m-c może więcej. Radziłam by małe łapać, iść do weta, ocenić wiek i stan zdrowia i wtedy szukać im DT. Większa możliwość by ktoś się skusił. Osoba łapiąca oferuje dowóz i karmę. Prosi o pomoc w łapaniu. Czekam na odpowiedź skąd jest i gdzie kociaki bytują bo trudno komuś pomóc choćby w łapance jak nie wiadomo gdzie ruszyć.
Jest wątek. Podbijajcie proszę.
viewtopic.php?f=13&t=159915&p=10388876#p10388876

Jako gapa totalna nie podziękowałam za wpłaty Alienor i welinie , Rakei i merlok z bazarków. A także trusiaak za zapachowe dary i wizytę. Z tymi ostatnimi się jeszcze nie porządziłam.
Wszystkich przepraszam za opieszałość. Ale ja ostatnio w niczym się nie wyrabiam. Ze sobą włącznie :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 21, 2014 11:45 Re: OTW11-Grześ w DS:)Kciuki. Gutek s.3-PILNE DS/DT

ASK@ pisze:Potrzebny pilnie!!!! tymczas dla 2 małych kotów. Podobno mają m-c może więcej. Radziłam by małe łapać, iść do weta, ocenić wiek i stan zdrowia i wtedy szukać im DT. Większa możliwość by ktoś się skusił. Osoba łapiąca oferuje dowóz i karmę. Prosi o pomoc w łapaniu. Czekam na odpowiedź skąd jest i gdzie kociaki bytują bo trudno komuś pomóc choćby w łapance jak nie wiadomo gdzie ruszyć.
Jest wątek. Podbijajcie proszę.
viewtopic.php?f=13&t=159915&p=10388876#p10388876
...

Taki sam wątek też na Kotach: viewtopic.php?f=1&t=159914&p=10388515#p10388515
Maluchy są w okolicach Warszawianki na Mokotowie.
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Wto sty 21, 2014 12:09 Re: OTW11-Gutek s.3-PILNE DS/DT

kiedy ma być zorganizowane łapanie?

inga.mm

Post » Wto sty 21, 2014 12:29 Re: OTW11-Gutek s.3-PILNE DS/DT

inga.mm pisze:kiedy ma być zorganizowane łapanie?

diabli wiedzą. Spytaj na wątku.
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 21, 2014 18:40 Re: OTW11-Gutek s.3-PILNE DS/DT

Asiu, kotom pomagam to czemu masz Ty mi dziękować? :mrgreen:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 21, 2014 18:43 Re: OTW11-Gutek s.3-PILNE DS/DT

Alienor pisze:Asiu, kotom pomagam to czemu masz Ty mi dziękować? :mrgreen:

Bo mnie poprosiły :kotek:

Kciuki za Miziaka. Został namierzony , widziany i głaskany. Tylko strach wielki nim włada . Miziuś daj się złapać :kotek:
I dla Florki też poproszę :ok: Dziś do weta idzie.

A my z Tami byliśmy. Jest lepiej ale jeszcze na antybiotyku pociągniemy.Długo pociągniemy. Ale Tami je, jest wesoła i rzondzi sercem TZ.

Gutek Brzuczysław Wspaniały raczył był się udać poza swą komnatę. Poleguje z Dropsem na wersalce w piernatach. Teraz zapoznaje się z cudami techniki jakie nie są widać znane Gucisławom. Znaczy się tv odkrył.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]