Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
wytwórnia mięsna szuka kotów, bo są szczury. zapewniają karmienie czystym mięsem do konca życia kotów. daj znac czy chcesz na nich telefon?
aya13, jeżeli szukasz jakiegokolwiek wątku na forum na ten temat, to znalazłam coś takiego:
viewtopic.php?f=13&t=87272&hilit=bez%C5%82apki
tu można niby zgłaszać swoje bezłapki do adopcji
ale nie wiem czy to coś da..
aya13 pisze:wytwórnia mięsna szuka kotów, bo są szczury. zapewniają karmienie czystym mięsem do konca życia kotów. daj znac czy chcesz na nich telefon?
Dzieki Sabina...pewnie na dzikusy takie miejsce jest ok, ale te kotki są oswojone i ten bez łapki Pregusek nie złapie ani myszy ani szczura- to trzesaca sie ze strachu galareta która cudem przez 3 ostatnie dni oswoiłam. Teraz sie uzaleznił od zabawki i głaskania i kula sie za mna w kółko i wystawia brzuch- odkrył ze czlowiek to nie tylko dostawca jedzenia;-)
Krówek to kotek przymilny, zero agresji, łasi sie, przylepa, bawi sie bez pazurów, przytula do innych kotów- jest wykastrowany, odrobaczony, 2 razy szczepiony na grzyba choc go nie ma, zaszczepiony na kocie choroby-sama byc go chyba tez nie dała do takiego zakładu;-)))
Tel chetnie- bo dzikusów myszołapow tu nie brakuje...a noz jakis sie złapie zamiast kotki do sterylki. A gdzie te zakłady ??? Moze kilka kotów bysmy odłowili bo ostatnia moja wizyta w społdzielni skonczyła sie kolejna dawka obiecanych sterylek ale zero szans na budy na terenie i obok lisiarni a nawet na osiedlu (razem sprawdzilismy mapy, gesto tu, nowe inwestycje a jak cos jest zielonego to juz obszar chroniony)
wytwórnia mięsna szuka kotów, bo są szczury. zapewniają karmienie czystym mięsem do konca życia kotów. daj znac czy chcesz na nich telefon?
sabina skaza pisze:w razie niemca daj tej pani na mnie namiary- szczerze mówiąc suma 250 zł za 2 koty to jałmużna. jest sezon i moja stawka to 20 zł za dobe za kota, ale jak nikogo nie znajdzie- daj jej do mnie namiary. niech dzwoni- musze wiedziec od kiedy ma koty, czy są szczepione itp.itd. najwyżej dam im jeden boks po społu. wolałabym jednak zeby lalka przyjęła to zlecenie. bo w sierpniu mam mniej klientów, ale w sumie cały czas tel.dzwoni i robie rezerwacje.
lalka999 pisze:Magradz, ja moge karmić pani koty i im sprzątać i tak codziennie zjeżdżam do centrum, ale kotów do siebie nie wezme, raz ze i tak nie ma mnie w domu wiecznie a dwa nie mam miejsca<jedyna wolna miejscówka na ten moment, to piekarnik, ale tam 2 nie wejda, albo skrzynia na pościel w kanapie>
sabina skaza pisze:magradz pisze:Pilne!
Kto może pomóc wyłapać 2 kotki i kocurka w Sobieszewie? Pani jest w sanatorium, nie ma transportu ani klatek-łapek, nie ma możliwości wyłapać kotów i przewieźć do Gdyni, gdzie załatwione jest miejsce w lecznicy dla kocurka i sterylizacje.
Pani zwróci za transport.
Pilne, bo Pani niedługo wyjeżdża!
Mam nr telefonu i maila.
Gosiu ja jestem z Panią w stałym kontakcie- trzymam dla niej 2 sterylki i leczenie łysego kota, na maluchy nie mam opcji.......
zgłosiłam do TPOPZ prośbę o zwóz tych kotów do Gdyni na nasz koszt. dziś mają zebranie, jutro dostanę odpowiedź.
sabina skaza pisze:
mgradz. ja to tak sobie mysle o tobie jako o jedynej nadziei dla mojej tosi...nawet za kilka lat....wiem że małe czarne odchowane od gnojka i że go kochasz. ale tosia marnieje.... próbowałam ją znów oswajać, co skończyło się podrapaniami, rozlanymi miskami, w końcu dzika próbą zagnania ją do hotelu. ech, nie wiem co z nią zrobić. nie radzę sobie z nią. tak jak pisałam Kummer WEŹMIE ODE MNIE DOWOLNĄ ILOŚC KOTÓW. mój mąż chce tam oddac tosię. juz prawie 1,5 roku dziewczyna ze mną. ja ją moge nawet trymac jeszcze 5 lat- tylko żeby ktoś dał mi nadziję ze tosia w końcu znajdzie dom. przecież to nieludzkie trzymanie kota w w hotelu do końca jego dni. nie wiem co lepsze- wolnosc i kummer czy dechy w hotelu.....
XAgaX pisze:http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-WCI-SZUKAM-SWOJEJ-PSINKI-W0QQAdIdZ297083431
16.06.2011 ZAGINEŁA SUNIA SZCZENIAK 3 MIESIECZNY Z UL-MANGANOWEJ (GDYNIA POGÓRZE DOLNE) DEJZI W DNIU ZAGINIECIA MIAŁA NA SOBIE CZERWONE SZELKI PIESEK JEST WIELKOŚĆI DOROSŁEGO KOTA MAŚCI CZARNEJ BLIŻEJ JAK SIĘ PRZYJŻEC WIDAĆ NIECO RUDOWE PRĘGI ,PIESEK MA CAŁY PROSTY OGONEK I POSTAWINE USZY DO GÓRY.MA INNY PYSZCZEK NIZ INNE MIESZANCE WYDŁUZONY I MINKE JAKBY BYŁA ZŁA DOLNA SZCZEKA WYSTAJE DO PRZODU.PIESEK KIEROWAŁ SIE W SRONE ULICY UNRUNNGA NA UCIWEGO ZNALAZCE CZEKA NAGRODA:)
Tel. 724509663
kinga-kinia pisze:XAgaX pisze:http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-WCI-SZUKAM-SWOJEJ-PSINKI-W0QQAdIdZ297083431
16.06.2011 ZAGINEŁA SUNIA SZCZENIAK 3 MIESIECZNY Z UL-MANGANOWEJ (GDYNIA POGÓRZE DOLNE) DEJZI W DNIU ZAGINIECIA MIAŁA NA SOBIE CZERWONE SZELKI PIESEK JEST WIELKOŚĆI DOROSŁEGO KOTA MAŚCI CZARNEJ BLIŻEJ JAK SIĘ PRZYJŻEC WIDAĆ NIECO RUDOWE PRĘGI ,PIESEK MA CAŁY PROSTY OGONEK I POSTAWINE USZY DO GÓRY.MA INNY PYSZCZEK NIZ INNE MIESZANCE WYDŁUZONY I MINKE JAKBY BYŁA ZŁA DOLNA SZCZEKA WYSTAJE DO PRZODU.PIESEK KIEROWAŁ SIE W SRONE ULICY UNRUNNGA NA UCIWEGO ZNALAZCE CZEKA NAGRODA:)
Tel. 724509663
Będę miała na uwadze jak się zjawi na Unruga lub jak zobaczę ją w innym miejscu na Obłużu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 334 gości