drodzy przyjaciele w kocie

wróciłam właśnie z tym małym gnomem od weternarza, bo gdyż znowu usłyszałam i poczułam na własnej twarzy gluta (jej zresztą).
no i co wet to opinia, ale z dwojga złego przychylam się bardziej jednak ku dzisiejszej wersji, a jest ona następująca:
zylexis raz
zylexis dwa
zylexis trzy (opcjonalnie)
jako że sterydy są fuj, co powszechnie wiadomo, a antybiotyki też nie są miód malina to zapodamy małej zylexis.
Niestety odkąd nie ma mojej Pani Ewy, która nad wszystkim panowała (urlop macierzyński) to w lecznicy jest bajzel na kółkach i nawet zylexisu nie mieli... zamówią nam na poniedziałek i wtedy oto się zacznie impreza.
Lulu poza glutem i rzężeniem nie przejawia żadnych objawów niedyspozycji... no może odrobinkę psychiczną, ale już taka do mnie przyszła

Właśnie uprawia gonitwę za własnym ogonem, póki co wygrywa ogon.
Kicia roztacza, wyobraźcie sobie, taaaaaki urok, że już 3 weterynarz chciał ją brać <gdyby nie miała tuzina własnych i dwóch tuzinów "dochodzących">
No i są nowe poszlaki w sprawie krzywej główki... otóż mi też się wydaje, że nam się kot po sterydzie trochę wyprostował.
I to jest zarówno dobra, jak i zła wiadomość...
dobra dlatego, że to wskazuje na to, że przyczyną skrzywienia najprawdopodobniej była rozległa, długo trwająca infekcja... zmniejsza to prawdopodobieństwo podłoża neurologicznego.
zła dlatego, że skoro po sterydzie nie wyprostowała się całkiem, to może znaczyć, że ten stan jest już nieodwracalny... ale Lulu to raczej nie przeszkadza

Polecono mi z neurologów dr Wrzoska (tak jak Wy), ale z drugiej strony podobno dobry jest też Niedzielski i do tego ma jedyny we Wrocławiu tomograf/rezonans (nie jestem pewna które)... ale wiadomo, prywatna praktyka no to pewnie cena też ekskluzywna
No, Lulu ma się dobrze, wcina jak conajmniej tygrys jakiś, i jest wszędzie... jak zwykle

Poza tym ona naprawdę pięknieje, c'nie?
o a tu jeszcze na dokładke, ześwirowana wariatka zrobiła napad na koszyk z zabawkami (swoimi zresztą

)
>kliknij aby powiększyć<
a kuku

a to sem, prosze kochanych Cioć, ja i reklamuję znaną firmę

buziaki od krzywuska