DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 13, 2012 16:30 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Joluś-zakupię,a jakże.

w razie by co to jeśli Marzenia zechce to i szczepionek i czipów starczy naszemu nieocenionemu Panu Doktorowi :D

a właśnie-reszta ciotek gdzie się podziała??? 8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lut 13, 2012 16:38 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Bardzo dziękuję Iwonko. Jutro też będę u mojej kici.
Jak wychodziłam temp. była taka sama. Zostawiłam Lafiryndzie chrupki na stole pod dachem ale jej nie widziałam.

Tak, widzę że wszyscy zapomieli o koteńce.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon lut 13, 2012 16:44 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

niestety-już dawno zauważyłam nie bez przykrości że tu tak jest.
jak jest alarm to są jeszcze jakieś osoby.
jak sytuacja staje się opanowana to większośc znika-zostają tylko ci najwytrwalsi albo przyjaciele..

z jednej strony to zrozumiałe-alarmujący mają odhaczone i przenoszą się alarmować gdzie indziej..ale z drugiej strony smutno.. :roll:

jednak zawsze liczy się podstawowy cel i na to tylko trzeba zwracać uwagę a mianowicie-kicia zaopiekowana?-zaopiekowana!!
kolejna kocia istotka startuje do nowego szczęliwszego życia! ...i tak na prawdę to tylko to się liczy..."reszta to ..." (jak w pewnej piosence :oops: )
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lut 13, 2012 16:49 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Na FB jest tak samo - wydarzenie jest "chodliwe" dzień, maks dwa :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lut 13, 2012 16:50 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Ale ciocia Bazyliszkowa działa na pełnych obrotach. Zrobiła chyba z tysiąc ogłoszeń i jest cały czas w kontakcie :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 13, 2012 16:51 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

:ryk:
Do tysiąca jeszcze daleko

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lut 13, 2012 16:55 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Bazyliszkowa pisze::ryk:
Do tysiąca jeszcze daleko

sądząc po ilości linków które dostałam nie sądzę... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 13, 2012 21:17 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

ja się mało udzielam (i niestety od niedawna), ale losy Dużej Burani śledzę na bieżąco :1luvu: i mocno trzymam kciuki za kochający domek :ok:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Pon lut 13, 2012 21:50 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Hejka,
własnie dotarłam do biura aby wysłac dane - mija prawie 12 godzin poza domem i w terenie.

smarti panna P. będzie od razu diagnozowana u mojej wetki więc książeczkę będzie miała a maluchy przyjechały ze swoimi książeczkami ktore sa u mnie - ja książeczek nie potrzebuję. Teraz warto pomyslec o odrobaczeniu całej trójki i kompleksowym w tym zakresie dzialaniu - ale to na spokojnie od czwartku (tzn u mnie będzie w czwartek spokojniej).

A dzisiaj mi przyszły do głowy takie imiona: Bibi, Klara, Froda, Frida :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lut 13, 2012 21:52 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Marzenia11 pisze:Hejka,

A dzisiaj mi przyszły do głowy takie imiona: Bibi, Klara, Froda, Frida :mrgreen:

a to dla kogo? :evil:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 13, 2012 21:54 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

JolaJ pisze:

na Twój drugi nick na przyklad :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lut 13, 2012 22:03 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Marzenia11 pisze:
JolaJ pisze:

gópia jestes i porwę jutro Tfoje kotki
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon lut 13, 2012 22:36 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

JolaJ pisze:
Marzenia11 pisze:
JolaJ pisze:

o! :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ryk:

Marzenia11

Post » Pon lut 13, 2012 22:40 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

smarti pisze:
jak sytuacja staje się opanowana to większośc znika-zostają tylko ci najwytrwalsi albo przyjaciele..

niektórzy wchodzą później na neta na ten przykład,albo cały czas nie jest im dane siedzieć na ten przykład
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lut 13, 2012 22:43 Re: Uratowana 2,5 letnia kicia -zdrowa i sterylna-potrzebuje DS!

Marzenia11 pisze:
JolaJ pisze:
Marzenia11 pisze:
JolaJ pisze:

o! :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ryk:

i będę miała pieńć kotkóf i siem wyprowadzam
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]