» Nie gru 11, 2011 10:08
Re: PilneKotka z FeLV+Czas doPONIEDZIALKU potem zostanie USPIONA
Masz swojego weta, prawda? Ja też, zna moje koty, podejmuje decyzję o ich leczeniu lub nie.Korzystam z rad forumowiczów, owszem, coś sugeruję, ale to wetka podejmuje decyzje i tak będzie zawsze.Nie mam awersji do lecznicy i leczenia w ogóle.Robię badania krwi, ostatnio zajmuję się Bazylim i oprócz testów miał robioną biochemię, morfologię, był odrobaczany, wykastrowany, leczony na świerzba, na problemy trawienne, dostał antybiotyk na infekcję gardła, a także l`lizynę.We wtorek idzie do kontroli i na szczepienie.Bywa, że koty zostają w lecznicy w szpitaliku, jeśli jest taka potrzeba.Dostają kroplówki, leki..itd.Leczenie Soni kosztowało dużo, jej pobyt w szpitalu również.Jest zdrowa, ma super DS.Nie zaniedbuję swoich kotów, cokolwiek o tym myślisz.Koty mają robione wszystkie zalecane przez weta badania, testy i wymazy, wiele z nich w Laboklinie.
Ale to wątek kotki Patii i to ona i wetka będą też decydować, co zrobić, jakie działania podjąć.Poleciłaś Virbagen, być może skorzystają z Twojej rady.Mnie nic do tego.Nie chcę tylko, aby została uśpiona.