Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
wrozka pisze:Miałam okazję poznać p. Halinkę (super z niej kobitka) okazało się, że dokarmiamy te same koty. czy macie może nr kontaktowy do p. Halinki, siostra szuka kociczki na dokocenie (ma już około roczna koteczke, taka malutka z wrodzona wadą serca) i chciałaby dla niej towarzystwo, czy jest tam jakaś kotka, która była by odpowiednia? siostra z chęcia by zobaczyła całe kocie towarzystwo, w miare możliwości proszę o info.
Dyktatura---> w jakich godzinach jest otwarty TOZ, bo byłam już kilka razy i zawsze trafiam jak zamkniętea o te kupony na sterylke chcialam sie zapytać (i wziąć jeśli by jeszcze były)
Dyktatura pisze:Kiniu ta pani miała odezwać się wczoraj, ale nie dzwoniła. Nie traciłam nadziei, nawet nakarmiłam telefon. Pani jednak nie odezwała się.
Dyktatura pisze:Kinia ta pani się jednak odezwała, ale dopiero wczoraj wieczorem. Zarezerwowała sobie Jelcza.
I jak ja ją oddam.Znów się poryczę jak za Murzynką.
Dyktatura pisze:Stwierdziła, że Lolita jest za duża.
Najpierw mówiła, że chce 2 miesięczną koteczkę, a jak ją zobaczyła to stwierdziła, że za duża. Fakt Zorro i Lolita są jak na swój wiek ogromni.
Dyktatura pisze:Ale ta pani chce koteczkę o takim umaszczeniu jak Lolita.
Wymagania ogromne, poza tym z pani Halina nie za bardzo jest przekonana aby tym kobietom od Ciebie dawać jakiegokolwiek kota.
Kinia czy ty znasz dobrze tą kobietę, co chciała Jelcza, bo znalazłam małej lepszy domek i wolę ja tam oddać.
Karena pisze:
1. Jelcz - koteczka znaleziona na PKS-ie - ma domek, za 2 tygodnie do niego pójdzie
2. Połczynianka
3. Łatka
4. Zorro - kocurek
5. Szarusia
6. Ryjek
8. Lolita - schowała się gdzieś i nie mogliśmy jej znaleźć. Jest podobna do Zorro, tylko ma mniej białego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości