Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
JaEwka pisze:No makabra jakaśDzowni wczoraj babka i się pyta o dwie trikolorki, i znów od razu kiedy można je zobaczyć ..to ja mówię że no najpierw to ja bym w ogóle chciała porozmawiać przez telefon bez tego nie będzie żadnej wizyty (nie będę wpuszczać do domu osoby z którą nawet dwóch zdań nie zamieniłam skąd mam wiedzieć kto to jest...
) pani była tym faktem bardzo zdziwiona
po chwili rozmowy wyszło że szuka kota dla jakieś babki bo u nich w EKO Straży takich nie ma (to ja sobie myślę cholera jak komuś zależy na kocie to ma sam dzownić a nie przez osoby trzecie...) drążyłam trochę temat i się pytam czy to domek wychodzący czy nie wychodzący, pani mówi że wychodzący coś mi się w głowie zaczęło świecić, i się pytam gdzie ten domek i się okaząło że jest to dom tej babki z Obornik której trikolorowa kotka wpadła pod auto i do tego była w ciąży... to ja mówię do niej że ja tej pani kotów nie oddam bo juz z nią rozmawiałam, a ona się pyta dlaczego
to ja mówię o tej sytuacji z koteczką na co babka że tamta ma tylko kocurka przecież, ja mówię że tak w tej chwili ma bo tamtą auto przejechało i ja takiej osobie nie oddam kota po za tym wolałabym domek niewychodzący, na co ta sie pyta ale dlaczego i co nie odda pani ani jednego do domu wychodzącego??? !!! (za przeproszeniem co ją to .... ) mówię że nie, a ta dalej ale dlaczego, ja mówię że własnie dlatego że kazda osoba oferująca dom wychodzący miała kota którego samoochód zabił i nie dam do takiego domu kota bo nie chce żeby tak skończył na co UWAGA! babka mi mówi że ona mieszka na tej samej ulicy co tamta babka i że ona też ma koty wychodzące i jak któregoś auto przejedzie to taka kolej rzeczy - noo maaaasakra !!!!!!!! Osoba z eko straży !!!
Gibutkowa pisze:Pani Gosia przecież ma dwie kicie tez w domku na "zadupinie" prawie w lesie (swoją drogą fajny ten "zadupin" sama bym tam chciała mieszkać). Ale ona sama się boi wypuszczać i myśli o wolierze albo smyczy a nie wypuszczaniu samopas. To jest odpowiedzialna osoba a ta baba - no żenada. I ta druga "mundra" ze straży - no żenada
JaEwka pisze:Trzymajcie kciuki w niedzielę jadę na wizytę przedadopcyjnąNa razie nic więcej nie piszę żeby nie zapeszać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 667 gości