Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Arcana pisze:Piekny kocurek. Nie wiem, co ci ludzie maja zamiast mozgow
Moha pisze:(...) nawet sobie nie wyobrażam, jak głęboko "wdzięczna" jest operatywnemu tatusiowi dziewczynka, która się nim wcześniej opiekowała. Nie zdziwię się, jeśli za jakiś czas, powiedzmy za lat 30 swojego starego lub chorego tatusia odda do domu opieki. W końcu takie wzorce rozwiązywania problemów właśnie jej zaszepił...
Moha pisze:Nie zdziwię się, jeśli za jakiś czas, powiedzmy za lat 30 swojego starego lub chorego tatusia odda do domu opieki. W końcu takie wzorce rozwiązywania problemów właśnie jej zaszepił...
CatAngel pisze:Magda podaj proszę Moha nr do Oli trzeba się skontaktować z Olą(tylko tyle wiem) (ale nie chodzi zapewne o rezygnacje z dt bo by mi napisała)
magdajedral pisze:CatAngel pisze:Magda podaj proszę Moha nr do Oli trzeba się skontaktować z Olą(tylko tyle wiem) (ale nie chodzi zapewne o rezygnacje z dt bo by mi napisała)
Już podałam i do Oli i do Hani.
Witaj Gosiu
Moi znajomi szukają kotka małego ok 2 miesiące . Podsunelam im pomysł zeby jakiegoś uratowali, może masz jakiś namiar i gdzies czeka taki kotek mały. Będę wdzięczna za info .
Pozdrawiam serdecznie
Iza
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 10 gości