Melduję się na wątku

Moi rodzice czekają na Bunię, problemem jest transport. Wiem, że Justyna już działa w tej kwestii, ale może ktoś tutaj ma namiary na kogoś, kto pomógłby podrzucić kicie do Dąbrowy Górniczej lub w okolice (miasta sąsiednie)? Albo do Łodzi, bo wiem, ze stamtąd nie byłoby problemu z przywozem?
mj_liberian_girl napisz do mnie na pw, jakiej konkretnie pomocy chciałabyś z tymi mediami. Pracowałam w tym zawodzie, więc jeśli trzeba, napiszę artykuł gotowy do publikacji. Musisz się jednak zastanowić, co chcesz w nim ująć - czy ogłaszać np. co tydzień poszczególne koty, czy napisać ogólnie o problemach schroniska i kotów w Trzciance? Dowiedz się także w lokalnej prasie, czy na pewno pobierają opłaty za ogłoszenia bezdomnych zwierząt. U nas w Jaworznie np. jest tak, że zaginione, znalezione lub zwierzęta w potrzebie tygodnik lokalny ogłasza za darmo. Jeżeli masz życzenie, mogę porobić takie ogłoszenia kilku Twoim podopiecznym i puścić u nas. Przecież wiemy wszyscy, że ludzie potrafią przejechać pół Polski po konkretnego zwierzaka. A nuż się ktoś taki znajdzie...