DYZIO MA DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 09, 2011 13:42 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

Piekny kocurek. Nie wiem, co ci ludzie maja zamiast mozgow :evil:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Nie sty 09, 2011 13:48 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

Arcana pisze:Piekny kocurek. Nie wiem, co ci ludzie maja zamiast mozgow :evil:

Gó*** ;) ja to powtarzam przynajmniej raz dziennie ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie sty 09, 2011 13:54 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

Prawda? Kotek jest super grzeczny, chętnie je, załatwia się do kuwetki. Towarzystwo innych kotów mu bardzo odpowiada (siedzi biedaczek w "izolatce" czyli łazience, ale czasem któryś wariat tam wleci, zaciekawiony nowym ogonem :wink: ). Lubi siedzieć na kolanach i być głaskany, pięknie wtedy mruczy. Ufny w stosunku do ludzi, w ogóle wymarzony towarzysz. nawet sobie nie wyobrażam, jak głęboko "wdzięczna" jest operatywnemu tatusiowi dziewczynka, która się nim wcześniej opiekowała. Nie zdziwię się, jeśli za jakiś czas, powiedzmy za lat 30 swojego starego lub chorego tatusia odda do domu opieki. W końcu takie wzorce rozwiązywania problemów właśnie jej zaszepił...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Nie sty 09, 2011 13:58 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

Moha pisze:(...) nawet sobie nie wyobrażam, jak głęboko "wdzięczna" jest operatywnemu tatusiowi dziewczynka, która się nim wcześniej opiekowała. Nie zdziwię się, jeśli za jakiś czas, powiedzmy za lat 30 swojego starego lub chorego tatusia odda do domu opieki. W końcu takie wzorce rozwiązywania problemów właśnie jej zaszepił...

Ja bym sobie nie odmówiła rzucenia takiego tekstu "tatusiowi"... :twisted:
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Nie sty 09, 2011 15:29 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

Moha, dzięki za zdjęcia, chociaż możemy sobie obejrzeć bohatera całego zamieszania. :wink:
On wygląda jeszcze na dzieciaka, takiego, co to roku jeszcze nie ma (no, przynajmniej na zdjęciach). Coś mi się widzi, że dopiero dojrzał, stąd taka szybka "operatywność" tatuśka. :evil:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie sty 09, 2011 16:02 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

Zdecydowanie jest to młody kocurek. Też mnie się widzi że może mieć ok. roku.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Nie sty 09, 2011 16:54 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

Moha pisze:Nie zdziwię się, jeśli za jakiś czas, powiedzmy za lat 30 swojego starego lub chorego tatusia odda do domu opieki. W końcu takie wzorce rozwiązywania problemów właśnie jej zaszepił...

To prawda. Ale aż tak daleko jego ciasny rozumek nie sięga, żeby o tym pomyśleć... :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie sty 09, 2011 22:36 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

Kitek jest przeslodki. I te wielkie, przestraszone oczka..... Nawet nie wiecie jak ciesze sie ze ten pan zdecydowal sie zadzwonic do mnie.
magdajedral

Post » Pon sty 10, 2011 12:40 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

Magda podaj proszę Moha nr do Oli trzeba się skontaktować z Olą(tylko tyle wiem) (ale nie chodzi zapewne o rezygnacje z dt bo by mi napisała)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sty 10, 2011 12:51 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

śliczny jest, :ok: za dobry domek

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pon sty 10, 2011 15:28 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

CatAngel pisze:Magda podaj proszę Moha nr do Oli trzeba się skontaktować z Olą(tylko tyle wiem) (ale nie chodzi zapewne o rezygnacje z dt bo by mi napisała)

Już podałam i do Oli i do Hani.
magdajedral

Post » Pon sty 10, 2011 15:37 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

magdajedral pisze:
CatAngel pisze:Magda podaj proszę Moha nr do Oli trzeba się skontaktować z Olą(tylko tyle wiem) (ale nie chodzi zapewne o rezygnacje z dt bo by mi napisała)

Już podałam i do Oli i do Hani.

Dzięki odebraław wiadomość. Z Hanią już rozmawiałam, zaraz dzwonię do Oli i dogramy szczegóły :kotek:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon sty 10, 2011 15:41 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

Ja myślałam, że Ola rezygnuje z DT, ale to chodziło całkiem o coś innego, chyba za bardzo się martwię o te oddawane koty :(

:1luvu: :1luvu: cieszę się że udało się wszystko do grać :)

Dzisiaj dostałam także taką wiadomosć na pw na fb :)

Witaj Gosiu
Moi znajomi szukają kotka małego ok 2 miesiące . Podsunelam im pomysł zeby jakiegoś uratowali, może masz jakiś namiar i gdzies czeka taki kotek mały. Będę wdzięczna za info .
Pozdrawiam serdecznie
Iza

Jakby co to wiecie :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sty 10, 2011 15:57 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

Smarti ma przecież brzdące z tej komórki uratowane....
magdajedral

Post » Pon sty 10, 2011 16:43 Re: KOTEK SZUKA DS JAK NAJSZYBCIEJ O LEPSZY TYTUŁ WĄTKU PISAĆ PW

hop kociaku :ok:

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

[poprzednia][następna]