» Pon lis 01, 2010 21:55
Re: Ruda długowłosa kota szuka nowego domu
I śmiem twierdzić, ze nie jeden szczyt przed Tobą.
Mnie ostatnio rozwalił koleś którego oburzyło, ze oczekujemy zwrotu za sterylizację. NO JAK TO?
Moment - skoro ktoś podpisuje umowę w której zobowiazuje się do sterylizacji - kota tym samym wydatku rzędu 250 - 300 zł.....to powinien skakać do góry z radości, kiedy mu się daje kota PO sterylce, za która ma oddać 150 zł - tak?
Moim zdaniem TAK. Skoro go nie stać..... to jak mam do diaska uwierzyć, ze sam by to zrobił???? I jak go będzie stać na szczepienia.....ew.leczenie?!
Pan mi powiedział, ze jestem chora - bo on sobie na allegro kupi kota za 200 zł i nikt mu żadnych pytań nie zadaje. Noo i nie będzie musiał ani szczepić ani sterylizować ani okien zabezpieczać.
Oburza mnie niemożebnie to, ze ludzie uważają, ze mają dostać kota czyściutkiego, zdrowego, odrobaczonego, zaszczepionego, sterylizowanego - z dostawą do domu.
A oni w swej łaskawości przecież go pod swój dach przyjmują.........to nam powinno wystarczyć.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"