gpolomska pisze:I jeszcze coś - nie piszę tutaj różnych rzeczy, żeby komuś udowadniać, że robi źle: po prostu patrzę z boku i z punktu widzenia "drugiej strony barykady", do której - przynajmniej teoretycznie - chcecie dotrzeć. Czasami pomagam różnym firmom w docieraniu do klienta w sieci i raczej dobrze wychodzą na braniu pod uwagę pewnych sugestii. Więc nie odbierajcie mojego pisania jako chęci dokuczenia komuś - po prostu smutno mi jak patrzę, że tak długo czasami bezskutecznie szukacie domków dla kotów, bo ogłoszenie jest takie, że domek musiałby być nie tyle kochający koty, co zdesperowany w wyciąganiu informacji, a wielu ludzi nawet jak ogólnie potrafi coś tam w sieci zrobić, to nie są w tym zbytnio "oblatani" i jak się czegoś nie poda na tacy, to nie dotrze. A to, że ktoś latami się czymś zajmuje, nie znaczy, że wie wszystko - tak jest w każdej dziedzinie (także w mojej pracy - czasami sama uczę się od nowicjuszy w mojej branży i nie widzę w tym nic złego czy obraźliwego).
Cenne rady. Choć nie bardzo wiem do czego mają się odnieść. Ale ja blondynka jestem .Więc nie urażając nikogo zapytam doczego się odnoszą. Do za małej informacji w ogłoszeniach o kocie? Czy też do innych aspektów adopcji? Ciekawa jestem bo pomoc branżowca by się zdała. Trzepię od lat ogłoszenia starając się opisać kota z dobrej i złej strony. W kilku słowach bo elaboratów ludzie nie czytają. A portale mają pojemność ograniczoną. Piszę co lubi, jak lubi i jaki ma charakter. Zaznaczam jakie domy są poszukiwane i jakie warunki należy spełnić...Ale ludzie mając na tacy napisane co i jak, i tak NIE czytają. Dom bez dzieci dzwonią z małymi dziećmi. Jedynaka zagorzałego chcą na dokocenie,kot do domu nie wychodzącego-dzwonią do wychodzącego...Nie odbieram sms-ów - pytania smsowe...I tak się plecie, plecie... Może masz cenne rady jak zmienić to wszystko i przykuć uwagę by ludziska doczytali co i zacz? Byłabym wdzieczna.
I już nie zaśmiecając wątku, zapytam co u syjamka. Kibicuję mu bardzo. Powolutku kocik dojdzie do siebie. Niech tylko do zmian całkiem nawyknie.
Zyziek piękny jest.