Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 25, 2012 6:40 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Podrzucę malizny :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 25, 2012 6:59 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

I ja.Jak u nich teraz?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto wrz 25, 2012 16:08 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

od rana próbowałam napisać...ciężko niesamowicie...nawet napisałam post ale zapisałam jako "robocze" bo musiałam zebrać się "w sobie"...

kocięta odeszły [*]

mało piszę na wątkach czy fb o sterylkach aborcyjnych,usypianiu ślepych miotów czy w ogóle o usypianiu .....szczególnie malutkich,słabych,chorych widzących kociąt....są osoby,które są temu przeciwne a ja nie chcę dyskusji na temat słuszności moich działań....te kocięta powinny były zostać uśpione....przecież nawet większe,starsze kociaki umierają "na nic"....bez konkretnego powodu...umierają bo zbyt wcześnie zostały oddzielone od matki...
pociesza mnie tylko fakt,że koteczki nie cierpiały...brak było objawów neurologicznych zapowiadających odejście...po prostu słabły...z dnia na dzień...coraz mniej jadły...przestawały łykać...na nic było dokarmianie na siłę strzykawką....zasypiały i już nie budziły się....jeden po drugim...
ciężko jest patrzeć w oczęta,które gasną...
jednak te przeżycia utwierdziły mnie w przekonaniu,że postępuję słusznie...że czasem trzeba wybierać rozumem..racjonalnie...mniejsze zło..
dług w lecznicy wynosi 495zł....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto wrz 25, 2012 16:21 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Boże mój...
Tak mi przykro, że musiałaś przez to przejść... Przytulam

Maleństwa [']
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto wrz 25, 2012 20:39 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

strasznie mi smutno :( postaram się pomóc w spłaceniu dlugu

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Śro wrz 26, 2012 6:53 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Przykro mi Asiu.To ciężkie przeżycie.
Malusie [*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 26, 2012 9:14 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

margoth82 pisze:strasznie mi smutno :( postaram się pomóc w spłaceniu dlugu

z góry dziękuję! każdy grosz jest ważny bo mam naprawdę bardzo trudną sytuację...w trzech lecznicach mam długi....łącznie ponad 1200zł....

J.D.

Post » Śro wrz 26, 2012 15:03 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Asiu, ogromnie mi przykro..

Malutkie Słodziątka - jeszcze się spotkamy..

Do dzisiaj nawet nie zdawałam sobie sprawy, jakie miałam szczęście, że moje maluchy dwa lata temu przeżyły.. Też miały po 3 tygodnie.. Może po prostu były mocniejsze..

Asiu - malutko, ale chciałabym Ci wysłać parę groszy. Na jaki numer konta?

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro wrz 26, 2012 15:50 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Przykro bardzo (*)
Przytulam :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 26, 2012 17:55 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Kaprys napisałam pw

J.D.

[poprzednia]