GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) Już w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 19, 2010 17:15 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

Gabi :1luvu: :1luvu: :1luvu: -do góry po domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto wrz 21, 2010 11:25 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

GABI szuka domku...domku,gdzie jesteś ???

Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto wrz 21, 2010 13:47 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

Trochę czasu jej zajęło, zanim się tam wcisnęła, ale w końcu się udało, uff :lol:

Obrazek

Obrazek

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Wto wrz 21, 2010 13:59 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

piękna :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Czw wrz 23, 2010 12:55 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

no to jak malutka...myślisz, że się zaprzyjaźnimy i zamieszkamy razem? :roll:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Od: Nie wrz 19, 2010 20:33

Post » Czw wrz 23, 2010 16:09 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

Obrazek[/quote]

kicia była przez 8 dni u mnie więc wiem co piszę....

to najsłodszy i najcudowniejszy kociak na świecie !!!

naprawdę-absolutnie wyjątkowy...

smarti

Post » Czw wrz 23, 2010 17:28 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

Ehh dopiero co straciliśmy naszą Zośkę i nie możemy sobie znaleźć miejsca bez kociej obecności w domu. Gabi nas naprawdę zauroczyła, trwaja więc rozmowy :D Ja to bym chciała małą poznać już teraz i jeśli się pokochamy od pierwszego spotkania to wziąć od razu. Tylko, że nowy kot nie był zupełnie planowany jeszcze tydzień temu, a w przyszły weekend mamy wesele w innym mieście.... Nie chcę Jej zabierać do nowego domu i chwilę później zostawiać pod opieką obcej dochodzącej
osoby na 3 dni. Czekam więc na info, czy jhet może małą jeszcze dla nas przechować w znanym dla Niej domku do początku października....
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Czw wrz 23, 2010 17:46 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

czyli pewnie u mnie..jeśli ma mnie na myśli to nie ma problemu -z przyjemnością ucałujemy znowu śliczną Gabi :1luvu: :1luvu: ..ale tak sobie myślę...bo ja mam 6 stałych kiciów branych do domu parkami chłopak-dziewczynka-tak kicie najlepiej się chowają..
a Ty nie masz może ochoty na czarnego kocurka do towarzystwa-dwa kicie się lepiej chowają ,nie nudzą się i nie tęsknią jak dużych nie ma w domu-bo mają siebie-zwłaszcza kicie które się znają..a ja mam kumpla Gabi na wydaniu-Arniego
jeśli chodzi o koszt utrzymania to drugi kotek kosztuje mniej niż pierwszy bo przynajmniej jedzonko się nie marnuje gdyby pierwszy był wybredziochą...
( gdybyś chciała zobaczyć to to wątek Arniego-to tu Gabi była na tygodniowych wakacjach...
viewtopic.php?f=13&t=117219&p=6444465#p6444465 )

tak czy inaczej-zakochasz się w Gabi od pierwszej chwili :!: :!: :1luvu:

smarti

Post » Czw wrz 23, 2010 18:03 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

nie, nie....nie rozmawiałyśmy jeszcze o tym w czyim domu miałaby przeczekać, miałam po prostu na myśli, że Jej dom zna :) ale jeśli trzeba byłoby u Ciebie...no to super, że jesteś chętna :D

hehe wszystkie kocie mamy są takie same, wiem wiem, że 2 kociakom razem fajniej
i nie ukrywam, że się łamię, ale może na razie jeden niech się zaaklimatyzuje. Nie chcę szaleć.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Czw wrz 23, 2010 18:17 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

masz rację-zawsze lepiej być rozważnym i dojrzeć do myśli-byleby tylko różnica wieku nie była za duża,no i żeby kociaki sie nie zapomniały w przypadku gdy brałabyś znajome.

ale super że chcesz dać dom Gabi-to cudowne i wspaniałe słoneczko-jest naprawdę wyjątkowa-pokochalismy ją z mężem bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Czw wrz 23, 2010 22:19 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

Zajrzałam do Arniego, fajniutki jest, ale kocurrrr odpada, mój małż powiedział, że nie będzie się przytulał do facetów :ryk:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Czw wrz 23, 2010 23:59 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

sorki wielkie-Twój mąż popełnia błąd-kocury o wiele bardziej trzymają się domu niz kocice i ogólnie są spokojniejsze.-może robi to celowo bo w tej syt. Ty nie będziesz miała się do kogo przytulić bo kocica będzie przytulać się do faceta a kot do kobiety-taka jest prawda.

niezależnie od syt-cudownie że Gabi znalazła domek :1luvu: :1luvu: :1luvu: -chyba jednak nie chodziło o mnie bo jhet się nie odzywała a mój wolny pokój już chyba zajmą 3 znajdki z nory w ziemi znad Swidra

smarti

Post » Pt wrz 24, 2010 10:23 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

Tak naprawdę wszystko zależy od charakteru kota :kotek:
My mamy cudowne doświadczenia z kocimi dziewczynami, dlatego też nadal chcemy to kontynuować :1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Pt wrz 24, 2010 17:02 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

i jak los cudownej Gabi??
kiedy jedzie do najlepszego domku??

smarti

Post » Pt wrz 24, 2010 23:18 Re: GABRYSIA słodki brzdąc turbo miziak :) SZUKA DS/DT! Wawa

No jeśli to nasz domek ma być tym najlepszym, to staramy się dograć szczegóły. Czekam na info kiedy jhet chce nas poznać z Gabi, żeby obie strony sprawdziły, czy to jest to i jeśli pokochamy się wzajemnie z małą od pierwszego wejrzenia, to zamieszka z nami od 4.10. Trzymajcie kciuki, żeby wszyscy byli zadowoleni i wszystko się udało :1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

[poprzednia][następna]