w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 8:13 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Boze Iwonko, jako one sa piekne, jakie biedne, to niewyobrazalne ze wkolo nas dzieja sie takie rzeczy i zwierzeta tak cierpia :(

Poprosmy CatAngel o Facebooka dla nich i poprosimy o wsparcie finansowe, na ich leczenie, zapewne w ich umeczonych cialkach juz wiele nieodwracalnych zmian zaszlo, mam nadzieje ze wyjda na prosta!
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro lut 16, 2011 8:18 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Erin kochana :1luvu: już wysyłam pw...

Najgorzej,kiedy patrzę, jak one chodzą... Teraz jest już trochę lepiej, ale czasem po oczach widać, jaki ból im przysparza ruch...
W najlepszym stanie jest szylkretrka, najszybciej dochodzi do siebie.
Burasia ma problem z chrząstkami, a mama... Ehhh, nawet ciężko o nich pisać...

Pewnie wiele zmian jest nieodwracalnych, ale muszę o nie walczyć... One tak bardzo chcą żyć!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro lut 16, 2011 8:23 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Tak,mają 9 miesięcy... Też nie wierzyłam,ale one mają stałe zęby, bardzo masywne szczęki. Szylkretka i burania przeszły już ruję...
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Śro lut 16, 2011 8:41 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Mam nadzieje ze dojda do siebie szybko! Wyslalam PW do CatAngel z prosba o facebooka
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro lut 16, 2011 8:49 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

:(

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro lut 16, 2011 8:50 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

napisz, prosze, jakiej karmy potrzebujesz dla tych maluszków
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro lut 16, 2011 8:56 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

W tej chwili koty jedzą RC Gastro Intensinal, żeby uregulować im pracę jelit. To jest w tej chwili najważniejsze, bo te koty od maleństwa piły tylko krowie mleko. Jak już uregulujemy całkiem sprawę jelitową potrzebna będzie karma wzmacniająca stawy i kości

ifciastu

Post » Śro lut 16, 2011 8:56 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Niestety ja nie jestem w stanie po wczorajszym dniu myśleć :cry: a kolejny ciężki dzień jeszcze dzisiaj mnie czeka :( Poprosiłam Szalonego Kota aby zrobiła wam FB :) Więc spokojnie czekajcie :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lut 16, 2011 9:24 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

mi tez od razu adres dla karmy...
i napisz czego jeszcze dla nich potrzebujesz..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro lut 16, 2011 9:29 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Jedzą taką:
http://www.krakvet.pl/royal-canin-intes ... 14190.html

Szylkretka jest cudowna, strasznie mrucząca :1luvu: Zauroczyła mnie od pierwszej chwili :1luvu:

Za każdym razem, kiedy je karię mam łzy w oczach... Rzucają się na jedzenie jak oszalałe...

ifciastu

Post » Śro lut 16, 2011 9:31 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Biedulki :(
Tylko nie za dużo naraz, ale to na pewno wiesz.
Jesteś WIELKA, naprawdę! :aniolek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]