Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dilah pisze:Szila dziś pojechała do domuPani Agnieszka ma od nas zaadoptowanego Pingusia i Herminkę, którzy maja obecnie inne imiona. Jestem w kontakcie z panią Agnieszką, wiem, że kotunia zaszyła się w jednym z pokoi, nie je i jest przerażona
pani Agnieszka pyta mnie jak jej pomóc, co mogłam doradziłam , zaprosiłam też tu na forum, zawsze większe wsparcie, zawsze wiele cennych rad, no zobaczymy, martwi mnie ta kotunia już w lecznicy nie chciała jeść, bardzo się wycofała.
I jeszcze jedne wieści jestem w kontakcie z panią Patrycją, która adoptowała 2,5 roku temu ze schroniska Mańka i jest bardzo zainteresowana adopcją Hani. z przyczyn zawodowych mamy się zdzwonić we wtorek, kciuki bardzo potrzebne
amacariel pisze:Na FB znalazłam Hennę, przepiękna koteczka![]()
Szkoda, że brak siatki metalowej w oknach dyskwalifikuje mnie jako DSwięc życzę małej jak najlepiej
kicikicimiauhau pisze:No właśnie, co z Szilką?
Georg-inia pisze:trzymajcie kciuki, w sobotę do domu ma jechać Wella, w najbliższym czasie Pani ma adoptować Basmę, a już dziś domek przyjedzie po.... Babkę![]()
dilah pisze:Georg-inia pisze:trzymajcie kciuki, w sobotę do domu ma jechać Wella, w najbliższym czasie Pani ma adoptować Basmę, a już dziś domek przyjedzie po.... Babkę![]()
O matkoto co ja Beatce zproponuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Gosiagosia, muza_51 i 29 gości