Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
rene010 pisze:Witam ciocie niestety mam straszną wiadomość naprawde cały ranek myślałam jak mam to napisać by nie ryczeć w pracy .
koteczka tri odeszła od nas![]()
. poprostu szok wielki szok dla mnie jak i dla Pani Marty która również niewiedziała jak mi ma przekazać tą straszną wiadomość.
Kicia czuła się już dobrze była cały czas w lecznicy w pokoiku dla zwierzaków po zabiegach dzięki uprzejmości weta.
Pani Marta przychodziła do niej karmiła, przynosiła smakołyki, głaskała, przytulała, wypuszczała z klateczki by kicia sobie pochodziła.
a tu Pani Marta przychodzi ...... kicia leżała biedna podłączona do kroplówy.... wet cały czas przy kici był i informuje że jest bardzo źle.
Pani Marta siedziała przy kici cały dzień , stan niestety sie pogarszał kicia nie reagowała na leki![]()
Dostała zapaści![]()
![]()
Niewiem co mam napisać czuje sie jak zbity pies Pani Marta jest strasznie załamana Kicia miała być juz w domku u Pani Marty tego dnia.Jest mi cholernie przykro że ta bida niezaznała dobra w swoim życiu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 530 gości