Śnieżnobiała Blaneczka - ma wspaniały dom :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 24, 2012 9:19 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Katalina pisze:Czyż ona nie jest rozbrajająca?
Chyba jest wdzięczna za naprawienie jej :) Całą noc przytulała się do mnie i obejmowała łapkami :)

Obrazek
Obrazek

Przepiękna :1luvu: do zakochania :ok:
Lonia i Blanka viewtopic.php?f=1&t=106485

"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

Dorotea82

Od: Sob sty 02, 2010 0:59

Post » Śro lip 25, 2012 10:31 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Kasiu ja też bym jej nie oddała-mamy takie same małe mieszkania-ja mam 3 plus Riko to i Ty możesz :ok:

jaga666

Od: Wto mar 06, 2012 17:55

Post » Śro lip 25, 2012 11:52 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

No to jest kusząca myśl...ale mieszkanie niestety nie jest moje i trochę mam stracha :)
A poza tym przegrałabym zakład :) Już się ktoś ze mną założył, że jej nie oddam :)

Blanka naprawdę odżyła! Biega razem z moimi kotami, włazi dosłownie wszędzie - wszystko musi zobaczyć, dotknąc noskiem i najchętniej zjeść...a żarłok z niej nieprzeciętny. Właściwie to większość czasu spędza w kuchni, gdzie kładzie się na krześle albo stole i przysypia.
Obrazek

Katalina

Od: Śro cze 22, 2011 10:08

Post » Śro lip 25, 2012 18:29 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Co tam Kasiu zakład-życie jej uratowałaś a kotki są wierniejsze od kocurów-też miałam oddać Żwirusia i jest u mnie 9 lat :D

jaga666

Post » Czw lip 26, 2012 9:10 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

No nie wiem :) 4 koty to dla mnie dużo :) To znaczy w ogóle mi nie przeszkadzają...gdybym miała już lokum na stałe, pewnie nie miałabym żadnych oporów :) Koty są strasznie wdzięczne...znajdują sobie swoje ulubione miejsca i przesiadują tam godzinami :)

Blanka daje zły przykład moim kotom. Tak się już cieszyłam, że nie włażą mi na stół kiedy przygotowuję im jedzonko, a ona pcha się siłą, a kiedy odkładam ją delikatnie na podłogę, odbija się jak sprężyna i znowu jest na blacie :) Poskutkowało to tym, że Tomcio zaczął robić to samo..
Ma biedactwo chyba syndrom pustej miski...ciągle jest głodna i wystarczy spojrzeć na nią, a ona już wykorzystuje sytuację, żeby głośno dopominać się jedzenia :) Myślę, że przejdzie jej to z czasem. Nie chcę jej też przekarmić, żeby przybierała na wadze stopniowo, ale nauczy się, że już nigdy nie będzie głodna :)
Obrazek

Katalina

Post » Czw lip 26, 2012 11:00 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Jeszcze z kuchenki z garnka nie kradnie :1luvu: :1luvu: Kasiu wiesz że lubię tylko czarne :) ale Blanka mi w serce wpadła-musi mieć domek jak księżniczka :ok:

jaga666

Post » Pt lip 27, 2012 15:05 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Ja już podejrzewam dlaczego Blanka miała wypadek...ten który spowodował przepuklinę.
Ona jest straszliwą gapą :) Co chwilę skądś spada, przewraca się, źle wymierza odległości. Nie ma to takich rozmiarów, żebym podejrzewała jakąś nieprawidłowość. Tak jak są ludzie - gapy, którzy ciągle coś przewracają, wylewają, tak jest Blanka - kot - gapa.
Po okresie rekonwalescencji coraz więcej biega i szaleje...musi wszędzie wejść i wszystko zrzucić. Zaczyna też tłuc różne przedmioty i przypominać moim kotom, że taka kocia natura, że swoim ludziom się przynosi regularne straty materialne :ryk:
Obrazek

Katalina

Post » Pt lip 27, 2012 15:11 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

I jeszcze pare zdjęć z jej adoratorem Tofikiem:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Katalina

Post » Pt lip 27, 2012 21:54 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Jaka ona piękna!
Lonia i Blanka viewtopic.php?f=1&t=106485

"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

Dorotea82

Od: Sob sty 02, 2010 0:59

Post » Sob lip 28, 2012 11:20 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Śliczniutka jest :1luvu:
I super że wraca do zdrowia :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro sie 01, 2012 12:31 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Blanka to jest jedna wielka radość życia. Zmieniła się bardzo kiedy doszła do siebie. Ma w sobie tyle energii i radości, że aż spadają mi wszystkie przedmioty z półek i parapetów :)
Wieczorami ma jednak chwilę spokoju, kiedy kładzie się przy mnie i okazuje mi dozgonną miłość. Patrzy mi w oczy, ugniata łapkami, mruczy i wtula się każdą częścią ciała :)

Świetnie też dogaduje się z moimi kotami :) Rano urządzają mi takie gonitwy, że muszę pilnować kubka z kawą, aby zawartość nie wylądowała na klawiaturze:)
Obrazek

Katalina

Post » Czw sie 02, 2012 6:16 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Blanka powinna szybciutko znaleźć domek.Jest piękna i bardzo kochana, od razu dało się to zauważyć.Trzeba ją jednak wysterylizować, ale chyba jeszcze za wcześnie, prawda?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw sie 02, 2012 8:00 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Za wcześnie. Odczekam ok. 2 miesięcy od operacji...a może nawet więcej. Ma być w pełni sił :)
Obrazek

Katalina

Post » Wto sie 07, 2012 19:52 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Wieści od Blanki...
Kotka jest przewspaniała...to jedna z najwspanialszych kotek jakie poznałam :)
W tej chwili bawi się z Tofikiem...przez długi czas Tofik ją zaczepiał, a ona się denerwowała. Teraz już wie co to jest zabawa i sama inicjuje gonitwy z moimi kotami ;) Uwielbia też myszki, piłeczki, orzechy i wszelkiego rodzaju sznurki, a jednym z jej ulubionych zajęć jej zrzucanie przedmiotów...siedzi np. na komodzie i zrzuca łapką: to klucz, to jakiś papier. Nawet za tym nie biegnie, już samo zrzucanie jest super :)

I jak ja mam ją oddać? To musi być najllepszy dom na świecie!
Obrazek

Katalina

Post » Wto sie 07, 2012 20:27 Re: Niesłysząca Blanca - śnieżnobiała kotka potrzebuje domu.

Nie oddasz, zakochasz się po czubek głowy i nie oddasz :ok:
Coś o tym wiem :mrgreen:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

[poprzednia][następna]