Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
EVA2011 pisze:Czytam posty bo tyle mi pozostało , trochę mam przemyśleń na temat kotka i jakoś czuję się dziwnie bo właściwie cała moja wielka chęć pomocy kotu i ten pomysł zabrania go z Łaz i wszystko to co widziałam będąc tam z nim przez całe 7 dni ten cały czas ,który mu poświęciłam ,jak garnie się do ludzi i przytula ..........a tu okazuje się , że zdaniem pani Grażyna -kg ,kotu będzie lepiej tam((( jak pisała pani była widziała i kropka kot ma zostać bo tam jest mu super , nigdy nie podzielę zdania pani Grażyny -kg ,bo jak to się mówi , każdy kot ma inny charakter i skąd nam to wiedzie jak czuł by się gdyby udało się go stamtąd zabrać.....tego nie wiemy,szkoda tylko ,że został tam bo facet który jest właścicielem ośrodka na którym kocurek najwięcej przebywa to raczej nie miłośnik zwierząt .
tosiatosia1 pisze:Eva to że kotek ma budkę nie znaczy że nie można mu szukać domu, Grażyna ma zdjęcia można je wykorzystać do ogłoszeń. Czasem szukanie domu trwa długo co nie znaczy że się nie uda. Rób mu ogłoszenia nie rezygnuj, ja trzymam kciuki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 536 gości