ADELE - plazmacyterne zapalenie jamy ustnej- DT

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 09, 2012 20:33 Re: ADELE - plazmacyterne zapalenie jamy ustnej- DT

Dziś namierzono w Rybniku kociaka ok. 5 mies. płci żeńskiej. Kotka oswojona, rozmruczana, wygłodzona. Najprawdopodobniej ma świerzba w uszach. Maści burej pręgowanej - z białym krawatem i skarpetkami. Wałęsa się po ulicach.

Pilny DT!!!

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Śro paź 10, 2012 9:15 Re: ADELE - plazmacyterne zapalenie jamy ustnej- DT

Co u Adele? :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw paź 11, 2012 12:28 Re: ADELE - plazmacyterne zapalenie jamy ustnej- DT

zerduszko pisze:Dziś namierzono w Rybniku kociaka ok. 5 mies. płci żeńskiej. Kotka oswojona, rozmruczana, wygłodzona. Najprawdopodobniej ma świerzba w uszach. Maści burej pręgowanej - z białym krawatem i skarpetkami. Wałęsa się po ulicach.

Pilny DT!!!

Czy ta kota nie wałęsa się przypadkiem w moich okolicach?
Była jakiś czas pod balkonami, dzieciaki się z nią bawiły... później znikła... Może to ta? :?

Agucha

Od: Śro paź 13, 2010 21:49

Post » Czw paź 11, 2012 12:31 Re: ADELE - plazmacyterne zapalenie jamy ustnej- DT

Caragh pisze:Co u Adele? :D

Adelka leczy się dalej. Niewielka poprawa jest, ale czy jest się z czego cieszyć powie wetka na kolejnej kontroli :roll:
Czekamy na tą wygraną karmę, bo źre to to - na wpół z moją - jak szalone! 8O

Poza tym - zsocjalizowała rezydentkę Kavę... moja kociambra od początku była wycofana, nie znosiła obcych w domu, chowała się pod szafki w kuchni, a o zabawie nie było mowy... Teraz Kaviszon sama gania burą po chałupie, zwiększył jej się apetyt :twisted: i ostatnio dala się wziąć mojej koleżance na ręce!!! 8O

Adele- terapeutka! :1luvu:

Agucha

Od: Śro paź 13, 2010 21:49

Post » Pt gru 14, 2012 12:45 Re: ADELE - plazmacyterne zapalenie jamy ustnej- DT

Witam.
Na forum jestem nowa, ściągnięta tu przez P. Agnieszkę. :)

Mam nadzieję, że nic się nie stanie, jeśli napiszę tu, że Adelka jest już po operacji usunięcia ząbków.

I że być może (ale to zależy w dużej mierze od Pani Agnieszki) już wkrótce będzie miała nowy stały domek :)

Pozdrawiam i szukam tematu na temat żywienia bezzębnych kotków :)

Artanis

Od: Pt gru 14, 2012 12:12

[poprzednia]