Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 30, 2012 21:42 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

O Boże :evil:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie gru 30, 2012 22:00 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

alab108 pisze:O Boże :evil:

Nie sądzę żeby Bóg miał z tym coś wspólnego...aczkolwiek...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie gru 30, 2012 22:02 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

No mogłam napisać inaczej, tylko mnie zatkało :oops:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie gru 30, 2012 22:05 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Moglabym dac jakiemus persiakowi DT skoro Norwegi maja taki. Moze z mysla o DS, ale to kwestia Waszej decyzji i zaakceptowania przez mojego persiaka 8 letniego pieknego rudego chlopca i 1,5 roczna adoptowana koteczke w typie norwega :) bo nie chcialabym uszczesliwiac zwierzakow na sile

Moja koteczka miala w tym samym wieku towarzyszke, sliczna czarna persiczke- moje cudo ukochane,przylepa najwieksza, ktore odeszlo miesiac temu nagle na serduszko :((

dlatego ew max moglabym zaopiekowac sie 3 kicia na stale, a na tymczas moglabym wziac nawet 2, ale po 8 stycznia

jesli chodzi o pomoc, udostepniam na fb, wespre kasa za kilka dni , chyba, ze macie PayPal?
Jak trzeba w inny sposob, to bede czytac na biezaco.

merryjm

Od: Śro lis 21, 2007 13:54

Post » Nie gru 30, 2012 22:08 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Na naszej stronie jest Pay Pal.
Po prawej stronie że tak powiem inteligentnie :)
http://www.kociswiat.org.pl/
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

Post » Nie gru 30, 2012 22:16 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

"Możliwe, że jesteś tu tylko na chwilę
I każdy Twój dzień wydaje ci się błahy,
Lekki, nieważny
Możliwe, że nie chcesz zaufać miłości
A życie bez niej wydaje Ci się łatwe,
Wolne, rozważne

A to nasza ostatnia broń
I wiele wygramy nią

Możliwe, że warto świat zmienić na lepsze
I nie czekaj, by ktoś pomógł w tym Ci
Kochaj i wołaj na wietrze

Że to nasza ostatnia broń
I wiele wygramy nią

Bo to nasza ostatnia broń
I wiele wygramy nią..."

To tekst piosenki Anny Marii Jopek.
Nie mam okładki płyty Farat,ale wiekszość tekstów pisze dla AMJ jej mąż Marcin Kydryński.Pewnie i ten napisał.
Może jestem sentymentalna jak stary Niemiec (a jestem częściowo z całkiem innej nacji , naprawdę nie- niemieckiej),może...

Możliwe,że jedynie ona ma sens...

kotkins

Post » Nie gru 30, 2012 22:20 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

merryjm pisze:Moglabym dac jakiemus persiakowi DT skoro Norwegi maja taki. Moze z mysla o DS, ale to kwestia Waszej decyzji i zaakceptowania przez mojego persiaka 8 letniego pieknego rudego chlopca i 1,5 roczna adoptowana koteczke w typie norwega :) bo nie chcialabym uszczesliwiac zwierzakow na sile

Moja koteczka miala w tym samym wieku towarzyszke, sliczna czarna persiczke- moje cudo ukochane,przylepa najwieksza, ktore odeszlo miesiac temu nagle na serduszko :((

dlatego ew max moglabym zaopiekowac sie 3 kicia na stale, a na tymczas moglabym wziac nawet 2, ale po 8 stycznia

jesli chodzi o pomoc, udostepniam na fb, wespre kasa za kilka dni , chyba, ze macie PayPal?
Jak trzeba w inny sposob, to bede czytac na biezaco.

Prosimy o kontakt na pw, musimy porozmawiać.
I się dograć.
Koty będą do wzięcia pewnie za jakiś czas.
Na razie robimy listę domów zainteresowanych persiakami.

kotkins

Post » Nie gru 30, 2012 22:20 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Zaznaczam..

Marlena:)

Od: Sob lis 18, 2006 20:32

Post » Nie gru 30, 2012 22:26 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

jesssu :( :( :( :( :( :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie gru 30, 2012 22:48 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Słuchajcie, bez objawień tu. :mrgreen:
Objawienia przydadzą się, owszem,ale nie teraz.

Teraz potrzebne są DT, DS , kasa oraz dobre fluidy.
Prosimy zgłaszać jeśli macie coś z tych rzeczy.

Dooobra tylko się Ruru nie obrażaj...będą koty jak ta lala...poczekajcie.
Neigh mowi,że nawet Stefanka będzie gwiazdą.
Jestem małęj wiary...ale ufam Neigh.

Nie wiem dlaczego,ale ufam.

kotkins

Post » Nie gru 30, 2012 22:51 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

To ja ten, no... z tymi dobrymi fluidami zaglądam, bo z resztą to raczej krucho :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie gru 30, 2012 22:53 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Dorzucę coś zaraz po 1...
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie gru 30, 2012 22:56 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Objawienia! O to to! Śniło mi się w nocy, że znalazłam pod blokiem rodziców czarno-białego, zabiedzonego do potęgi kota. Poza bielą i zabiedzeniem do potęgi sen okazał się proroczy... A może by tak komuś przyśniły się domki? Ludziska, jak ktoś miewa prorocze sny, marsz lulu i śnić o domkach!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie gru 30, 2012 23:02 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Teraz fluidy, po pierwszym, coś się wyśle dla tych bidusiów.

A te wasze persy są już teraz piękne - to fakt, kolory mają cudne, pyszczki też... takie łagodne nie zołzowate , oczka urocze - no i charaktery złote. A wierzcie mi , znam persy które są jak diabły wcielone :twisted:

A te tutaj aniołeczki...
Wystarczy zobaczyć ponad brudem i chorobami, np. jedna kotusia Lukrecja - jak już pisałam ma kolory kawy macchiato :1luvu:
Leosia i Stefanka po tuningu będą jak anioły, a Baltazar to już teraz jest przystojniakiem, a co będzie potem?
Felicja cuuudoooo, a Balbina ma kolor szylkret , więc musi mieć szczęście, bo w Japonii np. uznają ,że szylkretki przynoszą szczęście do domu.
.
.
.
Luuudzieee tu są cuuuda dla miłośników rasy.
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie gru 30, 2012 23:21 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 2 razy
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie gru 30, 2012 23:17 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Oby domki dobre im się znalazły. Co one już tam przeszły. :roll:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

[poprzednia][następna]