PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 01, 2012 17:17 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

To może Ula jednak weźmie tą 2kę do siebie na DT? :(
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt lis 02, 2012 11:35 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Bengalek i Plamka czekają na DT lub awaryjny DT !!!!

Obrazek

Obrazek

Może ktoś może dac coś innego niż tymczas kociakom, co "zachęci" DT lub TDT :roll:

-Goyka - pakiet ogłoszeń u catangel :1luvu: :1luvu:

- ja mogę podzielić się ok 2 kg Sanabelle Kitten

- może ktoś zasponsuruje jakieś dobre mokre (info z Kotów Goyka - ja moge dorzucic 6 puszek animondy carny kitten , pare zabawek i jedno opakowanie smakołyków Tigeria :1luvu: :1luvu: )

albo przegląd wet, miesięczne utrzymanie :?

lub coś innego ?

Plamka i Bengalek czekają :roll:
Ostatnio edytowano Pt lis 02, 2012 13:28 przez adzi, łącznie edytowano 1 raz

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pt lis 02, 2012 12:33 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Goyka pisze:To może Ula jednak weźmie tą 2kę do siebie na DT? :(

Jeśli wyadoptuje się te najmniejsze i nikt inny się nie zgłosi po tą dwójeczkę bengalkowo-plamkową to wezmę, na tym mrozie ich nie zostawię. Nadal jednak ucieszyłabym się ogromnie, jakby je wziął ktoś inny :oops: Super by było, jakby im ktoś choćby na tydzień dał domek. Może ta pani, która się boi grzybicy? 8)
Jutro rano dostanę zdjęcia maluszków od Izy i będzie im można robić ogłoszenia. Dziękuje Ci bardzo za pomoc :) Ja zrobię płatne na trójmiasto.pl.
Trzymajcie kciuki za mój egzamin na prawko w poniedziałek, jak zdam zawiozę całą gromadę na sterylki, bez łaski/niełaski faceta :twisted:

jakkolwiek

Od: Nie paź 14, 2012 8:36

Post » Pt lis 02, 2012 13:32 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

jakkolwiek pisze:
Goyka pisze:To może Ula jednak weźmie tą 2kę do siebie na DT? :(

Jeśli wyadoptuje się te najmniejsze i nikt inny się nie zgłosi po tą dwójeczkę bengalkowo-plamkową to wezmę, na tym mrozie ich nie zostawię. Nadal jednak ucieszyłabym się ogromnie, jakby je wziął ktoś inny :oops: Super by było, jakby im ktoś choćby na tydzień dał domek. Może ta pani, która się boi grzybicy? 8)
Jutro rano dostanę zdjęcia maluszków od Izy i będzie im można robić ogłoszenia. Dziękuje Ci bardzo za pomoc :) Ja zrobię płatne na trójmiasto.pl.
Trzymajcie kciuki za mój egzamin na prawko w poniedziałek, jak zdam zawiozę całą gromadę na sterylki, bez łaski/niełaski faceta :twisted:

:ok: :ok: :ok: super !!!

kto może pomóc, aby maluchy już udomawiać awaryjnie , nie ma na co czekać :roll: :roll: :roll:

------

:ok: za prawko. Na pewno nie pozwolimy mamusiom się namnożyć :roll:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pt lis 02, 2012 15:01 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

hop hop awaryjny domku tymczasowy gdzie jesteś??
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie lis 04, 2012 15:21 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

super!
trzymam więc :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 08, 2012 11:08 Re: Gdańsk - 6 kociąt na Dolnym Mieście potrzebuje pomocy!

kotika pisze:Fundacja Kotikowo przeznaczy część sterylek na koty z tej rudery.
Nie wiem ile jest kotek i czy tych sterylek wystarczy, jeśli nie, będziemy prosić o pomoc.

W piątek byłam tam razem z Jakkolwiek, ale na miejscu była tylko matka kociątek i kilka nastolatków. :)
Kocięta mają około 4 tygodni, jeszcze są puchate, zdrowe, a ja martwię się, żeby nie stało się a nimi to,
co z kociakami z tego wątku : viewtopic.php?f=1&t=145990

Domy tymczasowe w naszej fundacji są zapchane, jest nas zresztą tylko kilka osób, więc kociaków nie zabierzemy.
Wstawimy jeden domek do piwnicy i jeden postawimy na podwórzu, to styropianowe, dość ciepłe domki.
Zawsze to lepsze niż nic, ale DT nic nie zastąpi, bo ludziska nie chcą kociąt z ulicy. :(

Gorzej, że dom przeznaczony do wyburzenia. Ludzie, którzy jeszcze tam mieszkają, w przyszłym roku dostają mieszkania.
Kto będzie karmił te koty ? Co się z nimi stanie, gdy już wyburzą dom ?

Nikt na to nie odpowie. Narazie z Jakkolwiek i jej chłopakiem zaczynamy od poniedziałku wyłapywać kotki na sterylki.

A teraz fotki, nie są najlepsze, bo koty stale w ruchu, a jeszcze bateria nawaliła.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Aga złapała dzisiaj dwie kotki na sterylkę :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Czw lis 08, 2012 13:01 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lis 13, 2012 14:57 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

2 ze starszych kotów mają koci katar- podrzuciłam wczoraj Ali leki - jakieś tabletki od weta dla niespełna rocznego kocurka i jakieś inne z apteki na receptę dla dorosłego oraz antykoncepcję. Wczoraj już było ciemno, wiec dałyśmy sobie spokój z dawaniem tych tabletek, jeszcze byśmy kota pomyliły :lol: Dziś rano dostały- i na karat, i anty. Nie ma problemów z tym żadnych- wystarczy wziąć pigułę i trochę karmy na dłoń, podstawić pod nos i grzecznie wpierdzielają :D
Maciuś II ma ogłoszenia na 4 portalach :)

jakkolwiek

Post » Wto lis 13, 2012 16:35 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

dwoje starszych czyli ci dla których szukacie dt jeszcze co na dworze póki co zostały??
bo się strasznie gubię w nich :roll:

smarti

Post » Wto lis 13, 2012 18:16 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

smarti pisze:dwoje starszych czyli ci dla których szukacie dt jeszcze co na dworze póki co zostały??
bo się strasznie gubię w nich :roll:

Nie do końca tak :) Bengalek i Plamka mają już DT, teraz domu szuka Maciuś.
KK:
jeden kocurek niespełna roczny, którego z Kotiką niechcący na sterylkę zawiozłyśmy, taki czarny z białymi skarpetami
jedna kotka, mama Maciusia, szara- ona też dostaje anykoncepcję.
Reszta wydaje się być zdrowa.

Odebrałam dziś transporter, który pożyczył ode mnie chłopak, który wziął Tygryska. Tygrys szybko się zadomowił, pokochał współtowarzyczkę (2 letnią kotkę), śpią razem, szaleją i ogólnie tęcza i jednorożec :1luvu:

jakkolwiek

Post » Wto lis 13, 2012 19:13 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

kurcze, jakaś całkiem nie w kursie jestem..

smarti

Post » Wto lis 13, 2012 19:45 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

Najgorsze jest to, że dalej nie mogę zlokalizować "Skarpetki"- mamy Bengalka a ona nie dość, że kotka to jeszcze oczy jej łzawią i strasznie prycha. Jutro dalej będę jej szukać.

Ula- mała poprawka już nie na 4, a na 5 portalach , bo na gratce jeszcze dodałam ogłoszenie dzisiaj:)
Ostatnio edytowano Wto lis 13, 2012 20:17 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: połączyłam dwa posty

alcia03

Od: Sob lis 10, 2012 12:53

Post » Pt gru 14, 2012 22:08 Re: PILNIE POTRZEBNY TDT NA TYDZIEŃ!! TRÓJMIASTO (4 i 5str)!

DT szuka dwóch oswojonych prześlicznych chłopców....

Słyszałam,że Syjamek umarł :cry:

Kotku [*]
Obrazek

aga marczak

Post » Pt gru 14, 2012 22:10 Re: Gdańsk - 6 kociąt na Dolnym Mieście potrzebuje pomocy!

Obrazek[/quote]
Obrazek

aga marczak

[poprzednia][następna]