A wasze strasze kotki nie mogą się zarazić tym od malucha? to nie jest zaraźliwe?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
AniaU pisze:mai_86 cieszę się, że z oczkami małej już coraz lepiej, przy takiej opiece to wiadomo, że szybciutko dochodzi do zdrowia
A nasza kicia? cały czas na nią czekamy...z wielką niecierpliwością czekamy na wieści od BUDRYSKA kiedy jej znajoma będzie jechała w trasę i przywiezie nam małą. Cały czas mam telefon przy sobie i patrzę czy przypadkiem nie dzwoniła
i tak bardzo bym chciała usłyszeć...że to już dziś
, ale myślę, że Wy też to znacie z własnej autopsji
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki aby obu małym dziewczynką szybko oczka wyzdrowiały
BUDRYSEK pisze:znajoma prawdopodobnie będzie w weekend w K-cach to przy okazji zabierze Donię
BUDRYSEK pisze: bardzo dziekuję za wielkie wsparcie dla Mamusi Cudeniek:1luvu:
AniaU pisze:Donia od wczorajszego wieczora jest z nami. Jest przepiękna...te błękitne oczy i taka kochana
lubi się przytulać i mruczeć. Z moją Milą na razie nie nawiązały wspólnego języka ale mam nadzieję, że to szybko nastąpi bo są w podobnym wieku. Mila widać już by chciała się bawić bo chodzi za Donią i zaczepia ale ta na razie warczy i syczy na nią. Przebywają blisko siebie, siedzą niedaleko, jedzą też w jednym czasie, w nocy spały też niedaleko na łożku więc myślę ta odległość będzie się zmniejszała z dnia na dzień. Jutro postaram się wstawić zdjęcia
.
BUDRYSEK pisze:AniaU pisze:Donia od wczorajszego wieczora jest z nami. Jest przepiękna...te błękitne oczy i taka kochana
lubi się przytulać i mruczeć. Z moją Milą na razie nie nawiązały wspólnego języka ale mam nadzieję, że to szybko nastąpi bo są w podobnym wieku. Mila widać już by chciała się bawić bo chodzi za Donią i zaczepia ale ta na razie warczy i syczy na nią. Przebywają blisko siebie, siedzą niedaleko, jedzą też w jednym czasie, w nocy spały też niedaleko na łożku więc myślę ta odległość będzie się zmniejszała z dnia na dzień. Jutro postaram się wstawić zdjęcia
.
będzie dobrze
cieszę się, że szczęśliwie dojachała i ma taki wspaniały domek jak i jej siorki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 35 gości