Delikatna Trisia szuka DS! Lalunia i Chmurka już na swoim!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 22, 2010 9:44 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Smarti Ty ją po prostu rozpieszczasz :) Nigdzie nie będzie miała lepiej niż u Ciebie.
magdajedral

Post » Śro wrz 22, 2010 10:32 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Marzenia11 pisze:smarti - i co, dałaś vita-pet? Jadły?

Marzenia,serdecznie dziękuję.
pisałam do Ciebie na wątku Mrusi.
na razie łażę za nimi z betaglukanem.
a właśnie po drodze z vitapetem zaszłam do netu..
lecę..

Madzia,ja właśnie się tego boję :) :) :)
tyle że ona się strasznie nudzi-czekam aby je połączyć w jedną rodzinkę ale to dopiero po wszystkich szczepieniach więc jeszcze duuuużo nudy ją czeka :( :(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro wrz 22, 2010 11:59 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Chmurka pastę zlizała z palca prawie ze smakiem :) :) :)

I dobrze-bo ona jedna nie ma apetytu i futro jej wyłazi. tak było od początku-pewnie zrzuca futro bo jest teraz niewychodząca. a niejadkiem zrobiła się ostatnio-tylko suche ją interesuje..

reszcie pastę mogę darować..bo i walczyć z nimi nie mam siły dla idei
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro wrz 22, 2010 14:49 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Pewnie że nie trzeba walczyć - ja też częściowo wierzę w mądrość i instynkt kotów. Zobacz, zjadła tsa, która nie ma apetytu i futro jej wyłazi... a reszta nie... Może akurat faktycznie witamin nie potrzebują? Beta-glukan dawaj wszystkim - w mokrym bądź w masle, jak Ci wygodniej.. :ok: :ok: :ok: :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt wrz 24, 2010 15:37 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Mam pomysł - myśle, ze nadszedł już czas, aby zorganizować bazarek na rzecz dt (a raczej: hotelu tymczasowego) u smarti.
mam nadzieję, ze się ze mną zgodzicie, że smarti i jej TŻ robią niezwykle dużo dla chorych i zaniedbanych kociastych, wyciagają je z rąk śmierci i to za własne pieniądze.
Ponieważ sama mam zobowiązania wobec dt dla Ariego i jeszcze do zebrania duże pieniądze na bazarkach, więc deklaruję pomoc w podrzucaniu bazarku na pewno. Mogę, jeśli macie jakieś rzeczy na bazarek, założyć taki bazarek i go prowadzić (dbać o to by był na pierwszej stronie, aktualizować) - tylko musicie mi przesłać na email zdjęcia tych rzeczy oraz cenę wywoławczą.
Mam nadzieję, że mój pomysł znajdzie wśród fanów Chmurki i innych tymczasów u smarti poparcie i wspólnie pomożemy.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt wrz 24, 2010 22:18 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Świetny pomysł. Proszę o maila i już mogę przesyłać zdjęcia rzeczy na bazarek. Smrti to taki koci anioł i jej też trzeba pomóc, bo samo dziękuję to czasami za mało.
magdajedral

Post » Pt wrz 24, 2010 22:59 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

magdajedral pisze:Świetny pomysł. Proszę o maila i już mogę przesyłać zdjęcia rzeczy na bazarek. Smrti to taki koci anioł i jej też trzeba pomóc, bo samo dziękuję to czasami za mało.

super :1luvu: :1luvu: :1luvu: cieszę się z odzewu :ok: :ok: :ok:
marzenazuk@wp.pl
czekam na foto i cenę wywoławczą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt wrz 24, 2010 23:51 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

jejku-dziewczyny-dziękuję wam-głupio mi... :oops: :oops:

smarti

Post » Sob wrz 25, 2010 11:28 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

czekając na foty przygotowałam bazarek dla Ariego
viewtopic.php?f=20&t=117635
zapraszam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob wrz 25, 2010 23:30 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Podrzucam koteńkę i obiecuję jutro zająć się ogłoszeniami. Smarti oblegana przez tymczasy a koteczka gotowa do adopcji.
magdajedral

Post » Nie wrz 26, 2010 11:37 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

oj,bardzo Cię proszę Madzia bo ja faktycznie obłożyłam się tymi kiciami chyba trochę ponad miarę...
poranny obrządek zajmuje mi półtorej-dwie godz.micha,sprzątanie,przytulanie..
potem- w dzień i wieczorem jeszcze po godzince-ale to z głaskaniem-już bez dużego sprzątania.
no i oprócz tego mąż jeszcze zagląda oddzielnie min 1 x dz.
o kosztach to nawet nie ma co wspominać bo włos się jeży :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:

Chmureczka jest tak cudowna że mamy straszne wyrzuty sumienia że poświęcamy jej za mało czasu-ona tak pięknie potrafi się bawić sama-piłeczką,sznurkiem,nawet własnym ogonkiem-wystarczy że się jest u niej w pokoju i np.sprząta a ona już jest szczęśliwa..
tylko straszny z niej niejadek na mokre :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

ale jest zdrowiutka ,zaszczepiona i lada dzień wypuścimy ja na pokoje bo żal aby takie cudo było samotne
:dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance2:

aaa no i jeszcze jutro przyjeżdza do mnie Brad-ale to jak przedwczorajszy Parkingowy , Norka i Norek tylko na 3 tygodnie...na szczęście bo nie jest lekko...

smarti

Post » Nie wrz 26, 2010 11:41 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Smarti - jesteście z TŻ-tem niesamowici!!!!!!!! dzielni i przekochani!!!!!! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie wrz 26, 2010 11:44 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

I trzeba im pomóc - nieustannie proszę o zdjęcia rzeczy na bazarek :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 26, 2010 15:37 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

a ze sie tak spytam: ile was to kosztuje miesiecznie?
a ja sie nawet chyba nie przyznam.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Pon wrz 27, 2010 11:57 Re: Kotka z cmentarza - już po sterylce i w DT, SZUKAMY DS!!!

Chmurko, marsz na pierwszą po domek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]