Ahnija - wstydź się

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
joluka pisze:Bardzo długo nie byłam w stanie zajrzeć na forum - pojawiam się po tej przerwie z szokującą - przynajmniej dla mnie - informacją w sprawie Maszki...![]()
Podobno 9.06 Maszeńka trafiła do Torunia do Ahniji - a 13.06 została "zwrócona" p. Marcie.....![]()
![]()
Zacytuję poniżej to, co przekazała mi p. Marta:
W Toruniu Agnieszka zaniosła Maszę na przegląd do weta i okazało się, że Maszeńka ma plazmocytarne zapalenie jamy ustnej.
Agnieszka skontaktowała się z p. Martą i stwierdziła, że: "nie będzie wysupływała nie wiadomo skąd stówy na lekarza i leki"...............................
Nawet mi się nie chce komentować![]()
![]()
![]()
Jeśli forumowiczki - teoretycznie empatyczne, kochające koty, wrażliwe i współczujące osoby - robią takie rzeczy, to świat mi się załamuje.....
Nawiasem mówiąc jeszcze przed "zwrotem" Maszy Agnieszka zgłaszała się na forum po kolejnego kota (viewtopic.php?f=1&t=125704):ahnija pisze:Witam, czy Psotek jest nadal do adopcji?
Z kim można się kontaktować w jego sprawie?
Dzięki za odpowiedzi.
![]()
![]()
ewar pisze:Właśnie się dowiedziałam, rozmawiałam z JolukąTak się po prostu nie robi, jestem zniesmaczona.Zło wraca, ahnija, wspomnisz moje słowa! Pocieszające jest to Masza , że wróciła, bo to nie był dobry dom.Myślę, że nikt z forum nie odda kota do tego domu.Jaaana pewno już wie.
ewar pisze:Jaaana pewno już wie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości