Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Najlepsze rozwiązanie.
AnielkaG pisze:szylka, jeśli rzeczywiście tak kochasz koty - to dla dobra tej wycieńczonej Kotki oddaj ją. Tu chodzi o dobro kota, o nic więcej.
Szylka0505 pisze:wiem o tym ale teraz skupiam się na tym żeby kotki wydobrzały a jak już Koka będzie w stanie wtedy będę myślec
Szylka0505 pisze:Ale co to zmieni? tu jest leczona i tam będzie tu ma opiekę i tam też będzie miała. Przecież ja jej nie krzywdzę, dlaczego Wy tak myślicie?
AnielkaG pisze:Szylka nie masz pieniędzy na leczenie kotek, Koka jest zaniedbana przez tę babę z Legionowa, oddaj ją choćby dziś, załatwię jej szpital z prawdziwego zdarzenia, a Fredziolina po nią przyjedzie. Dam ci pieniądze na wizytę u weta z ta druga kotką.
Szylka0505 pisze:Ale co to zmieni? tu jest leczona i tam będzie tu ma opiekę i tam też będzie miała. Przecież ja jej nie krzywdzę, dlaczego Wy tak myślicie?
Szylka0505 pisze:Dobrze ale co z nią będzie? teraz jest dobrze zjadła śpi, co ja powiem w Koterii że co się z nią stało mam masę ich sprzętu, tak po prostu ją oddałam? Gdzie jest właśnie w trakcie leczenia, gdzie jest taka poprawa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości