Biały Marley - we własnym DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 28, 2010 16:08 Re: Biały Marley - pojechał do własnego DS :)

oO cieszę się, że opiekunka Marleya Ewa jest z nami :)) super :) mam nadzieję, że się nie obrazisz jak wpadnę z wizytą któregoś razu podejrzeć twój mały kociniec ;)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw paź 28, 2010 17:57 Re: Biały Marley - pojechał do własnego DS :)

ruletka. pisze:pisze z pracy i jak szef przyłapie, to będzie bura, więc tylko kilka słów :wink:
Marley jeszcze trochę nieśmiały, spod szafki kuchenniej patrzy na koleżankę, ale w nocy wyszedł i położył się na poduszcze :P
rano zaczął zwiedzać dom
jest na pewno trochę zestresowany, ale je i daje się miziać, więc nie jakoś bardzo
kotka choć 2 miesiące starsza, jest od niego 3 razy mniejsza, mimo to Marley przemienia się w węża i syczy, a ona bardzo chce sie bawić i skomle zupelnie jak moj stary piesek, kiedy koty go odganialy,
ogólnie myślę, że nie jest źle i wkrótce na pewno się zaprzyjaźnią,
obiecuję pisać
pozdrawiam

I ja witam :)
Dużo radości z życia z Marleyem.
A ja w takim razie zmieniam tytuł wątku i odpinam banerek ;)
po_prostu_kaska

Post » Pt paź 29, 2010 22:02 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

dziekuje!
juz jest wiele radości, a bedzie jeszcze wiecej, nie moge sie napatrzec i na niego i jak reaguja na siebie nawzajem moje koty :kotek:

ruletka.

Od: Czw paź 28, 2010 11:12

Post » Pt paź 29, 2010 22:04 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

i oczywiście zapraszam Ju87 na wizyte, ale uprzedzam, ze sie od razu w marleyu zakochasz, a milosc bedzie nieszczesliwa, bo go przenikomu nie oddam :D

ruletka.

Post » Sob paź 30, 2010 15:45 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

ruletka. pisze:dziekuje!
juz jest wiele radości, a bedzie jeszcze wiecej, nie moge sie napatrzec i na niego i jak reaguja na siebie nawzajem moje koty :kotek:

Niesamowicie się cieszę :lol:

No właśnie, a jak one się dogadują, nie było żadnych problemów, bawią się razem?
po_prostu_kaska

Post » Sob paź 30, 2010 17:45 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Już sobie wyobrażam jak one wyglądają... biały "anioł" Marley i czarny "diabełek" :D chociaż myślę, że role będą odwrócone w tym przypadku i kolor sierści nie ma tu nic wspólnego z charakterem :D

A ja oczywiście wpadnę ;D z jakimiś myszami dla brzdąców :) niestety moja miłość może być jedynie platoniczna... ;)
Obrazek

Jus87

Post » Sob paź 30, 2010 18:51 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Dziękuję za relacje z nowego domku,zaraz wyślę do horacy sms-a,ze wszystko jest o.k.biedna leży w szpitalu i bardzo to rozstanie przeżywa.
Pozdrawiam nową panią Marleya i żałuję,że nie mogłam osobiście poznać.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Pon lis 01, 2010 9:42 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Co słychać u Pani i kociaków ,dogadały się już.Marley uwielbiał się bawić z innymi kotami więc myślę ,że z koteczką też będzie.A może jakieś fotki.Właśnie wyszłam ze szpitala jestem na zwolnieniu więc będę zaglądać,niestety jeszcze tęsknię i mój Niuniek też miauczy za Marleyem.Same cudowne tymczasy mi się trafiają nie wiem jak ludzie takich cudownych zwierząt mogą się pozbywać.Myślę ,że Marley da pani wiele radości bo to cudowny inteligentny kotek chociaż rozrabiaka.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lis 04, 2010 15:43 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Cytuję wypowiedź Pani Ewy o Marleyu"Przez świąteczne zamieszanie nie miałam czasu wejść na forum.Koty dobrze,gorzej ze ,mną,bo niewygodnie spać z dwoma na głowie.Koko go trochę zaczepia,czasem nawet pacnie w głowę i ucieknie za łóżko,ale on się tym nie przejmuje,tylko pakuje na kolana"Czyli cały luzak Marley.

horacy 7

Post » Czw lis 04, 2010 15:47 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Jak tylko wydobrzeję (zapalenie pęcherza) to wproszę się do Ewy na małą herbatkę ;D
Cały urok... z brakiem miejsca na poduszcze :) wiem coś o tym...
Obrazek

Jus87

Post » Sob lis 06, 2010 13:35 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Pokazuj się nam Marleyku jak urosłeś i jak z nową koleżanką się układa.Ja już trochę odpoczęłam po operacji, jestem na zwolnieniu to mogę się powoli przymierzyć do następnej potrzebującej biedy.

horacy 7

Post » Sob lis 06, 2010 14:01 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Tak, tak ... prosimy o wieści i fotki też by się przydały :oops:
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob lis 06, 2010 14:14 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

Chcemy fotki, chcemy fotki :twisted:
po_prostu_kaska

Post » Pon lis 08, 2010 15:56 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

jejku, nie moge wstawic zdjecia, czy ktos mi podpowie gdzie jest ta opcja?
dzis Marley poszedl na szczepienie, pani wet powiedziala, ze ma skore jak slon :) i ze za miesiac bedzie sie nadawal do kastracji, bo rzeczywiscie ma juz wielkie jaderka, a sam wazy 3,1 kg
a mlody pan wet chcial mu koniecznie zrobic zdjecie (bo takie cudo!), a konkretnie zdjecie oczu, ale nic z tego, Marley nie chce byc modelem, woli byc alpinista
stad moje zdjecia niewyrazne beda
jednak kolory kocie maja znaczenie i Marley jest tym dobrym, a Koko malym potworkiem-zaczepkiem, ale czulosci na szczescie tez ma dla niego calkiem sporo!
w nocy istne szalenstwo, wczoraj na przyklad zrobily piekna instalacje z ziemi doniczkowej i wloczki, az zal bylo sprzatac :D
pozdrawiam

ruletka.

Post » Pon lis 08, 2010 16:08 Re: Biały Marley - we własnym DS :)

ruletka. pisze:w nocy istne szalenstwo, wczoraj na przyklad zrobily piekna instalacje z ziemi doniczkowej i wloczki, az zal bylo sprzatac :D
pozdrawiam

To się dobrali :lol: No nudzić to się ze sobą na pewno nie będą :twisted:

Jeśli chodzi o zdjęcia. Ja zawsze dodaję zdjęcia na zewnątrz np. przez fotosik.pl i stamtąd kopiuję kod na forum.

Może ktoś zna inny sposób
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]