Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
J.D. pisze:Jeśli nic się nie znajdzie na dniach to mogę wziąć czarnucha na DT; żebym wiedziała o nim wcześniej to już byłby u mnie;czy on ma szczepienia? sorki nie doczytałam
Bazyliszkowa pisze:Najlepsze wieści pojawiają się wtedy, keidy nie ma mnie przy komputerze![]()
J.D. -![]()
Bardzo ci dziękuję za tę propozycję![]()
A teraz wyjaśniam:
Proxi ma tylko pierwsze szczepienie, był szczepiony w połowie minionego tygodnia. Czy to byłby problem?
Proxi jako kot znaleziony i przywieziony przez służby miejskie jest pod opieką lecznicy i to ona decyduje o adopcji. Gdyby chodziło o adopcję przez ds, wszystko byłoby jasne. Ale o adopcji do dt trzeba porozmawiać z którymś z bardziej zaprzyjaźnionych wetów. Będziemy to z Aleksandrą59 załatwiać (ona najlepiej i najdłużej zna tę lecznicę). Myślę, że powinno się to wyjaśnić najpóźniej w poniedziałek.
No i pozostawałaby jeszcze kwestia transportu - tu też potrzebna by była burza mózgów.
Mam nadzieję, że uda się jakoś ułożyć te "puzzle" i Proxi dostanie swoją szansę
J.D. pisze:-ja wsio poniał-jeśli chodzi o decyzje lecznicy co do DT;
-jesli przyjedzie do mnie to doszczepimy-no problem;
-z transportem też się uda bo mnie się zawsze udaje![]()
Bazyliszkowa pisze:J.D. pisze:-ja wsio poniał-jeśli chodzi o decyzje lecznicy co do DT;
-jesli przyjedzie do mnie to doszczepimy-no problem;
-z transportem też się uda bo mnie się zawsze udaje![]()
To brzmi optymistycznie![]()
I mam nadzieję, że optymistyczny będzie finał
J.D. pisze:no chyba,żeby okazało się,że maluch to krwiożercza bestia i zechce zjeść moje strachliwe tymczasyto wtedy byłby problem.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości